Ahojte,
ten, kto skúsil chudnutie s Natur House, viete poradiť, v ktorej "pobočke" v rámci Bratislavy ste mali najlepšiu skúsenost? Hlavne ma zaujíma ta v Bory Mall a v Ružinove, ale budem vďačná za všetky skúsenosti.
Ďakujem veľmi pekne 🙂
@mirola nahodou by si sa divila aky je velmi dolezity spanok pri chudnuti 😉 tak ale treba sa zamysliet ze ziadne pripravky za teba neschudnu, skor ide o to ze ten natur house je tvoj akoby "pomocnik" pocas tvojho rozhodnutia schudnut, vsetko je to o tebe a tvojej voli urobit aj neprijemne rozhodnutia a vytrvat na ceste. Moja kamoska tam chodila, tusim do petrzalskeho naturu a krasne schudla, vela, mozno aj viac ako 20kg, je z nej iny clovek. Ale ona isla do toho, ze teraz schudnem a podari sa mi to.
Moj muz chodi do bory mall. Dodrzuje vsetko ako ma. Chodi tam od jula tohto roku, pretoze potreboval schudnut zo zdravotnych dovodov a on sa nejako nevedel dostat. K dnesnemu dnu je lahsi o 20kil, ALE toto jeho chudnudie stoji aj dost €! Ale on je tak nastaveny ze aj ked mu nukaju co vsetko potrebuje, tak povie nie a vezme co on uzna za vhodne.
Moja mama chodila fo borov a par krat ju zapalili,
Predali jej dake doplny ze na toto a toto a doma ked googlila zistila, ze je to iba daky doplnok na kludny spanok, proste na nieco uplne ine. Takto ju odrbavali aby z nej vytiahli co najviac penazi.