Naturcomp verzus Cyclotest

deyna
19. jan 2016

preluskala som vela diskusii a clankov aj na iných strankach, ale naozaj nikde nieje uvedeny rozdiel medzi týmito 2 minipocitacmi, okrem ceny a viditelnej vizuálnej formy.Lady comp ci pearly vyzera modernejsie oproti cyclotestu, ktory mi pripada tak nejak zastarano (vizualne). Najde sa niekto, kto tieto 2 vyrobky ma, pouziva a vie pridat nejake skusenosti?

watamy
3. feb 2016

ahoj, uz si nieco vyzistila, tiez som sa o ne zacala zaujimat🙂 a myslim ze nejaky rozdiel bude asi v mnozstve uchovavaynch dat a moznosti ich stiahnutiu do PC. Lady comp rada 2015 je este iny vtom je napajany baterkamy AA, kiezto starsia rada ma litiovu baterku s nabijackou ktroa po urcitych rokov vypoveda sluzbu a pre jej vymenu musis pristroj zasielat na servis. to som sa dakde docitala. co sa tyka cyclotestu, zatial neviem ako je nabijany. Ale uz som dala otazku jednej zienke. tak hadam sa dozviem coskoro.🙂

watamy
3. feb 2016

A este ak sa nemylim, asi bude rozdiel v presnosti, cyclotest ma pearindex 2, co znamena 2chyby zo 100 merani? http://www.antikoncepcia-cyclotest.sk/antikonce... - udaje z 2008??
a ladyComp ma Pearl Index 0,7, https://www.prezdravie.sk/lady-comp-prirodzena-.... Takze zeby bol presnejsí? .-)

watamy
3. feb 2016

Opravujem, PearlIndex2 znamená, že štatisticky nechcene otehotnie 2 zo 100 žien, ktoré počas jedného roka túto formu antikoncepcie aplikujú správne.

watamy
3. feb 2016

A este som nasla toto: je to sice po polsky ale da sa porozumiet. Hovori a ukazuje tam cyclotest a ladycomp

https://www.youtube.com/watch?v=eS5VblL42jA
deyna
autor
4. feb 2016

uz ho pouzivam 6 dni, zatial som stale zlta 🙂, lady comp ma nabijatelne baterie, plus malu hodinkovu bateriu, ktora prelina obdobie, kedy sa baterky nabijaju, aby sa nestratili data, tato mala baterka ma vydrzat 7 rokov, potom ju treba dat vyrobcovi vymenit - to budem riesit az za 7 rokov, ale neverim, ze to nejaky hodinar, alebo napr sikovny muz nedokaze vymenit. Zaruka je tam tak ci tak 2 roky. uzivatelsky je to v pohode, tym malym joystickom sa pohybujem po obrazovke, je trosku nemotornejsi na stisk, ale ja uz som z nasich modernych vychotavok zhyrala ;) takze oproti naturcompu mi pripada lepsi, aj rano, ked som rozospata, staci sa sustredit na zopar pohybom/ klikov, a vsimnut si aka farb gulicky svieti. Mimochodom, mala by zostat svieti na obrazovke, spolu s casom a dátumom , ale niektore dni nesviti, v kalendari si vsak vzdy najdem, akou farbou som dnes poznamenana 🙂 podla mna je ladycomp urcite presnejsi, aj podla toho, ze zo stranky viem, ze ma v databaze 1 milion cyclov, databaza ladycompu z 2014 ma 700tisic, potvrdzujem ze je rozdiel aj v pearl index, lady comp 0.7 a naturcomp 2 - co je pre mna dost podstatne

katami
1. aug 2016

Dievcence predavam svoj naturcomp pearly, ak by mal niekto zaujem je v inzeratoch.

marikost
6. máj 2017

Cyclotest je iba pre pravidelne cykly, naturcomp pocita aj s nepravidelnostami cyklu! Teraz je yz aj daysy.sk

marikost
6. máj 2017

@deyna lady comp je predsa od naturcompu a maju rovnaky pearl index 0,7, ci nie?

deyna
autor
7. máj 2017

@marikost naturcomp ponuka ladycomp,babycomp a cestovnu verziu pearly, ja som s nim max spokojná

marikost
7. máj 2017

@deyna No ved ano, ale vyssie si pisala: ", lady comp 0.7 a naturcomp 2 - co je pre mna dost podstatne" a pritom maju obidve 0,7

deyna
autor
7. máj 2017

@marikost ocividne som sa pomylila, kedze pearlindex 2 ma cyclotest,naturcomp je vyrobca, dakujem za upozornenie, opravim