Návšteva veterinára

sally19
17. júl 2023

Ahojte, nemám s tým zatiaľ žiadne skúsenosti keďže máme prvého psíka. Máme psíka z útulku a očkovaný proti rôznym chorobám u jednej veterinárky. Ale ta veterinarka je ďaleko od mesta kde bývame. Môžem navštíviť aj iného veterinára? Alebo je to tak že môže zatiaľ chodiť len na tu jednu veterinu

peter0123
17. júl 2023

@sally19 kľudne oslov iného veterinára

pribinak
17. júl 2023

@sally19 samozrejme že mizes ísť k inému veterinarovi. Zoberieš preukaz a ak máš nejaké zdrav. dokumenty a to je celé

petulda333
17. júl 2023

Svokra ma psika z utulku a nechodi k tomu veterinarovi,ku ktoremu s nim chodili z utulku. O psa sa zaujimali jeden rok,ze sa ozvali a prisli pozriet. Potom uz vobec.

gejb
17. júl 2023

@sally19 môžeš prísť k akémukoľvek veterinarovi, stačí doniest so sebou preukaz. ...a psa 😁

colsami
17. júl 2023

Mozes chodit k hocikomu, veterinari nemaju na zvierata karty ako to funguje u ludi.. Aj kazdy den mozes byt u ineho veterinara.

sally19
autor
17. júl 2023

Ďakujem za odpovede😊😊

majamat
17. júl 2023

@colsami ako ktori 🙂 u nas mame kliniku, ktora si robi zaznam o zvieratku. bola som tam s morcatkoma teda mali ma zaregistrovanu este co sme chodili zo psikom, co uz je viac ako 15r.
no ale samozrejme bezne to nie je, no tato klinika ma aj sono, aj rtg.

colsami
18. júl 2023

@majamat samozrejme ze sa robia zaznamy, no aby veterinar vedel co sa robilo, ake lieky pouzivali, ake vysledky testov boli, proste historia toho zvieratka.
Ale to je len zdravotny zaznam, to neznamena ze nemozes ist inde, bez akehokolvek informovania predoslych. A ked prides na dalsiu veterinu, zas si Teba a zviera nahodia do Tvojho systemu, aby si mohli spravit zaznamy a mali to naporiadku.
To je dnes uz uplne zakladny standard, viest si evidenciu a zaznamy.

majamat
18. júl 2023

@colsami ja viem ako to funguje, len som oravila tvoj kometn, ze veterinari nemaju karty. maju, ale funguje to tak ako si napisala. neteba ju nosit k inemu.