Kto poradi nealkoholicky alkohol?
Aj nealko šampanské, dokonca je aj nealko Gin
Nám jeden pán, bývalý alkoholik vyliečený už dlhé roky, odporučil Rochester Ginger - že to pije s návštevami. Nealko a fakt super, ak máte radi zázvor. Normálne do štamperlíkov, lebo to musíš piť pomaly, také je to ostré. Ale fakt dobré.
Nealkoholický alkohol? To je čo? Niečo ako nejedovatý jed, alebo nehorľavý oheň???
Gin Tanqueray 0,0% ale neokostovala som ho.
Existuje celá sekcia nealkoholických nápojov.
Nealkoholické vína (niektoré ľahšie nájdeš pod názvom halal víno), nealkoholické piva (bežné dostupné), sú aj nealko cider alebo drinky (pozeraj sklenené fľašky, napr Fresh ich máva)
https://tvojevino.sk/nealkoholicke-vina?gclid=C... tu máš celú sekciu nealkoholických vín.
Tu máš nealko mochito, margaritu: https://www.dobrepitie.sk/miesane-drinky/le-coq...
Ako tehotna som pila namiesto vina Matysak hroznovu stavu a popri mne to zacali pit aj soferi a uz to u nas ostalo ako "vino" pre tych co nechcu alkohol😁
nealkoholicky birrel
Nealkoholický alkohol neexistuje😆😆. Ale môžes si kupit pivo, víno bez obsahu alkoholu, šampanské bez obsahu alkoholu, Ginger zazvorovy nápoj bez alkoholu
@lucik194 Birell nie je uplne 0.0% nealko
Mne unika podstata tohto produktu 🤣 ked chcem pijem, ked nechcem nepijem
@uriva presne ginger, pijem občas na trávenie, pri prechladnutí, na pochutenie, nalejem do čaju pre zohriatie, v lete do limonád, a občas aj do Pepsi. 👍
A v robote si s tým uctim návštevu, aj na potykanie 😍
Keď začínali, zásobovali sme naše okolie, pozbierali sms sa partie a objednali priamo od dovozcu.
@tyrkysova_kobyla hej je, ale taky minimalny zbytok ....
ja to beriem , nenafukas z neho, takze je nealkoholicky
realne musela by si vypit aspon 5-6 kusov za hodinu aby si nieco nafukala, robili skusky na to.....
To vážne existuje nealko gin? Och, čo by som za to dala v tehotenstve, ked som mala ale ze brutalnu chut na gin tonic 😂😂😂
@river_song no to by si si moc nepomohla,ten tonic je v tehotenstve rovnako zlý a nevhodný
@barboritta ale iba tonic s pravým chinínom je nevhodný a ten aj ťažko nájsť, väčšinou sú v obchode iba limonády s arómou chinínu
Vino je bez alkoholu a celkom ujde
@yvanielka tak to ja neviem,je to možné,ja to nepijem ani keď môžem
myslis okrem nealko piva a vina? 🙂 iny asi nepoznam ale rada sa necham poucit