Ahojte, aké máte názory na oblečenie z Pepca? Je kvalitné, nepúšťa farbu?
@adoela - nepúšťa farbu, tvar po opratí drži relatívne dobre (napr. také veci Dopodopo z Taco, keď som malej prala, tak švíky razom šli "šregom" 😠 ), ale tak sú aj kvalitnejšie veci. Asi závisí od toho, čo konkrétne kúpiš. Ja som si povedala, že tričká do škôlky sú to pekné, legínky tiež, jesenná bundička či rifle pre 10-mesačné bábo tiež stačia za 7€ (nedám 20€ v CaA, aj keď túto značku mám rada), aj tak z nich za chvíľku vyrastie. Proste to máme na také dokombinovanie šatníka, že nebudeme si hlavu búchať, keď sa doničí 😀 Ale dcérke sa páčia tie vecičky, niektoré sú ozaj veľmi pekné. Synčekove veci, čo som kúpila (rifličky, jesenná bundička - vrch neprefúkne, podšité flisom - aj hrubšia zimná bunda, ktorú mal dnes prvýkrát) zatiaľ boli dobrá voľba. Ale na výmenu do rezervy k tomu máme aj kvalitnejšie 🙂
Prosím poradíte, predávajú tam aj oblečenie na dospelých?
@tojada maju tam vsetko mozne. ja som s oblecenim pre decka spokojna. hlavne ked sa to aj znici, tak mi to nie je tak luto. akcie mavaju skvele, leginky tam kupujem po euri. do skolky to uplne staci a sranda je ta, ze je to lacny extil, ale nesmrdi a tie leginy vydrzali viac nez znackove. znackove bud presuchane hned na kolenach, povolene svy a tieto z pepca drzia. ja tam rada chodim. je rozdiel kupit do skolky a na doma leginy za 7 e a za 1 e. navyse mi decka rastu stale, stale treba nieco a v skolke sa vela znici, presucha, nevyperie /zelena trava na kolenach/, tak je to dobra volba. aj by som povedala, ze vydrzia viac tie veci nez veci z Kik.
@adoela zatial som tam kupila zopar veci, musim povedat je to na urovni cinskeho obchodu.. co som kupovala vyberala som bavlnene veci, farbu to nepusta, drzi tvar. videla som tam vsak aj teplakove supravy pre deti z takych hnusnych materialov, na dotyk to bolo take neprijemne, sa mi zjezili vsetky chlpy ked na to myslim :D
@linda20111 hej, tie som aj ja pozerala, taka umelina 😀 teplakovku som nevzala, ale desat legin za desat e sa oplati 🙂
podla mna su to handry,ale da sa tam najst niečo aj dobre napr.som si tam kupila take mikino tričko krasne za 8 eur,uvidime kolko vydrží,ale ušite je pekne 😀
Podľa mňa ,super obchod.....dobré veci za super ceny a kúpim tam všetko čo potrebujem.... 😉
nic moc cinan
Mate skusenost s vratenim tovaru? Vratia peniaze?
Treba dobre pozerať pri kupovaní ako je oblečenie ušité. Viackrát som natrafila na "nepodarky", ktoré som si všimla v predajni. Malá dostala legíny. Bez kontrolovania som ich oprala. Mnohé, ak nie všetky legíny z Pepca sa zbiehajú. Tieto, čo dostala boli kupované o číslo väčšie, preto som ich prala, aby som vedela, či ich nemáme začať nosiť. Až potom som si všimla, že nohy majú rôzne dĺžky. Zobrala som ich krajčírke opraviť a tá si všimla, že každá noha je inej veľkosti, pretože neboli len rozdielne dĺžky ale aj šírky. Inak máme odtiaľ veľa pekných vecí v dobrej kvalite. Určite preto na Pepco nezanevriem 🙂
@zara1357 neviem,ale ja tam nakupujem vecicky pre deti.Rychlo rastu a tak sa mi neoplati kupovat drahsie,nic nestihnu vynosit.Aj malemu bodicka,overaliky na spanie som tam kupovala a malej do skolky veci s pepca stacia 🙂
Je tam 100% bavlna,nic ine a veci su z Polska.
@zara1357
a myslim ze vsetko je aj tak cina :D :D
z tade som snad este nikdy nic nekupila..
@1erika3 to ako vazne, este nic?
@1erika3 precooo?ved maju celkom pekne vecicky pre deticky aj ceny su dobre,,, 🙂
Ako co...obcas malemu teplaky, tvar drzia a aj po susicke celkom fajn, ani zmolkate niesu, sem tam ponozky. Muzovi do roboty mikiny. Niektore v pohode, niektore sa rozsypu rychlo. Pre seba som si tam nekupila este nic. Ale za tie prasule su tam aj fajn veci. Len to chce asi skusat
No niečo máme, ale žiadna sláva. Taký čiňák...