dobrý deň chcea by som sa opýtať či má niekto skusenosti s firmou Crystal call našla som na profesii , že hľadaju Telefonických operátorov , že či viete poradiť o čo sa jedná a či sa to vobec vyplatí dakujem
@stanuska poznám viacero ľudí čo tam pracujú.. jedna už nevola,má na starosti projekty, druhá je tam teraz rok a robí na pasívnej linke tuším ZSE.. robi často z domu, 3 rôzne denne zmeny a pochvaľuje si, že pri deťoch super keďže aj keď sú choré môže s nimi zostať doma a robiť..aj platovo je teraz už spokojná.. zo začiatku to bolo náročné sa všetko naučiť alé inak je spokojna.. potom poznám jednu čo tam nevydržala ani mesiac lebo jej prišla náročná práca v Tom systéme..
@stanuska keď si otvoríte ústa ako sa správajú k zamestnancom tak Vás prepustia. Vkuse nátlak na predaj, výčitky že to a to ste zle urobili. Práca tam bola len z núdzecnosť aby bol nejaký príjem...
@maminka841990 ja sa čudujem, že sa v dnešnej dobe týmto ešte niekto živí. Je to mimoriadne otravné.
@stanulienkat je to otravné, to je pravda... Mne bolo trápne. Ešte že to nie je osobný kontakt.
nakoniec som sa na to nedala a ani sa mi neozvali lebo som sa bála , že by sa mi to ani neoplatilo na 4 hodiny a že by ma hneď prepustili náhodou.
@stanuska Dobry den, v crystal call som pracoval 6.5 roka, na pasivnej linke, nepredaval som nic ale bol som na aktivnej linke ako vypomoc a je to praca na hlavu, neodporucam vobec. Co sa tyka aktivnej linky, clovek pride o nervy. Moje skusenosti ako na pasivnej linke zo zaciatku boli fajn a postupne sa to zhorsovalo. Chcu dokonalost od cloveka, obedy a pauzy vam blbo rozdelia na rannej zmeny tak, ze som sa neustale hadal s nimi, napr. ked som mal rannu, pauzy mi dali tak... 1.pauza - 07:40 2 .pauza - 13:40 a obed o 10:00 a to pracujete od 6h do 14h a ked som mal 5 dni ranky tak na taky isty cas, strasne lebo pred koncom zmeny tu pauzu ani nestihnete kvoli poctu hovorom. Druha vec, zle zaobchadzenie, ziadny fer voci zamestancom, ziadne benefity, budete hoci len jeden den na PN alebo OCR 60 EUR vam stiahnu.Ked oslovite manazera ze sa vam nieco nepaci, jeho to vobec nazaujima a ani supervizoroch, proste pre nich ste ako len bezcenny pracovnik ktory nema ziadne prava. Klamu ludi, ze je to praca len na jednu kampan ale v skutocnosti ide o 8 kampani na ktore vas budu skolit postupne.Navyse, nie dost ze hovorov je dost ale budete este po pri hovorov dohladavat kontakty pre firmy, a tlacia na vas ze je otrebne intenzivnejsie dohladavat. Maju dost narocne kriteria kde musite vybavit hovor do 90 sekund na kampani, zdvihnut hovor do 3 sekund a nesmiete urobit ziadnu chybu lebo vam stiahnu z variabilnej zlozky. Nadcasy, nechcu preplacat, dostanete len zadklad co je 750 eur plus vario 60 eur a po 6 mesiacov sa zvysuje na 120 eur variabilna zlozka plus priplatky za sobotu 13 eur a nedelu 26 eur, v hrubom vam to vyjde na cca 900 eur a ak mate aj cudzi jazyk tak je tam priplatok 0.50 centov ktory nezvysili vobec od kedy som tam pracoval. Je to najhorsia firma v ktorej som kedy pracoval.
@stanuska kamoška tam veľmi dávno robila a predáva panvice po telefóne, čiže voláš ľuďom a ponúkaš produkty