Rada by som sa Vas opytala, aky mate nazor na meno pre dievcatko Marina. Nwposobi na vas ako pre staru babku?
@alex_zalez Za mna pekne meno. A ak sa ultrazvuk pomyli stale to moze byt Martin 😉
Velmi pekne
Juuuj ja som veľmi chcela dať dcérke meno Marina. No všetci boli proti, vrátane manžela. Vraj hlavne deti v škole a škôlke ju budú volať Mara. Tak sme nakoniec vybrali iné meno, a zhodou okolností sme sa vzali na Marinu. 8.12... Takže v našich životoch rezonuje tak či tak
je to krasne meno,vola sa tak moja neterka Spanielka,je uz dospela a inak akoMarina ju nikdy nikto nevolal
Pekne meno.
Ja mam toto pre dievca vybrane 🙂 a dufam, ze ju nebudu volat mara ale mary 😂
ja som chcela Marínu, muz nechcel ale dohodli sme sa na Malvína
Poznam jednu marinu, je krasna, veľmi sikovna, len sa mi nepaci, keď ju druhí volajú Marina a keď jej hovorím zdrobneninou Marinka, tak sa to nie úplne(aspoň pre mna) lahko vyslovuje..
nie podla mna to je velmi pekne meno a teda ako vobec neposobi nejak staro, ak som teda pochopila na to, na co sa pytas
@alex_zalez Ja sa tak volám a je to veľmi nezvyčajné meno. Všetci ho chvália 🙂)
@alex_zalez volám sa Marína a odjakživa ma všetci oslovujú tak ako ma pokrstili. Nikto mi inak nikdy nepovedal (výnimka v detstve - Marínka)
Mám na to taký názor, že mená aké nám dali naši rodičia nám budú pasovať vždy.Nech už sú akékoľvek 🙂.A myslím, že meno charakterizuje aj osobnosť.Ešte sa mi nestalo žeby sa mi niekoho meno nepáčilo.Vždy mi k danej osobe pasovalo.
@alex_zalez mne sa toto meno velmi paci, rozmyslam nad nim pre svoje dieta....urcite je pre mna krajsie ako niektore "moderne" mena