Ahojte zaujíma ma baby váš názor na veštice,a ľudí čo liečia ľudí....
Či ste niekedy boli napr.u veštice alebo podobné a či vám predpokladala fakt niečo pravdivé.
P.s. pýtam sa tak poprosím normálne odpovede.
Ja ano a splnilo sa vela veci, kt.som ja nemala ako ovplyvnit....proste prislo casom do zivota.
@bosorka2302 ďakujem
Moja mama tomu veri, ja nie....ale ona to vzala tym smerom, ze sa riadila slovami vestice a vo vsetkom hladala suvislosti...
Vestica jej napriklad povedala , ze si najde pracu az o rok...tak mama sedela rok doma, absolutne sa o pracu neuchadzala, az v dany cas, ktory urcila vestica isla na pohovor a vzali ju....
Rovnako napriklad zdravie, povedala jej, že bude mat zvyseny krvny tlak, ked dovrsi 60rokov...tak cakala, nic jej nebolo a ked mala 60, ona si tentlak normálne privolala, zacala sa sledovať, kazdy den 5krat merala....
Bolo takychto situacii viacero...
Ja som bola s kamaratkou u vestice este pocas skoly asi dva krat, čisto zo zvedavosti a nesplnilo sa mi nic, iba to, ze som sa vydala....😃
Už som to tu písala, kolegyňa - kamoska šla k vestici, šla som s níž, aby som sa zasmiala. Opýtala som sa pani, že sme sú čísla na euromiliony či podobnú lotériu a pani....miesto toho aby mi nadiktovala čísla sa urazila. Tak to je aká vestica?
Títo ľudia vedia dobre počúvať, dobre a pútavo, rozprávať vedia čo chce daná osoba počuť a tak jej to povedia s ľudia si myslia, že veštia
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@majka_22 este si sa pytala na liecitelov...mama ma vzala k jednému v puberte, mala som problémy so stitnou zlazou...dal mi nejaku tinktúru a to som kazdy den 3kvapky pila...o niekoľko mesiacov som mala stitnu v poriadku, ale neviem, ci mi pomohli lieky, ktore som brala od lekara, alebo ta tinktura....
@pribinak jasné 😂😂 ved co ine ma predpovedať 19-20rocnej babe??? Este aj deti predpovedala, ze dievca bude prve a druhé chlapec a ze potom budem mat v 27rokoch vyoperovanu maternicu....mam troch chlapcov, 41 rokov a ziadne operacie sa nekonali, ani len naznaky chorôb v tomto smere 😂
Bola som v živote iba raz, pani mi vyložila karty. V tom čase som bola v "stabilnom" vzťahu, ak sa to tak sa nazvať, veď som mala len 20rokov, ale pani mi hneď povedala, že sa s ním rozidem a na Vianoce nájdem skutočnú lásku. Som len očami prevrátila, že jasné, určite. Do mesiaca som bola s frajerom rozídena a v decembri som osobne stretla môjho teraz už manžela. Sme spolu 10 rokov ❤️
@pribinak ja milujem pozerat na TV 8 Marciu, mamina byvala kolegyňa a zároveň zila jeden cas vedla v panelaku...ziadna vestica to nie je, obycajna zena, skor iba obdarovana fantáziou a dobrou vyrecnostou...
Akurat mi je strasne luto tych ludi, co tam volaju a veria tomu, cielom je co najdlhšie ich drzat na linke, od toho sa odvija plat "vestic"....ale myslim si, ze vela ludom to pomoze psychicky, ze sa vyrozpravaju..
@majka_22 ja som bola u jednej. niečo mi vyšlo, niečo nie. kamarátka bola u tej istej a jej vyšlo takmer všetko. osobne verím na veci medzi nebom a zemou, akurát je pravda, že človek často narazí na rôznych podvodníkov. niekto tvrdí, že pravá veštica si peniaze nevezme. čo je na tom pravdy, neviem :D
Mne je ľúto ľudí ktorí veria “ liečiteľom” najmä onko pacienti, natárajú im hovädziny, ti ľudia minú aj posledné peniaze na týchto “záchrancov” často odmietajú štandardnú liečbu ......a potom keď už je neskoro ...žiaľ
Minule písala jedna Slovenska novinárka žijúca v Izraeli hororový článok, pani mala rakovinu prsníka, čo je jedna z tých ľahších firiem rakoviny. Vďaka “liečiteľské” úplne odmietla modernú liečbu a tá osoba mala tu drzosť jej klamať s ťahať od nej peniaze aj keď tá žena ledva stala na nohách a mala otvorenú hnisajúce ranu miesto prsníka. Samozrejme to dopadlo fatálne.
