Ahojte vedeli by ste mi poradiť aké náušnice mám kúpiť pre 2 ročnú (kvalitné striebro alebo zlato ) ?
Na Vianoce chcem kúpiť pre sestrou malú zatiaľ ešte nemá ani pre pihnute ucho keďže sestra nemala na to peniaze aby jej kúpila náušnice 🙂
Ďakujem 🙂
My sme kupovali od značky Cutie Jewellery, majú veľký výber a sú krásne 🤩 ale odporúčam pozrieť a vybrať naživo, vyzerajú totiž o dosť inak ako na nete
@pinguu123 ja som kúpila z chirurgickej ocele 3 páry - rovnaké. 2 kusy už stratila, tak som vymenila za rovnaké 😀 Malé deti dosť strácajú náušnice. Do zlata by som už nešla. Tu nám dcéra tiež jednu stratila pred asi pol rokom.. Zbytočná škoda za viac než 100€. Okrem toho keď sa uši prepichuju, odporúča sa tiež deťom chirurgická oceľ.
@elizabet173 Naša malá zamknuté ešte aj na takú plastovú poistku zo zlatníctva. Ale aj tak ju "potvorka" nejako otvorila 🙃 ja netuším ani ako. Mne jej to nešlo ani nasadiť a ona si to len tak stratí.. 😀
@elizabet173 vieš mi poslať obrázok poistky akú myslíš? Lebo nám dávali takú gumičkovu a zozadu plastovú. Na náušnícu na klip.
Možno to aj iným pomôže, keď je niečo účinnejšie. 🙂
Ja som staršej síce ale dala na Sashe urobiť. Mala babatkovske aj dospelacke, dalo sa dohodnúť, že urobí veľkosť medzi, vybrať zatváranie a kamienky. Sme maximálne obe spokojné akurát už by som volila len tmavšie farby kamienkov, nie svetle.
@elizabet173 presne, my ale nemame ani ohnute a drzia paradne. A to im dala ako mimino aj celkom slusne zabrat, vecne ich natahovala
@elizabet173 Aha to som nevedela.
Inak teraz som si všimla, že tie 3 páry som kúpila strieborné nie z ocele. Iba prvé mala oceľové. 😀 Nejako som to domotala.
Strieborné vyzerajú oveľa lepšie. Viac sa ligocú, vyzneju na nich lepsie kryštáliky. Oceľové sú také nejake bez lesku. 🙂