Baby, ja som tu nová a zdá sa, že poriadne nemehlo... Naučíte ma určité kroky s MK. Napr. keď označím niečo čo sa mi páči, nearchivuje sa to? Už som X-krát označila fotky, aj celé albumy aj som komentovala veľa vecí a neviem sa k nim vrátiť. Tú kolonku, že "čo sa mi páčilo" alebo "čo som komentovala" mám prázdnu. A tiež minule niekto písal, že sa vecičky po detičkách dajú kúpiť od mamičiek, ktoré to predávajú vo svojich bazároch, ako sa dostanem na tie bazáriky tých konkrétnych mamičiek? Som ja ale číslo ale normálne Vám závidím ako tu viete robiť. A ešte som sa chcela spýtať, niektoré mamičky objednávajú z určitých stránok veci, to ako funguje? Už som dostala mená mamičiek čo objednávajú napr. z HM, ale neviem ako ich nájdem... Pomôžete mi sa tu zorientovať???? ĎAKUJEM 😒 😖 😨
@eva1122 Mňa by zaujímalo ako si pridala otázku do fóra. Ja som tu len asi dva týždne a ešte som na to neprišla. Ale zatiaľ ani takú potrebu som nemala. Ale do budúcna, keby sa mi napríklad nepozdával manželov vzťah k biopotravinám 😉 by som to rada vedela. Ale vážne ženy fakt netuším. 😕
@stefka33 ahoj, klikneš si na Fórum - dostaneš sa na stránku tém diskusií, klikneš si na tú ktorej sa týka tvoja téma a potom máš v pravom hornom rohu nad zoznamom diskusií a otázok v tejto téme taký obdĺžnik: "+ pridať tému alebo otázku k diskusii" - klikneš a vyberieš si čo to bude otázka lebo diskusia - zadáš názov a potom svoj text - komentár/otázku a pod.
@darina1952 Ďakujem si zlatíčko 🙂
@seemani nepride mi vhodne ironizovat...kazdy s PC nemusi, to neznamena, ze je menejcenny,ze?Keby sa jej podarilo pytat sa na slovenske ,nic nedavajuce telenovely, to by jej hned "pomahalo" sto ludi....Plati, ze iba sprosty sa nepyta a iba sprostemu je vsetko jasne...bez urazky
@eva1122 klikni na svojej stranke hore vpravo na Upozornenia, a na pravej strane sa Ti ukaze, kde vsade si prispela, komentovala.
Ak sa Ti paci nejaka fotka v bazari a oznacis ju, tak si to najdes vpravo hore kliknes Moje nakupy, a potom v strede Moj wishlist a ukazu sa Ti vsetky inzeraty, ktore si si oznacila. TAm su aj predajcovia, ktori sa Ti pacia. /tam, kde kliknes na Wishlist/
Ked kliknes na Fotoblogy, hore mas pasik, kde mas napisane Co sa mi pacilo, kde som komentovala, atd.
TAkmer kazda mamicka tu ma bazar, napri kliknes na moj nick, a vpravo v strede uvidis Inzeratov, kliknes na to a ukazu sa Ti jej inzeraty.
Alebo kliknes na BAzar a tam si vyhladavas podla kategorii, pripadne si napises, aku velkost chces, farbu, znacku, atd.
Niektore skupiny su sukromne, ale skus si dat Fotoblogy, potom vlavo najdes Zoznam skupin a tam si mozes preklikat, kym nenajdes, ktoru chces. Kliknes na nu a potom napr Pridaj sa k skupine. Niektore sa Ti otvoria hned, niektore Ta musia pridat po kontrole 🙂
Ak nieco nerozumies, pytaj sa, kludne aj IP. T.j. pod touto spravou vidis taku malu obalku, kliknes na nu, a pises priamo mne, nikto iny to neuvidi.
A inak, vitaj 🙂
ked už je tu táto téma, mne nejdu pozerať komenty v skupinách, v ktorých som a ani sa mi nedá pridávať žiadne príspevky do tých skupín. Prečo?
@eva1122 ...mať tvoje problémy a Gatesove peniaze...