Ten článok sa da nájsť, novinárka Jana Shemes, sama je bývalý onko pacient
Ja sa venujem už dlhú dobu astrológii, ak ju dôkladne poznáte dá sa z nej určiť s akými predpokladmi prišlo dieťa, a akými nedostatkami a podľa toho mu lepšie rozumieť.
U dospelých sa dá zistiť, kedy prichádza lepšie obdobie, kedy horšie, ale vždy záleží aj na osobe, ako sa k tomu postaví, aby to prekonala. Aj v tomto období, kedy prišiel koronavírus bol naznačený podľa astrológie nepriaznivý vplyv a zníženie prosperity.
Sú aj ľudia, ktorí vedia vykladať karty, len je málo kvalitných.
Alebo sú liečitelia, ktorí na základe skúsenosti, byliniek vedia niečo pomôcť, ale nikto by nemal nechať kvoli nim lekárske doporučenia a lieky.
Na veštice neverím..raz v mladosti mi brat doniesol na lístku napísané čo má čaká do konca roka,akási ženština mu to vnútila podla mesiaca narodenia a zo srandy mi to doniesol- do konca roka stretnem toho pravého,podniknem veľkú cestu a asi 3 maličkosti k tomu....bol asi máj a nič tomu nenasvedčovalo...v júli som stretla teraz už manžela, v sept. sme sa autom trepali do barcelony hned po nežnej revolúcii,splnilo sa všetko....verím však na liečiteľov,ale nenaletím každému....vlastne poznám len jedného skutočného.
mňe všetko čo mi povedali dve od oboch všetko mi vyšlo
no podľa mňa veštica a liečiteľ je dosť rozdiel 🙂 ja som bola u jednej "liečiteľky", povedala mi veľa zaujímavých vecí o mojom živote prečo sa mi nedarí atď.. budúcnosť mi nepredpovedala, len povedala, čo mám robiť a myslím si, že to zafungovalo 🙂
ešte jedna vec - pre mňa osobne bolo lepšie, keď som si dala urobiť numerologický rozbor u jednej pani. Tá mi pekne povedala, aké sú moje silné a slabé stránky, čoho sa mám vyvarovať, čomu sa mám venovať a na základe mojich čísel mi "predpovedala", čo ma čaká. A vyšlo 🙂
Mas tu milion tem na tieto stupidity. Naco spamujes?
@majka_22 u vestice nie,ale u liecitelky alebo ako to nazvat. Mala som strasne obdobie a nevidela vychodisko a ako sa hovori, topiaci sa aj slamky chyta. Nelutujem tu skusenost,da ti to nieco,ale zazrak necakaj. V tej bezutesnej chvili to bola pre mna spasa,isla som odtial plna energie. A myslim,ze aj to je velka pomoc,lebo mas chut ist dalej. Vestica nevyriesi tvoje problemy,ale moze ta nakopnut. Takze v tomto smere bola navsteva liecitelky pre mna spasou a vedela som ist dalej,celit tomu vsetkemu a bojovat.
A pozná niekto dobrého liečiteľa alebo vešticu na východnom Slovensku?
No ja neviem, ale mala som bolesti na pravej strane brucha, povedala mi pozor na pečeň.
O pár mesiacov mi bolo zistené niečo...
Tak neviem čo mu veriť
ja som bola u liecitela, bolievalo ma brucho. Povedal, ze mam problem so zaludkom, pecenou, crevami a neviem cim, podla fazy mesiaca... dva mesiace potom mi vyoperovali zlcnik s dvoma dvojcentimerovymi kamenmi. Asi sa nespravili na dva mesiace...problem so zlcnikom asi ako jedine nespomenul...🙂
@veltraud ked ta bolelo brucho tak logicky menoval organy co mas v bruchu😀😀
Bola som u viacerych aj vychyrenych ale nie nic nevyslo.