Ahojte. Čo si myslite plnia sa sny ktoré sa vám snívali??
@vanda323 no pekne. Joj to musel byť strašný sen ktorý ste prežili spolu. Zaujímavé to je
Všakže? Ale mne in vôbec o Tom sne nepovedal asi preto že vie aká som uzkostliva...až dnes to z neho vyšlo
@bambulienka25 Ahoj. Ďakujem pekne ❤️
Narodila sa 2.2.2022❤️
Mne sa sníval zvláštny sen včera a nerozumiem mu.
Osobne si myslím, že sníva sa len čo sme prežili alebo na čo intenzívne myslíme, prípadne čoho sa obávame. Ale ja som pragmatik 😁
@bambulienka25 môj syn sa narodil 1.7.2017 o 7:17 a mal 770 gramov,(hneď išiel na 680g) ..samé 7icky
Som názoru, že ľudia so silnou intuíciou a predvídavosťou dokážu významu svojich snov porozumieť intuitívne. Teda nemusí sa snívat presne to, čo sa stalo / čo stane a ani to, na čo myslia vedome. Sen môže byť upozornením.
Pri snívaní sa rovnakého sna viacerým sa skláňam hlboko pred silným vzajomným duševným prepojením.
Gratulujem, prajem
@bambulienka25 Nie 11:05 😀😀😀
myslim si ze mozu byt niecoho predzvest,ale nie kazdy taketo sny mava.
Áno niektoré áno....predstav si ráno mi priniesli dcérku som v pôrodnici, a má zarezané povrchovo do hlavičky pri cisare sa to stalo...som to dnes vravela môjmu manželovi a on že čosi , že mne sa asi týždeň do zadu v noci snívalo že sa to stalo...že sa celý spotený zobudil...