Nebaví ma žiadny chalan

25. mar 2021

Ahojte, mám 19 a momentálne som single no mala som už aj vzťah. “Vážnejší” len jeden. Problém je v tom že zatiaľ každý chalan s ktorým som kedy bola na rande, písala alebo aj riešila ma prestal baviť. Píše mi naozaj dosť mužov, hocikedy aj starších a vždy ma to jednoducho prestane baviť. Je to v poriadku? Mna to aj celkom trapi lebo zo začiatku som taká natesena že jeeej tento vyzerá byt super a zrazu po pár mesiacoch ma nebaví a začnem ho ignorovať. Stalo sám to tak pri všetkých chalanoch odkedy som ich začala riešiť (16) až doteraz

karhu
25. mar 2021

niketo hlada cloveka ktory by ho "bavil" cely zivot a nenajde ho...

lija22
25. mar 2021

ano, je to normalne. trosku ti odporucam sijasnit, ze pisat si s niekym nie je vztah. vela vody pretecie kym zakotvis. treba spoznavat, skusat, o nic nejde.si mladucka, zabavaj sa

kikuska872
25. mar 2021

Ešte si dosť mladá....
Skús sa zamerať viac na seba (spoznať svoje limity a tak , viac času venovať sama sebe -kamarátkam ako hľadať vzťah, skús byť dlhší čas sama bez partnera ), nie za každú cenu "hľadať princa" ( Aj to príde v správny čas) ... držím prsty

tenerifka
25. mar 2021

mas len 19 rokov, mam dceru o rok mladsiu, a neviem si predstavit, zeby si takto komplikovala zivot ako ty, hladanim chlapa v tak mladom veku. Naco ? Ved ti nic neutecie, studuj, pracuj na sebe, cestuj, uzivaj si zivot. Ked ma prist niekto, kto ta zaujme, tak pride v pravy cas, nerob nic nasilu, si strasne mladucka

akinom0077
25. mar 2021

neries muzov ked ta to nebavi.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
25. mar 2021

A načo vlastne nasilu hľadáš vzťah? Máš 19,nic ti neujde, neplas sa. A okrem toho, písať si s niekym cez pokec, nie je ešte vzťah, ani pár stretnuti ešte nie je vzťah. Skus sa venovať sebe, pripadne si ujasni, čo chceš od budúceho vzťahu a o do neho vieš dat ty. A ten príde, keď to ani nebudeš čakať.Ono na, takých tých zoznamkach je veľmi výnimočne možné nájsť skutočne pravú lásku. Na tvojom mieste sa vykaslem nateraz na to, a proste som sama so sebou. Mozmo aj preto, že nasilu to chceš, tak ta to ani nebaví

stanulienkat
25. mar 2021

Mile bravicko.....

autor
25. mar 2021

Ja si nepíšem na zoznamkach, ani nikoho nehľadám len proste muzi mi sami nápisu na instagrame a píšeme si tam. Občas sme sa aj stretávali s niektorými ale fakt ma to nebaví... ja len že či nie som nejaká divná že ma muzi skôr otravujú :D

ciola
25. mar 2021

Si ešte mladučká, podľa mňa ešte len proste nevieš čo vlastne chceš, čo očakávaš od vzťahu a od partnera. To je asi normálne si myslím, že na to prídeš až časom. Len si treba dať pozor na to aby si nemala nejakú veľmi idealizovanú alebo romantickú predstavu o vzťahu. Ak čakáš, že vzťah bude celý život taký ako keď sa s niekým spoznáš tak to ťa asi sklamem, že nebude. Každý vzťah si prechádza rokmi nejakými fázami a je jasné, že to počiatočné nadšenie a motýliky, keď si nájdeš nového partnera časom proste opadne

tenerifka
25. mar 2021

Je to ok, ze ta to nebavi, ved si este skoro dieta, mas narok na to nateraz ignorovat chlapov. Uchylov, co idu po mladom mase je vela, s takymi sa budes stretavat stale. Rob len to, co ty chces, neviem, ci este studujes, ale ver, v dnesnej dobe je kopec dievcat, ktore zatial neriesia vztahy a chlapov, ale seba, svoj osobny rast, buducnost

agatakoceninova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mariahuspeninova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz