Náušnice pre 2-ročnú slečnu

pinguu123
28. nov 2022

Ahojte vedeli by ste mi poradiť aké náušnice mám kúpiť pre 2 ročnú (kvalitné striebro alebo zlato ) ?
Na Vianoce chcem kúpiť pre sestrou malú zatiaľ ešte nemá ani pre pihnute ucho keďže sestra nemala na to peniaze aby jej kúpila náušnice 🙂
Ďakujem 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ava987
28. nov 2022

My sme kupovali od značky Cutie Jewellery, majú veľký výber a sú krásne 🤩 ale odporúčam pozrieť a vybrať naživo, vyzerajú totiž o dosť inak ako na nete

lenkakravcova
28. nov 2022

@pinguu123 ja som kúpila z chirurgickej ocele 3 páry - rovnaké. 2 kusy už stratila, tak som vymenila za rovnaké 😀 Malé deti dosť strácajú náušnice. Do zlata by som už nešla. Tu nám dcéra tiež jednu stratila pred asi pol rokom.. Zbytočná škoda za viac než 100€. Okrem toho keď sa uši prepichuju, odporúča sa tiež deťom chirurgická oceľ.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkakravcova
28. nov 2022

@elizabet173 Naša malá zamknuté ešte aj na takú plastovú poistku zo zlatníctva. Ale aj tak ju "potvorka" nejako otvorila 🙃 ja netuším ani ako. Mne jej to nešlo ani nasadiť a ona si to len tak stratí.. 😀

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkakravcova
28. nov 2022

@elizabet173 vieš mi poslať obrázok poistky akú myslíš? Lebo nám dávali takú gumičkovu a zozadu plastovú. Na náušnícu na klip.
Možno to aj iným pomôže, keď je niečo účinnejšie. 🙂

mirka438
28. nov 2022

Moja ma tieto z bieleho zlata, takmer od narodenia. V porodnici jej prepichli usi. Ja som spokojna velmi. Ide mat ochvilu 3 roky, stale ich nosi a este dlho bude

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janage
28. nov 2022

Ja som staršej síce ale dala na Sashe urobiť. Mala babatkovske aj dospelacke, dalo sa dohodnúť, že urobí veľkosť medzi, vybrať zatváranie a kamienky. Sme maximálne obe spokojné akurát už by som volila len tmavšie farby kamienkov, nie svetle.

janage
28. nov 2022

Nerozopli sa ani raz a to dcéra veľa športuje, prezlieka veci cez hlavu...

mirka438
28. nov 2022

@elizabet173 presne, my ale nemame ani ohnute a drzia paradne. A to im dala ako mimino aj celkom slusne zabrat, vecne ich natahovala

janage
28. nov 2022

A pozerám teraz, že dcéra má už dospelacke zapínanie.
Vyberieš si materiál, je tam viacero predajcov.

lenkakravcova
29. nov 2022

@elizabet173 Aha to som nevedela.

Inak teraz som si všimla, že tie 3 páry som kúpila strieborné nie z ocele. Iba prvé mala oceľové. 😀 Nejako som to domotala.
Strieborné vyzerajú oveľa lepšie. Viac sa ligocú, vyzneju na nich lepsie kryštáliky. Oceľové sú také nejake bez lesku. 🙂