Našli ste si kamarátku cez internet?

5. júl 2022

Ahojte, našli ste si niektorá kamarátku cez internet? Keď tak pripadne cez mk alebo nejakú inú sociálnu sieť? Nemám ani jednu kamarátku, od pôrodu som ani s tou poslednou kamarátkou nebola. Tak nejaké napady, kde nájsť vlastne kamarátku, keď som doma na rodičovskej ?

petamich
5. júl 2022

ja som v skupine julovky 2022 na FB a jedneho pekneho dna organizovala jedna clenka kocikovacku v BA a odvtedy mam styri nove uzasne kamosky, ktore maju rovnake stare dieta a travime spolu naozaj dost casu

skus takto, na FB by mala byt urcite vasa terminovka a ver mi takmer kazda z nas by chcela niekoho najst na obcasne kocikovanie, na pokec, ...

eliska105
5. júl 2022

Je to sice iny pripad ale pred 11 rokmi som si este cez jedno študentské fórum nasla jednu kamosku na dopisovanie a sice byva cez cele Slovensko videli sme sa 3x a je to jedna z mojich naj kamosiek 🙂 stale si urobime cas sa navzájom vypocut aspon cez písmenka alebo hlasovky

pinkgirl
5. júl 2022

Ano, tu na MK mám dve. Mám aj jednu "sídliskovú", naši synovia boli spolužiaci a tak sme sa spriatelili.
Skús nadviazať rozhovor na ihrisku, pri zmrzline...

radkaradix
5. júl 2022

áno, cez MK som spoznala 3 kočky, s jednou som stále v kontakte 🙂

mirka414
5. júl 2022

Áno a tá šialená baba uniesla dcéru zo školy a liezla za mnou až na lomnicky štít len aby sa so mnou stretla 😂