Názor mužov na ženy

26. jan 2021

Asi je to skôr otázka na mužov,ale možno máte aj vy nejaké zažite skúsenosti. Čo myslíte,ktorá kategória žien je pre mužov príťažlivejšia a lákavejšia? Ženy, ktoré od začiatku chlapovi prezentuju záujem o vzťah alebo ženy,ktoré si chcú život užívať bez viazania sa do vzťahu,tzv. nedostupne na vážny vzťah,hoci v konečnom dôsledku ho nemusia úplne odmietnuť (ten vzťah).???

ivca88
26. jan 2021

Rybka moja, v poslednom čase je tu takýchto blbých tém ( bez urážky, alebo aj s urážkou) hrozne veľa.
Prosím ... Uvedom si /te si, že muži nie sú rovnakí.
Tak ako sme rozdielne my ženy, tak sú rozdielni aj muži.
Muž nie je nejaký tovar s fabriky, ktory je naprogramovaný ako stroj.
Každý z nás je ako osobnosť jedinečný a preto návod na akési získanie chlapa neexistuje... 🤦🤦

janetinka27
26. jan 2021

tak kazdeho muza moze zaujat nieco ine. dokonca jedneho muza aj dve uplne rozdielne zeny. mozno zavisi v akom je nastaveni a kde ma sustredeny rozum.

ivca88
26. jan 2021

Btw.
Ešte taká medzipoznámka, keď chces ohromiť muža len vďaka tomu, že sa celý čas budeš pretvarovat na niečo/niekoho, kým nie si, tak to skôr či neskôr dopadne aj tak zle...
Nemôžeš sa pretvarovat celý život, či hej ?

goodidea
26. jan 2021

Ženy, ktoré od začiatku chlapovi prezentuju záujem o vzťah

ndrag
26. jan 2021

co ta friendzonol typek, co ma zaujem o inu akoze nedostupnu zenu? 😀

ivkazba
26. jan 2021

No mužom sa páčia hlavne ženy, ktoré neriešia p***viny 😀

leuchtturm
26. jan 2021

Skor zalezi, ci natrafis na chlapa, ktory si uz chce zalozit rodinu alebo takého, ktory sa na to este neciti alebo je zenaty. V tychto veciach je najlepsie vylozit karty na stol, aby si predisla sklamaniu.

marseillefan
26. jan 2021

Svojou otázkou si mi pripomenula starú múdrosť o chlapovi, ktorý si vyberal manželku spomedzi troch žien. Každej dal zlatý dukát, aby zistil ako s ním dokážu hospodáriť. Po mesiaci si ich zavolal k sebe a opýtal sa ako naložili s dukátom. Prvá hovorí, že ho minula a kupila si krásne oblečenie, aby sa mu čo najviac páčila. Druhá hovorí, že si zlatý dukát odložila a teraz hu ho neporušený vracia. Tretia bola najšikovnejšia - dukát investovala, zhodnotila a mužovi doniesla po mesiaci dva dukáty!

Viete, ktorú si muž vybral za manželku? Tú s najväčšími prsiami...

0silvia0
26. jan 2021

@marseillefan ha ha ha, stare... ved chlap bude s tymi prsiami zit😁

eva112014
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babydesire
27. jan 2021

Z vlastnych skusenosti: ak chce muz cisto len sex,hlada si sex,ak chce vztah,hlada si vztah,,muzi to vedia oddelit,zeny stym maju problem. Takze ak chces ziskat muza o ktorom vies ze sa nechce viazat a hlada si len nezavazny sex ale ty niesi stym stotoznena na milion percent, a skusis sa hrat na nieco co niesi , iba sa zranis, ty,nie on. A nie,nezmenis ho,niesi vo filme. Ak chces muza ziskat a vies ze hlada spriaznenu dusu ale ty sa nato necitis a chces si uzit len sex,a nebudes knemu uprimna,zranis ho. Odpoved - kazdy chce to pocom aktualne tuzi..ma chut na jablcka?hruska premalovana na jablcko nebude chutit ako jablcko a prijde nato.odhryzne,odhodi a zrejme uz viac si nevezme.

1didiana1
27. jan 2021

to je tazko kazdy je iny, niektori to aj hraju ze by chceli nieco viacej len aby si mohli uzit, kadejake pripady poznam :/

karolinakr
27. jan 2021

@marseillefan toto mi pripomenulo vtip
Ked som prišiel do Ameriky,kupil som jedno jablko a vyleštil predal za 3$ Kupil som ďalšie očistil predal a takto to išlo x rokov.Potom zomrelstryko Šmoho a zanechal mi milion dolarov .
....
Inak moj stryko si zobral ženu s velkymi prsiami, ale to bol krok vedĺa čo sa vedenia domacnosti tyka, bola trošku ĺavá.Sa pamatam ako nam vychvaloval aku mala postavu😃