vlastníte pracku al.vysavac Miele??aká je?ste spokojní rady poprosim
je to mercedes medzi práčkami.......najlepšia na trhu aká existuje
@mimimi11 miele je velmi dobra znacka. polovicka pracovala so spotrebicmi a miele malo velmi dobre hodnotenia a vysledky v roznych testoch. ak ma clovek na to prostriedky,tak sa oplati priplatit.
dakujem za radu a nemate ju doma ?chceme uz taku co vydrzi dame 8OOeuri lebo vsetcihovoria o 20r zaruke
určitě jsou to výborné výrobky, ale taky nejdražší. je pravda,že vyhrávájí pračky testy...já jsem je používala před x lety v anglii, tam je měl samozřejmě každý...ale sama mám aeg elektrolux - kvůli dostupnější ceně.
ako som sa prave pytala,tak 20rocna zaruka je blbost,lebo je len dvojrocna. ale na tych 20 rokov su testovane,cize by mali vydrzat 20rokov.
miele 20 rokov naozaj vydrzi, moji svokrovci maju takmer vsetko miele a su to uz pomaly historicke kusky 😀
my mame umyvacku riadu miele, secondhand (teraz si minimalne polovica z vas poklepe po cele 😀 ale stala ma celych 65 eur 😉 a ma asi 4 roky) a napriek tomu je stokrat lepsia nez siemens ci bosch ci so sme to mali kedysi doma na SK, pretoze z nej vytahujem ciste a naozaj suche riady 🙂
a vysavace miele tusim ani nie su nejako moc drahsie nez ostatne znacky 😕
Pracka so susickou miele u nas doma je pokladom 🙂 Krasne oprate ciste pradlo a hned suche. Pred tym sme mali Whirlpool a bola to uplna katastrofa, uz by som nemenila. Ak niekto rozmysla aku znacku a ma na miele, tak rozhodne ist do toho, lebo ta investicia sa vrati nielen financne, ale aj na spotrebe casu a na kvalite prania.
@lucia123 mozes porovnat vykon susicky, co je v pracke so samostatne stojacou susickou? Ja velmi tuzim po susicke, no nemam ju kde umiestnit, este davnejsie som citala, ze susicky, co su integrovane v pracke, nedosahuju take vysledky pri suseni ako samostatny spotrebic...mozes mi prosim poslat IP aky typ mas? dakujem...
Pracku aj susicku mame uz rok, ziaden problem. Perie skutocne vyborne. V susicke som este nic nepokazila 🙂 su tam super programy - outdoor, sportove pradlo aj obuv. Pouzivame aj pracie prasky Miele . Mozem len doporucit. Co sa tyka 20 rocnej zaruky je to naozaj pravda. Pri kupe pracky ,sucicky sme dostali certifikat na 20 rokov . Samozrejme nie je to na celu pracku, len urcite komponenty. Neda sa skutocne porovnat s prackou ine zn.ktoru som pouzivala.l
Ja by som len doplnila, ze MIELE, vsetko ostatne je len kompromis. Maju to v reklame. A je to pravda.
Mala som kedysi pracku zo susickou.Bola super nieco vyse roka.potom sa zacala kazit.Moja skusenost..
Baby prosím vás potrebujeme kúpit novú prácku a ja by som chcela aj pracku so susickou a rozmyslam aj nad touto znackou ale rada by som vedela akú s nou máte osobnú skusenost.
to je kvalita. trosku drahsie, ale verim ich vyrobkom. aj ked nemozno dnes verit nikomu. vacsina vyrobkov ma "casove kazítko". raz na to firmy skaredo doplatia 🙄
@alenanr a to vies ze to ´´casove kazitko´´ slusne povedane inak sa tomu hovori inak :D uz bude zakazane a nebude moc byt v spotrebicoch ? minule som to citala 🙂
@veronikazadana my sme kupovali práčku so susickou a som s nou nad mieru spokojna hoci nebola najlacnejsia uz som mala cest s touto znackou a bola som s nou spokojna tak sme kupili takú istu ale novsi typ a aj so susickou 🙂
@darinas2 a ty máš teda znacku Miele? aké je to pradlo potom teda ako sa zehli? videla som pracko zo susicky a bolo priserne pokrcene :/ a to ma odradza
@veronikazadana ja mám znacku Miele ale len práčku a ešte máme Miele vysavac
Ja mam indukcnu dosku, mikrovlnku, ruru, mycku a pracku. So vsetkym som max spokojna. Mam vyssie rady ale zatial nic nemozem vytknut.
@dasa71 a kolko ta stala pracka? a aká je na nu zaruka?
@veronikazadana áno mam vies co vobec to nie je take hrozne zehlit niektore veci vobec nezehlim a hlavne uteraky su zo susicky bozske 🙂
Pracujem v Nemecku u rodiny ktorá má práčku MIELE už 20 rokov . Chvália. 🙂
@veronikazadana ja už mám druhú práčku Miele prvú sme mali este u rodicov a ta ide doteraz má nejakých 12 rokov 🙂 táto moja ma asi 2 roky a je naň záruka 10 rokov aj preto som ju vybrala
Ahoj mimi, nedavno som pocuvala v radiu vysledky skusobnych testov roznych znaciek pracok a Miele mala najlepsie hodnotenia 😉.