Asi je to skôr otázka na mužov,ale možno máte aj vy nejaké zažite skúsenosti. Čo myslíte,ktorá kategória žien je pre mužov príťažlivejšia a lákavejšia? Ženy, ktoré od začiatku chlapovi prezentuju záujem o vzťah alebo ženy,ktoré si chcú život užívať bez viazania sa do vzťahu,tzv. nedostupne na vážny vzťah,hoci v konečnom dôsledku ho nemusia úplne odmietnuť (ten vzťah).???
tak kazdeho muza moze zaujat nieco ine. dokonca jedneho muza aj dve uplne rozdielne zeny. mozno zavisi v akom je nastaveni a kde ma sustredeny rozum.
Btw.
Ešte taká medzipoznámka, keď chces ohromiť muža len vďaka tomu, že sa celý čas budeš pretvarovat na niečo/niekoho, kým nie si, tak to skôr či neskôr dopadne aj tak zle...
Nemôžeš sa pretvarovat celý život, či hej ?
Ženy, ktoré od začiatku chlapovi prezentuju záujem o vzťah
co ta friendzonol typek, co ma zaujem o inu akoze nedostupnu zenu? 😀
No mužom sa páčia hlavne ženy, ktoré neriešia p***viny 😀
Skor zalezi, ci natrafis na chlapa, ktory si uz chce zalozit rodinu alebo takého, ktory sa na to este neciti alebo je zenaty. V tychto veciach je najlepsie vylozit karty na stol, aby si predisla sklamaniu.
Svojou otázkou si mi pripomenula starú múdrosť o chlapovi, ktorý si vyberal manželku spomedzi troch žien. Každej dal zlatý dukát, aby zistil ako s ním dokážu hospodáriť. Po mesiaci si ich zavolal k sebe a opýtal sa ako naložili s dukátom. Prvá hovorí, že ho minula a kupila si krásne oblečenie, aby sa mu čo najviac páčila. Druhá hovorí, že si zlatý dukát odložila a teraz hu ho neporušený vracia. Tretia bola najšikovnejšia - dukát investovala, zhodnotila a mužovi doniesla po mesiaci dva dukáty!
Viete, ktorú si muž vybral za manželku? Tú s najväčšími prsiami...
@marseillefan ha ha ha, stare... ved chlap bude s tymi prsiami zit😁
Z vlastnych skusenosti: ak chce muz cisto len sex,hlada si sex,ak chce vztah,hlada si vztah,,muzi to vedia oddelit,zeny stym maju problem. Takze ak chces ziskat muza o ktorom vies ze sa nechce viazat a hlada si len nezavazny sex ale ty niesi stym stotoznena na milion percent, a skusis sa hrat na nieco co niesi , iba sa zranis, ty,nie on. A nie,nezmenis ho,niesi vo filme. Ak chces muza ziskat a vies ze hlada spriaznenu dusu ale ty sa nato necitis a chces si uzit len sex,a nebudes knemu uprimna,zranis ho. Odpoved - kazdy chce to pocom aktualne tuzi..ma chut na jablcka?hruska premalovana na jablcko nebude chutit ako jablcko a prijde nato.odhryzne,odhodi a zrejme uz viac si nevezme.
to je tazko kazdy je iny, niektori to aj hraju ze by chceli nieco viacej len aby si mohli uzit, kadejake pripady poznam :/
@marseillefan toto mi pripomenulo vtip
Ked som prišiel do Ameriky,kupil som jedno jablko a vyleštil predal za 3$ Kupil som ďalšie očistil predal a takto to išlo x rokov.Potom zomrelstryko Šmoho a zanechal mi milion dolarov .
....
Inak moj stryko si zobral ženu s velkymi prsiami, ale to bol krok vedĺa čo sa vedenia domacnosti tyka, bola trošku ĺavá.Sa pamatam ako nam vychvaloval aku mala postavu😃
Rybka moja, v poslednom čase je tu takýchto blbých tém ( bez urážky, alebo aj s urážkou) hrozne veľa.
Prosím ... Uvedom si /te si, že muži nie sú rovnakí.
Tak ako sme rozdielne my ženy, tak sú rozdielni aj muži.
Muž nie je nejaký tovar s fabriky, ktory je naprogramovaný ako stroj.
Každý z nás je ako osobnosť jedinečný a preto návod na akési získanie chlapa neexistuje... 🤦🤦