Baby zlaté, včera sme kukali s priateľom jeho azetko a tam aj archív RP, videla som, že tam písal v ten deň asi piatim ženám, pomerne starším než som ja i on. Tak ma to trochu zaskočilo, a aj trochu naštvalo, v tom amoku som mu povedala, že nech si nájde nejaku starú tetu, ktorá ho bude živiť a čím skôr, tým lepšie. Od vtedy sa na mňa asi hnevá, nerozpráva sa so mnou,a ani sa nepozrie. Som veľmi žiarlivá, to je fakt. Ale..
Nemala by som byť ja tá, ktorá by sa mala hnevať?
Hmmm to ma tiez napadlo, ci to nebolo este pred tym. Ale tak mozno sa hanbi a preto si od teba drzi tak trocha odstup. Ozaj aj si videla, o com si tam vlastne pisali?
@anna_maria1 áno, písal im včera.. V čase keď som ja bola v práci... Preto ma to trochu naštvalo, že ja som v praci.. A on píše iným..
Naco ma azetko normalny dospely zadany chlap to nepochopim, vlaste nikoho kto azetko ma nechapem 😂
A ty ho zivis?
A preco ste to jeho Azetko vlastne pozerali spolu? A odkial vies, ze su to zeny starsie od teba?
@veronika4495 áno, videla som, čo im píše.. Nebolo to nič hrozné. Ale ide o ten princíp nie? A co keby som to nevidela, kam by to až zašlo? 😣
Neviem co si o tom mysliet.. Videla som aj, ze písal jednej transke..vraj je najkrajšia z tých, čo videl.. Ale podla mňa vôbec nebola najkrajšia.. 🙈
Hmm tak to uz ked je na tom az tak zel, ze pise nejakej transke, tak asi by som dala od neho co najrychlejsie ruky prec
@edithp to je kravina. Neverim tomu, ze baba co ma pokec nema fb alebo instagram, ok je dake percento ludi, ktori nemaju dajmetomu, ze to pravda je.. ale urcite ma email, je omnoho jehoduhsie pisat cloveku na email, ako na pokeci. Je to len sprosta vyhovorka a on si tam bud riesi svoje komplexi, alebo natahuje baby.. len aby si trosku poskrabkal ego.. alebo.. alebo aj mozno nieco viac. Ja som bola na pokeci ked som mala 15 a teda dobrie viem co to je za styl pisania ..
@mirola no tak ja využívam azet, lebo tam mám od začiatku založenia azetu založený mail. Mám aj iný mail (na gmaile), aj pracovný mail, ale tento mám najdlhšie. Na pokec vôbec nechodím, ale občas mi nejaký mladý zajac alebo zoznámeniachtivý chlap napíše RP, ktorú automaticky mažem. Nemám záujem o nadväzovanie akýchkoľvek známostí ani o nadväzovanie nejakých bezduchých vypisovačiek. A teraz pozor!!! Nemám žiadny fb ani instagram. Áno, aj takéto vykopávky stále existujú. Prečo? Nemám potrebu zdieľať, lajkovať a obzerať statusy iným ľuďom. Prečo? Mám svoj vlastný život, ktorý mi bohate stačí. Čo tým chcem povedať? Nesúď iných a ich potrebu internetovej sociálnej interakcie podľa seba 😉
načo pozeráš mm do mailu...ja nepozerám ani keby mi hneď dal heslo...čo oči nevidia, srdce nebolí...
@deti95060810 Toto myslíš vážne? Hrať slepú a blbu? Stačí nevedieť a je v poriadku žiť s magorom, ktorý si ju neváži?
@edithp fuha, to by sa nepacilo ani mne to sa nerobi, a ako co si pisali? normalne nieco? navstevuje pravidelne tieto stranky? ako pokec ?
Baby zlaté, ďakujem vám, za vaše rady. Budem naštvaná. A čakám, kedy sa príde ospravedlniť a dá mi nejaké normálne vysvetlenie, ak sa tak nestane, odchádzam...
@edithp Prepáčte, ale povedzte mi, aké normálne vysvetlenie by ste mu "zožrali"? Ako vám to vie vysvetliť inak než tak, že jednoducho ho zaujímajú iné ženy a kašle na vás? Všetky ostatné vysvetlenia sú klamstvá. Rozmýšľajte. Mám priateľku a mám ju rád. NAČO SI BUDEM PÍSAŤ S CUDZÍMI ŽENAMI?
@0silvia0 Dobrý deň.. niekedy bol pokec jediná sociálna sieť.. to že sa to teraz tak zvrhlo, tak to je o ľuďoch....... Ale stále sa dá vyberať s kým si píšete.. ak má niekto potrebu písať si anonymne, tak to rešpektujme... možno je pre niekoho pokec butlava vŕba... nesuďme všetkých podľa jednej skúsenosti.. každý má možnosť slobodne sa rozhodnúť... 🙂
@xanka teraz som nepochopila, čo mi tým chceš povedať. Veď ja viem, že pokec (azet) bol jediná sociálna sieť, spochybňujem to hádam niekde? Ja niekde niekoho súdim? Veď píšem, že na RP neodpovedám, lebo nemám záujem sa s niekým zoznamovať. Nepomýlila si si ma s niekým, lebo fakt nerozumiem kvôli čomu na mňa reaguješ... 🙄
@edithp v prvom rade kedy si s nimi pisal? pocas vztahu stebov?