Prosim zaujimali by ma vaše názory na žehličku na vlasy ďakujem 🙂
Ja som si zehlila ale prestala som lebo mi neuveritelne nicila vlasy. Zehlicku mam kvalitnu a pouzivala som aj ochranne spreje a nie z drogerky ale riadne z kadernickych salonou. Nezelhlila som si na velmi vysokej teplote a aj tak. Tak ja len prilezitostne
ja si žehlím pravidelne,mám vlasy tvrdé, husté a ešte aj škaredo 😀 kučeravé, a kaderníčka mi vravela že vlasy zničené nemám, používam pod žehličku krém od Lorealu na žehlenie
Vlasy si zehlim cca 3 krat do tyzdna, mam melir a vobec ich nemam znicene, vlasy mam huste a silne, takze neviem, ci za to vdacim svojim vlasom alebo kvalitnej zehlicke.
@mackap75 no tak take vlasy mam aj ja a aku znacku zehlicky mas ?
@kmirkav a znacka zehlicky ?dakujem
@kamilamarek .. remington a s keramickymi doskami.. urcite nesetri
@kamilamerek .... Ahoj, ja si žehlím vlasy každý deň cca už druhý rok. (mám kučeravé vlasy)... Podľa mňa to zavisí najmä od kvality žehličky... Ale tak, ako všetko okolo nás nám škodí, tak aj žehličky na vlasy nám škodia. Kaderníčka mi poradila aj rôzne spreje, balzamy a masky, no zdalo sa mi, že ich mám zničené, tak som na nete hľadala prírodné recepty pri používaní vlasov... a ak ti mám pravdu povedať osvedčilo sa mi to...Nie hneď, ale po určitom období prišla zmena. začala som používať kokosový olej (na vlasoch cca 30 min. ja si vždy nechávam čo najdlhšie, potom maska z vajíčka a medu a taktiež odvar z pŕhľavy). Aj pri žehlení vlasov sa mi zdajú zdravé. 🙂 prajem pekný večer
@kamilamarek mám rowentu, je to už asi moja tretia a kúpila som ju v Kauflande stála okolo 18€ 😀 , žehlím si na najvyššiom stupni 220 😀 😀, a vlasy sú ok
@kamilamarek ja mam tuto https://www.mall.sk/zehlicky-vlasov/rowenta-sf-... dokonca pozeram, ze ju maju v zlave, mne ju kupoval manzel niekde inde. Ja som max spokojna, je to moja 3. zehlicka v poradi. A zehlim na 170 st, este svieti na zeleno, ked nastavim viac, tak uz je cervena, teda uz by zrejme skodila vlasom, ale za to fak zehli skvele pri tejto teplote, ja mam take nepoddajne vlasy.
Vlasy si zehlim len vynimocne oslavy ,akcie skratka ked volakde idem... No ak nemusim nezehlim nezatazujem vlasy parou...