Ahojte, čo si myslíte o týchto korčuliach? Pridavam foto. Máte niekto skúsenosti s nimi? Oplatí sa mi do toho investovať? Mám doma tie klasické korčule ale som sa minule na nich skoro zabila, lebo som veľmi dávno nebola ma korčuliach 😂 tak by som chcela skúsiť zmenu. Ďakujem za odpovede 🙂
tazsie sa ovladaju, nesla by som do kupy
klasika je klasika, tieto neodporúčam, jazdí sa na nich veľmi ťažko, je to skôr taká imidžovka
Baby maju pravdu, nedaj sa nalakat na dva rady koliesok, ze nebudu pady.Je to uplne ina technika aj brzdenie. Skor na betonove plochy - skate parky, alebo haly. Urcite nie na nase vytlkove cesty a chodniky.
ja by som sa zabila na týchto 😀 😀
Dcera na nich korculuje, chodi na krasokorculovanie. Ja sa ich co i len bojim vyskusat v obchode a to na korculujem 30 rokov.
Ďakujem pekne, som myslela že sú bezpečnejšie pretože su stabilnejšie, no ale tak asi nič 😅 ďakujem vám žienky 😊
@monciika nahodou ja som s nimi veľmi spokojná 😊 tiež som išla do nich kvôli lepšej stabilite ako na inline a neľutujem… kľudne sa môže s nimi aj po asfalte netreba len betón… betón je lepší na učenie sa trikov ale na klasické korčuľovanie na asfalte su fajn… akurát čo sa človek viac narobí ako na inline.
Ak si sa na jednoradovych zabila,na tieto ani nepomyslaj. Neda sa na nich brzdit,len cez prednu brzdu,co je pri nasich chodnikoch na zabitie.
@monciika uz ich par rokov mam a potvrdzujem, je to omnoho narocnejsie
@monciika tieto sú náročnejšie ako klasické a potrebuješ na ne úplne rovný povrch