Ahojte, tak mi hlavou ide. Hlavne tie co ste žili zopár rokov v zahraničí, našli ste si po prichode naspäť nové kamarátky?
Ja som vzdy bola v kolektíve oblubena, mala som kopec kamaratiek, party, výlety... A teraz už 4ty rok som naspäť a neviem si žiadnu nájsť🤷♀️.
Aj sa prihovorim. Aj ked si uz vymenime kontakty tak potom vidim ze z druhej strany nieje zaujem. Ako ste na tom vy?
@amelishere možno máš úplnú pravdu. Som teraz doma na materskej tak hej. Nemam taky ten kolektív... Asi fakt treba len kus počkať az pojdem do zamestnania🤷♀️. Len je to take zvlastne ze sa nemam komu vyrozprávať a manzelovi tiež nemôžem vešať na hlavu donekonečna moje ženské vylevy... A aj tak je to furt o detoch a veciach kolo detí. Niekedy uz potrebujem odyst mimo domu bez deti a rozprávať sa aj o uplne inych veciach. Taky reset mi už treba...
A tebe držím palce v zahraničí. Veľmi dobre spomínam na tie roky ❤️
@ester286 A čo tak staré kamarátky? Ja som síce v zahraničí nežila, ale mám kamošku, čo už dlhé roky žije v Belgicku. Píšeme si skoro denne na WhatsAppe a vždy, keď je tu, sa stretneme (nie len my dve, sme patria 6, poznáme sa niektoré ešte od ZŠ, ináč sme spolužiačky z gympla). Skús sa ozvať bývalým kamoškám a nadviazať na predošlé vzťahy.
@ester286 som sama zvedavá, čo to bude:d ale úplne rozumiem, že sa občas potrebuješ vyrozprávať. Väčšinou to potrebuje každá. Ak by si mala niečo na srdci aj teraz, myslím, že tu nájdeš veľa poslucháčok, vrátane mňa heh.🙂 Skúsime pomôcť, prípadne poradiť.
zila som v zahranici aj som sa vratila ...
kamosky mam stale tie iste ako predtym, stretavam sa s kamoškami do sš aj vš.plus nove kamosky zo škôlky kde mi chodili deti. plus kamosinzo starej roboty....
odporucam zobrat dieta na nejaky kurz (cvicenie) zoznámiť sa s mamickami z okolia, urcite aspon jednu tam najdes....
@ester286 za to ze si bola v zahranici si prisla o povodne kamaratky? to akoze pre mna nepochopitelne nas nedokazala rozdelit diálka manzelstva, deti nic je jedno kde a ako dlho som moje 2 najblizsie kamaratky s ktorymi sme spolu necelych 40 rokov sme dennom nonstop kontakte v stretavani telefonatoch ked som zahranici chodia ku mne ja k nim. Skutocne silne vztahy nerozdeli dialka ani nic len slabe povrchne povahy
@ester286 ja akurát odchádzam do zahraničia študovať, takže ti neviem v tomto úplne poradiť. Kamarátstvo je zväčša prirodzený proces, ale možno, keď sa dostaneš do kolektívu, kde sa budeš s ľuďmi vídať pravidelnejšie, potom sa aj vzťahy budú rozvíjať lepšie a budú pevnejšie🙂.