Ahojte, našli ste si niektorá kamarátku cez internet? Keď tak pripadne cez mk alebo nejakú inú sociálnu sieť? Nemám ani jednu kamarátku, od pôrodu som ani s tou poslednou kamarátkou nebola. Tak nejaké napady, kde nájsť vlastne kamarátku, keď som doma na rodičovskej ?
Je to sice iny pripad ale pred 11 rokmi som si este cez jedno študentské fórum nasla jednu kamosku na dopisovanie a sice byva cez cele Slovensko videli sme sa 3x a je to jedna z mojich naj kamosiek 🙂 stale si urobime cas sa navzájom vypocut aspon cez písmenka alebo hlasovky
Ano, tu na MK mám dve. Mám aj jednu "sídliskovú", naši synovia boli spolužiaci a tak sme sa spriatelili.
Skús nadviazať rozhovor na ihrisku, pri zmrzline...
áno, cez MK som spoznala 3 kočky, s jednou som stále v kontakte 🙂
Áno a tá šialená baba uniesla dcéru zo školy a liezla za mnou až na lomnicky štít len aby sa so mnou stretla 😂
ja som v skupine julovky 2022 na FB a jedneho pekneho dna organizovala jedna clenka kocikovacku v BA a odvtedy mam styri nove uzasne kamosky, ktore maju rovnake stare dieta a travime spolu naozaj dost casu
skus takto, na FB by mala byt urcite vasa terminovka a ver mi takmer kazda z nas by chcela niekoho najst na obcasne kocikovanie, na pokec, ...