ahojte dievcata,poradi mi niekto, kde sa daju nastrelit nausnicky v ziline ,pripadne v okoli? lekar to ziaden nerobi a inde neviem kde ..dakujem
ja som bola s malou na detskej poliklinike sestricka to urobila sup sup
ja nemyslim prepichnut usi..to robi kazdy doktor usny..myslim nastrelit nausnice..to je rozdiel
neviem o tom, že by už aj bábätkám nastreľovali, ale ako pisala severka:dierku na náušnicu prepichuje takmer každá sestrička u pediatra a nie ušný dr.(ten rieši len uško zvnútra) 😉
ano, nastreluju sa aj babatkam - ale kde v ZA to neviem, bo my sme sa nakoniec rozhodli pre prepichnutie - prepichovala nam to usna v nemocnici (poslala nas tam dr., takze nie kazda sestricka to robi) ....
ano v ziline prepichuju usny doktori,uz som ich obvolala,ale iba prepichuju
nausnice sa nastreluju aj babatkam,len v ziline to akosi nema kto robit 🙂
toto by aj mna zaujimalo, tiez chcem dat nastrelit a nie krv prelievat pri prepichovani.....
to naozaj v ziline nikto nenastreluje?
Prosím Vás naozaj nevie niekto o nastrelovani naušničiek babatkam v Žiline alebo v okolí?
baby ani u nás žiadny doktor nenastreluje len kozmetické salony ostáva obvolať kozmetické a pearsingove salony určite niekto nastreluje..... prip mrknite do temy naušničky 😉
ďakujem za radu, obvolám,ak niečo z 🙂 istím dám vedieť aj ostatným maminkám
@quetinka28 Prosím ťa, zistila si niečo o tom nastreľovaní? Tiež by som chcela dať mojej malej nastreliť, ale neviem, kde v Žiline by to spravili. Pri prvej dcérke sme boli v Bratislave v Ústave lekárskej kozmetiky a boli sme veľmi spokojní. Ale vtedy sme tam bývali. Teraz by som to chcela dať tu, prípadne niekde v okolí, v Martine, alebo tak...
@naomi23 ahoj,veru nič som nenašla,malému bábätku mi to nechcel nastreliť nikto,nakoniec sme dali mprepichnúť ☹
@quetinka28 Fakt? No to som teda prekvapená. Ale dakujem za odpoved. Vsetko dobré!
@naomi23 ďakujeme,aj Vám veľa štastia pri hľadaní,možno budete úspešnejší 🙂
Ahojte žienky, ja som bola dať nastreliť naušničky malej v Žiline v Kauflande v Zlatníctve. Má síce 4 roky, ale neviem či to robia aj malým bábatkám. Bola som veľmi spokojná. Vyskúšajte.
@naomi23 ahoj. mozem sa opytat, kde ste nakoniec dali malej nastrelit nausnicky? diki moc
@janulka182 Ahoj, zatial som to este nestihla, ale nasla som dve miesta, jedno salon v Oscadnici, mailovala som s tou pani, velmi mila, robi aj babatka, a druhe zlatnictvo v Rosine, tam tiez robia malicke deti. Mala ma uz vyse dvoch rokov, tak asi skocim do tej Rosiny, mam to blizsie 🙂
@naomi23 diki moc 🙂
Ahojte, nastreluju na Halovej V ORL ambulancii, 20 E aj S dočasným nausnicami. Treba si tam zavolať a objednať sa.
Nastreluju aj v MT ...pesia zona Zlatnictvo Katka
lucius19 ked prídeš k svojmu pediatrovi tak ti to prepichne, alebo priamo v pôrodnici 😉