Našli ste skrytú miestnosť v dome?

dettinadetta
27. okt 2024

Ľudia náhodou našli ste v dome skrytú miestnosť? Keď ste sa presťahovali do iného domu ?

rozculena
27. okt 2024

nekukaj tie americké horory,prosím ťa....

dettinadetta
autor
27. okt 2024

@rozculena osobná skúsenosť, tak sa ukľudni

rozculena
27. okt 2024

@dettinadetta ja som taká kľudná,že z toho až zaspávam

vevesh
27. okt 2024

Nie, nevlastnim ani zamok, ani pansky hrad a ani byvaly dom drogoveho dilera🫣🤪🤪🤪ale "skryte zatisia" v dome som uz videla (maximalne na plechovku ci "sporovnicku")...😀😀

vanilkovazmrzka
27. okt 2024

Ja som myslela ze podorys je bezna sucast dokumentov…

h2
27. okt 2024

@dettinadetta Čiže tebe sa to stalo? Kúpila si dom a našla si v ňom skrytú miestnosť, o ktorej ti bývalý majiteľ nepovedal?

olimuc
27. okt 2024

Mam jedno “skryte” miesto v zahrade, snad pod tym poklopom nie je ziadna mrtvola … za tie roky som ho este nezdvihla pretoze som ho objavila len 3 roky dozadu nahodou - zumpa ani Kanal to nie je, tie su na inom mieste a ten dekel je len dreveny - nedava to zmysle 🤷🏻‍♀️ ale ani zahradny dimecres nedava zmysel, nakolko je na nom klavesnica na kod a dverach bol visiaci zamok … v dome nic divne nie je … ok niektore DIY boli divne ale ziadna tak a miestnost alebo skryva ani nic uzitocne v dome nebolo

tundra
27. okt 2024

@vanilkovazmrzka pri starych domoch,asi ani nie..

h2
27. okt 2024

@olimuc Ty si pred 3 rokmi objavila na záhrade drevený poklop a ešte si sa nedostala k tomu, aby si sa pozrela, čo je pod ním???

sissy27
27. okt 2024

@olimuc to ako toto vydrzis prosim ta? 🤣

januska12323
27. okt 2024

@olimuc tak pekne to opíšeš a koniec? Chceme vedieť čo je tam 😁

anjelicek26
27. okt 2024

@olimuc zajtra to chod zdvihnut🤪

reanda
27. okt 2024

storocna slivovica, co ine by tam mohlo byt

h2
27. okt 2024

@reanda Poklad! Alebo kostra. 😜

reanda
27. okt 2024

@h2 alebo atomovy kryt 😝 😀

h2
27. okt 2024

@reanda Pod dreveným poklopom? 🤔

hefo
28. okt 2024

V pivnici mám štvorcový kanálový poklop. Po nejakých rokoch som konečne skúsil ho otvoriť (dalo to námahu, lebo asi desaťročia s tým nikto nehýbal a bolo to zatuhnuté a zahrdzavené). Našiel som prázdnu šachtu asi meter hlbokú.

Keďže je to dom po mojich starých rodičoch (už zosnulých) postavený v 70-tych rokoch, tak snáď by som ešte našiel niekoho, kto by vedel, na čo to pôvodne malo slúžiť, ale je to taká prkotina, že ma to nikdy nenapadne sa spýtať...

bluka2
28. okt 2024

@h2
@reanda ja tipujem nejake harddisky alebo USB kluce…

majusqwa
28. okt 2024

@hefo na zemiaky 😃

doriiis
28. okt 2024

Skrytu miestnosť nie.Ale našli sme zakopané bábiky,taniere,sklenené fľaše,kačaciu lebku a kosti.To posledné ešte viem pochopiť.🤷🏻‍♀️

deti95060810
28. okt 2024

@hefo na zeleninu, ...máli aj moji rodičia.

mogaa
28. okt 2024

@dettinadetta ak s tým máš osobnú skúsenosť, tak treba pohľadať aj mŕtvoly pod podlahou

domka222
28. okt 2024

@olimuc len tri roky dozadu? Už prvú noc by mi to nedalo spať

3petka
28. okt 2024

@hefo take diery sa v pivnici robili aj na odvádzanie vody od stien. Ak bola pivnicia vlhká tak tu strkali prebytočná voda. Teda ak nie je vyliata betónom, to by stratila daný význam. Ak je tak zrejme na zemiaky.

koniarova
28. okt 2024

@olimuc dnes hneď otvoriť. A zdokumentovať.😂👍

ninusa221
28. okt 2024

U nás mala len jedna známa na záhrade marišku zasadenu od predošlého majiteľa inak nič zvláštne 😂

btus
28. okt 2024

@hefo pravdepodobne to služilo ako chladnička.

ivanaks
28. okt 2024

@olimuc Ak je to na záhrade, pokojne to mohla byť jama na uskladnenie zeleniny (koreňovej). Kedysi sa to tak robilo. Alebo je tam skutočný poklad (aj keď skôr pre manžela) - stará slivovica. 🙃

maciak410
28. okt 2024

@hefo my tak isto vonku pod sopou je nejaká šachta, žumpa to nieje tá bola na inej strane, máme starý dom, tiež sme rozmýšľali na čo to mohlo byť.

verot
28. okt 2024

@hefo na odvádzanie vody, keďže tam môžeš ponoriť čerpadlo, ak teda spodok nie je vybetónovaný