Natur House v Bratislave - kde najlepší?

karolinka1991
25. okt 2019

Ahojte,

ten, kto skúsil chudnutie s Natur House, viete poradiť, v ktorej "pobočke" v rámci Bratislavy ste mali najlepšiu skúsenost? Hlavne ma zaujíma ta v Bory Mall a v Ružinove, ale budem vďačná za všetky skúsenosti.

Ďakujem veľmi pekne 🙂

mirola
25. okt 2019

Moja mama chodila fo borov a par krat ju zapalili,
Predali jej dake doplny ze na toto a toto a doma ked googlila zistila, ze je to iba daky doplnok na kludny spanok, proste na nieco uplne ine. Takto ju odrbavali aby z nej vytiahli co najviac penazi.

kondaska1
25. okt 2019

@mirola nahodou by si sa divila aky je velmi dolezity spanok pri chudnuti 😉 tak ale treba sa zamysliet ze ziadne pripravky za teba neschudnu, skor ide o to ze ten natur house je tvoj akoby "pomocnik" pocas tvojho rozhodnutia schudnut, vsetko je to o tebe a tvojej voli urobit aj neprijemne rozhodnutia a vytrvat na ceste. Moja kamoska tam chodila, tusim do petrzalskeho naturu a krasne schudla, vela, mozno aj viac ako 20kg, je z nej iny clovek. Ale ona isla do toho, ze teraz schudnem a podari sa mi to.

mirola
25. okt 2019

@kondaska1 ja velmi dobre viem aky je spanok dolezity aj pri chudnuti, moj prispevok vsak bol o niecom inom a o tom, ze ju oklamali. Ano tiez schudla zatial 9 kil, ale to na fakte nic nemeni.

marenkap
25. okt 2019

Moj muz chodi do bory mall. Dodrzuje vsetko ako ma. Chodi tam od jula tohto roku, pretoze potreboval schudnut zo zdravotnych dovodov a on sa nejako nevedel dostat. K dnesnemu dnu je lahsi o 20kil, ALE toto jeho chudnudie stoji aj dost €! Ale on je tak nastaveny ze aj ked mu nukaju co vsetko potrebuje, tak povie nie a vezme co on uzna za vhodne.