Názor na túto službu

26. apr 2021

Ahoj 🙂
Robim si mensi prieskum a rada by som vedela nazor na sluzbu nestrannych ludi 🙂
Kebyze mate svadbu, oslavu, detsku party a podobne , pacila by sa Vam sluzba prenajat si mensi prerobeny karavan v retro style, ktory by sluzil ako fotobudka napriklad? Vnutro aj vonkajsok prerobeny vsetko v Retro. Rozne rekvizity a tak....Z ktoreho by si hostia samozrejme mohli vziat fotky zo sebou.
dalej na detsku party kde by si deti mohli premietat aj rozne pesnicky, rozpravky, posediet si pri detskom sampanskom , kolacikoch a tak 🙂 prosim vyjadrovat sa k teme a ak nemate povedat nieco normalne tak ani nepiste. Fakt si robim len prieskum, ci by sa to ludom pacilo. Vdaka 🙂

hettinka
26. apr 2021

Nie, nevyužila by som takú službu.
Mmch, čo si predstavuješ pod pojmom “retro-štýl”?

bluka2
26. apr 2021

V zahranici taketo sluzby na detské oslavy celkom ficia. Prenajať si nafukovací hrad a kľudne aj retro karavan, však nech je sranda. Záleží, či si vieš urobiť dobrú reklamu, či budú ľudia vedieť o tvojej ponuke a či je cena primeraná

maca1984
26. apr 2021

Nevyuzila by som

jazula
26. apr 2021

Ja si tiež neviem predstaviť, že by som to využila. Cieľovka by bola podľa mňa dosť limitovaná na ľudí v rodinných domoch, záhradné parties a podobne. Ak má niekto detskú oslavu niekde v byte/reštike, karavan tam nedostane. Na druhej strane si viem predstaviť, že by to mohlo mať úspech na veľkých firemných akciách vonku. Otázne je, či ich zoženiete dostatok, aby sa vám to oplatilo.

elizabet173
26. apr 2021

nie, nič z toho, príde mi to ako zbytočne vyhodené peniaze, ktoré do detí rada investujem iným spôsobom

ivkazba
26. apr 2021

Keď som bola na akcii, kde toto bolo k dispozícii, nikdy som to nevyužila. Príde mi to gýčové a to ja nemám rada.

kitycat
26. apr 2021

Pre deti uplne zbytocne lebo urcite by si nechcela aby na party tvoje dieta cumelo na rozpravku miesto spolocenskych hier

Pre dospelych skor ale karavan je neskladny a limitovany na zakaznikov

pribinak
26. apr 2021

Nie nevyužila. Potom na 18srku čo objednam, let na mesiac? Alebo čo?
Pozerala som v tv program, v USA je zvykom čo veľkom osláviť 16 rokov. Niektoré decka už nevedia čo pýtať. Ale to sa začína v detstve. Bombastické oslavy ktoré si dieťa v útlom veku ani neuvedomuje.
4 torty, 20 ľudí, darčeky od výmyslu sveta

Ja nie som proti oslavám, ale všetko s mierou. Kľudne spravím synovi oslavu, ale zas nebudem neviem čo ultra vymýšľať. Opekačka na zeleznej, alebo objednať mekac a nejaké súťaže, to stačí

basska_b
26. apr 2021

Fotokútik slávi celkom úspech v tejto dobe, ale možno nieco menej gýčove. Retro veci deti neocenia. To možno nejakí pamätníci. A tým je zas trápne sa fotiť.

michellia
26. apr 2021

Zalezalo by aka by bola cena prenajtia 🙂

nttnnt
26. apr 2021

nie nevyuzila, ani by ma to nenapadlo..niekto sa urcite najde koho by to zaujalo aby si to prenajal ale myslim si ze na slovensku s tym velkym biznis neurobis

autor
26. apr 2021

🙂 dakujem zienky zaavsetky nazori si cennim a beriem ich 🙏✌️ kazda mate pravdu v podstate

autor
26. apr 2021

*Nazory

jaja1979
26. apr 2021

Ja by som nevyužila... Ale poviem ti len jeden postreh...minulý rok sme boli na dovolenke v karavane a stále som hucala po deckach aby dali pozor, neodtrhli sieťku na oknách, nezlomili strešné okno, dali pozor na to a na tamto... Karavan je ako z kvetu makoveho, viem si dosť dobre predstaviť, čo by vnútri decká robili bez dozoru dospelých. .. aby ti z toho neostala kůlnička na dříví...

evkamotka
26. apr 2021

Nie. Ak mam dat za nieco 100e na detsku oslavu, to uz radsej dam animatorke co bude ficat s detmi. Alebo ten skakaci hrad. Len budka na fotenie je za mna nepouzitelny napad

eko22
26. apr 2021

No ono to asi nebude lacné prenajatie, tak že nie

jasminet
26. apr 2021

foto kutik ok, ten urcite ano na svadbu, velku narodeninovu oslavu, firemnu akciu, ale uz ich je pomerne dost na trhu. karavan nie - kam s nim? kto tam bude s detmi? budu odbiehat pred dom aby sa vyfotili? nedomyslene.

sissy27
26. apr 2021

Za mňa zbytočnosť ale keď už, tak by si sa nemala limitovať na “retro štýl” ale byť v tomto flexibilná. Retro ocenia tak možno 40+, ale 25 roční (ktorí by si to možno objednali ) ani nemajú potuchy a o deťoch ani nehovorím. Takže mala by si byť schopná vyzdobiť karavan na želanie podľa témy oslavy.

taga
26. apr 2021

Nie, pre deti vobec - deti chcu behat po vonku, ie sediet v karavane v retro style, ktory im je fuk
Dospelaci by si to mozno omrkli, ale kvoli par fotkam prenajimat karavan?

nafka0483
26. apr 2021

Nie, tak ako to popsiujes by som si to ja sama neprenajala, resp. neobjednala taku sluzbu. Pre deti sa mi to zda uplne od veci, pre dospelych to eriem tak rozpacito, ze na co by to vlastne bolo dobre. Keby som to niekde videla, na nejakej akcii, tak by som sa asi isla pozriet a to by bolo vsetko.

Mne sa pacia take tie mini auticka/trojkolky prerobene napr. na proseco bar - to si viem predstavit na svadbe, zahradnej party a tak. Pripadne s verziou ze sa bude capovat nielen proseco, ale napr. aj pivo - lebo je rozdiel flaskove a cerstvo nacapovane. Ktovie kolko to stoji, ale zaujala ma uz ta prvotna myslienka, cize aj by som si zistila za kolko to je a realne uvazovala o prenajme niecoho takeho. Ale pri tom tvojom napade by som ani nezistovala cenu.

19mmm71
26. apr 2021

tiež určite nie...

kikaaa444
26. apr 2021

Nevyužila určite . Detičky na oslave nebudú sedieť v karavane a premietať si filmy ... možno niekde takéto niečo ľudia využívajú ale na Slovensku by si a tým nepochodila

andreatytler
26. apr 2021

Pre deti urcite nie. To by si mala vsetko spinave a rozbite.

78787878
27. apr 2021

Nie, pre mna nevyuzitelne...