Nosia sa ešte takéto kabáty? Je zo Zary, ale neviem z ktorého roku 😂 Vyzerá, že je vlnený
Je super, ta kapucňa sa mi páči...
Je pekný. Využi ho.👍
Úplne v pohode ho môžeš nosiť
Pekny.
aj mne sa velmi paci 👍
samozrejme ze sa nosia, ak ti sedi, hocico sa nosi, aj vrece... ja mam podobny, nie v pivnici, ale na povale, tak v klude ponos :DDD
Mne sa paci, ja by som nosila. Ale mne je jedno, hlavne, ze mne je pohodlne.
Vyzerá super 👌
Áno, veľmi pekný👍
Ďakujem. Tak kabát dostane druhú šancu na život 😀❣️
Vyzera ako novy a je pekny nosila by som ho bez ohladu na to ci sa take nosi nenosi. Moda sa recykluje dookola to iste sa vracia. Ak sa nenosi mozes zacat “novy” trend.
Ak Ti je dobry a paci sa Ti, tak ho nos. Ak nieco z tohto nie je splnene, tak ho nenos.
Podľa mňa tiež pekný ..kludne ho nos 😊
Dlhe roky som mala kabat s obrovskou kapucnou bolo to super nemusela som nosit ciapku
@dskjhfdlkdjhl no ja nemám vkus takže si radšej nechám poradiť. Podľa mňa je pekný, ale zas nechcem chodiť oblečená ako z roku päť 😬
Dáš moderné doplnky/čiapka, šál.../a môžeš nosiť aj z roku 5 a budeš štýlová 😉
Obleč si čokoľvek co sa Tebe páči.
Bolo by mi jedno z kt roku je, mne sa paci takže by som ho nosila
... presne takýto zháňam..idem aj ja kuknúť do pivnice 😄
Ja by som nosila, mne sa tie rovné strihy na štýl vreca nepáčia.
Material vyzera prijemny. Zostihlujuci strih a posobi mladistvo nie babkovsky. Vkus urcite mas len nie sebavedomie. 😉Hlavne ked v tom vyzeras dobre nie ci sa take este nosi. Keby kazdy nosil len to co sa “ teraz “ nosi vsetci by vyzerali rovnako.
Nos v pohode keď sa v ňom dobre cítiš ..môže byť niečo ktovie ako moderné keď sa v Tom necítim dobre nejde mi to nedám to na seba
Vyzerá fajn..určite ho nos
Za mna určite áno , je pekný