Ma niekto skusenost ako prebieha ked k vam pride socialka? Vdaka...
@pribinak dakujem
Bola u takej vzdialenejšej sesternice a tak vraj nič strašné, tiež sa pýtala detí vraj hlavne ako prebieha ich deň, ako často sa im rodičia venujú a podobne, byt nech vyzerá tak normálne ako keby ste tam žili, ako vravela pribinak nemusíš tam mať ako v nemocnici ale normálny poriadok
Prečo k vám má vlastne prísť. hlavne čo ti môžem poradiť, tak sa jej snaž nebáť a všetko bude v pohode..
Nebude to nic strasne, ak nemate ziadne problemy tak to dopadne v pohode 🙂
zalezi od toho preco k vam ide ale vacsina z nich je mila, bude sa viac deti pytat ako teba, co robia vo volnom case, ci sa im venujete, ci sa s nimi ucite, isto ti nebude pozerat prach na polickach ale aby si mala tak normalne upratane, nie ako pred vianocami 🙂
U mňa byt moc nekontrolovali,len sa pýtali ako sa deťom venujem,čo robíme,aby som im všetko povedala aj,čo všetko platím.Ze nemám stresovať.Boli v pohode.Potom si nás predvolali aj s dieťatkom na sociálku a každého zvlášť sa pýtali na fungovanie a hneď to aj uzavreli,keďže to udanie na nás bol výmysel.Najhorsie,že dotyčný udavac si neuvedomil,že neublíži nám,ale hlavne dieťaťu.Ale karma je zdarma.
Moja kamoska to robila. Prisla na návštevu, pozrela si byt, neskontrolovala ci je niekde zrnko prachu, alebo omrvinky na zemi. Zaujimalo ju ci maju deti kde spat, v akom stave je kúpeľňa, ci maju na com variť. Niekedy si vypýtala kavu ci pohár vody. Pytala sa deti ake su obľúbené hracky a aky vecwrnicek pozerajú, ci im mamina/ocino pomáha s úlohami a ci oni napr chodia von so smetami - pidla veku
Nemusis mat vyupratovane tip-top, ale nemala by si mat v byte nafajčené, mali by byt v chladničke zakl.potraviny, nemala by si mat bordel taky ze si clovek nema kde sadnúť
Vies ako sa hovori, neumyty riad hovori, ze sa v domácnosti vari, kopa okradla, ze sa perie, hracky na zemi, ze sa deti maju s cim hrat
Normalne sa potom bavili o problémoch, o to co bude riesit sud, aky ma ona nazor, navrh
Asi vsetko