Nezvyknem sa vytáčať pre hlúposti, ale teraz som naštvaná na STV. Čakáme s malou na večerníček a oni dajú upútavku na Báthoryčku so zábermi na mŕtve mladé dievča 😨 Dievča bolo v neprirodzenej polohe a zaliate krvou, takže aj moje skoro 4 ročné dieťa správne identifikovalo, že nežije 🤐 Po upútavke už bola len reklama na nemenovaného výrobcu detskej výživy a zvučka večerníčka, takže zrejme pred telkou čakalo viac detí 🙄
Je to povolené, alebo by prípadná sťažnosť mohla niečo poriešiť?
typicka stv 🙄 podla mna najhorsia a najslabsia televizia 🙄
no, cairka, tak toto postrehli aj moji chalani (už dávnejšie) a odvtedy, keď sa deje niečo zlé, alebo sa chcú nejako nastrašiť, tak povedia takým nepríjemným ("staršidelným") tónom: "krvavá gróoofka"...
a medzi deťmi to zjavne dosť funguje ako nepoznané nepríjemné a ťaživé zlo (vidia a nechápu), lebo tieto podtóny si chlapci priniesli zo škôlky... 🙄 😝 😖
sťažnosť môže niečo poriešiť, podľa mňa.... 😕
cairka, tak toto je velmi sprvny postreh a myslim ze viac mamiciek by ta podporilo, keby si to chcela riesit....
dnes je to bathorycka, co bude nabuduce????
Fúúú tak to je sila 🙄 . Náš malý večerníček nepozeráva takže neviem o tom, ale teda to je hrôza. To čo dávajú v telke... myslím že dneska sa môže bohužial všetko. Ja som docela pozitivny človek ale v tomto teda optimistka niesom. Bude to ešte horšie. Podla mojho názoru by deti tv nemali pozerat vobec. Ale... to sa zrejme tažko podarí.
tak som poslala sťažnosť na Radu pre vysielanie a retransmisiu, že to budú prerokuvávať do 90 dní a vyjadriť sa musia do 6 mesiacov...
cairka... dobre si urobila. Si šikovná, ja bysom nevedela kde sa mám stažovat 😅
do 6 mesiacov???? Booooooze..... 😝 😝 😝 😝 😝
dali, ujo google poradil 😅
habibi, no asi tak 🙄 to ešte bude večerníčkov... a upútaviek 🤐
no baby mne sa rozum zastavuje nielen pri uputavke na bathorycku pred vecernikom. napriklad ma nedavno pred 6. rano krpec zobudil, tak som uz nevedela zaspat... zapnem telku a boli tam nahate zenske, ze zavolaj mi a tak 😝 no a hned na to cvak - a rozpravka. alebo rozpravky ktore su oznacene napriklad od troch rokov a nieje v nich nic ine, iba ako sa lietajuci muzickovia zostreluju k zemi... no dobre ze mame dvdcka so starou dobrou bambulkou, alebo pata a mata. ja osobne malemu telku ani radsej nezapinam.
paola, my tiez fungujeme na makulienke, mackovi uskovi, vcielke maji....
dnesne rozpravky to je des!!!! a potom ze su decka agresivne....bodaj by nie.... 😝 😝
caire, to si pomohla nam vsetkym, dakujem...... 😵
to je sila ☹ u nas este vecernicky nejdu, ale staci si obcas zapnut telku poobede a program pod 15r (takto oznaceny, ale podla mna tak od 18) tam nenajdete - ci stv, markiza alebo joj 😝 samy sex, mrtvoly, zbrane ... 😝 ja uz nepozeravam telku cez den
u nás TV cez deň nejde vôbec. je to hrôza, dobre, že si podala sťažnosť.
moja mala je chuda odchovana na TA3..... 😀 😀 😀 😀 😀
cez den si to zvyknem ked uz tak pustit ako kulisu, no a ked pride drahy z prace tak zase on.... aj ked vecer mi to uz lezie na nervy, citim sa ako Sibylaa, viem dopredu co sa stalo..... 😀 😀
habibi 😀 😀 😀
no my cez deň tiež kukáme tak maximálne ČTčko, Čarovnú škôlku a celkovo to poobedné pásmo pre deti majú spravené celkom pekne,ináč ked, tak DVD. Len ten večerníček má podľa mňa svoje čaro, také naznačenie, že už je večer a treba sa chystať spinkať 😎 a hlavne pri večerníčku sa nedá dohadovať, že "ešte jednu rozprávku" 😅 Ešteže ide jar a leto a aj zabudneme na nejakú telku 😝
cairka, presne, aj ja sa tesim na leto, v case vecernicka sa este len budeme vracat domov.... 😀 😀
moja mala si teraz cez zimu zvykla mrknut nejaku rozpravku cez den, aj som uvazovala, ci je to ok.... 😠
cairka 😔
inac cez den to je sila fakt... Xena, Herkules... serialy typu Odpadlik... no neviem ci mi neostava len nadavat 😠 😠
a cez vikend doobeda ta zdebilnena Jennifer Love Hewitt, ci ako sa vola... tie mrtvoly... na to maju decka kukat???
hanka ja zdebilnenu JLHewit milujeeeeem v tom seriali... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
to jedine pozeram, mala je vtedy s tatinkom pravidelne v divadle, ja chystam obed a jednym okom mrkam... 😀 😀
oooomajngot 😀 😀 😀
no teda......... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ako ja nic proti mrtvolam ani proti tomu serialu...ide len o vysielaci cas...chapes.
🙂
🙂
jaska, chapem..... 😀
moj drahy ma na tento serial rovnaky nazor ako ty, preto vymyslel ako nahradne riesenie divadlo s malou...a to slovko zdebilnena..... joj, parados, to sa mu bude pacit..... 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵
no ja zase tiez to musim prepinat, s mojim drahym by si si zase poklabosila ty... 😀 😀 😀
a pravidelne divadlo???? ake? kde?
asi pred 11 rokmi bola večerna kriminalka REX,teraz to už nedaju ani poobede,aj mna vytača že napriklad komedie daju od 21:30 a v nedelu,čo by mohli pozerať aj deti teda aspon vekovo podobne mojim,a poobede v sobotu davali thriler či ako sa to piše,a normalne cez den idu tie kriminalky a všetko možne,hlavne aby tam bola aspon 1 mrtvola....no hroza.....aj my fičime na dvd a disney chanel...
hmm, som rada, že nemáme telku... 😅 Zato deti poznajú rozprávky z Youtube - Macko uško, Bambulka a v stánkoch sa dajú kúpiť tiež skvelé DVD, ako Včielka Maja, rôzne o zvieratkách, kde sa nik nezabíja, ani nikto škaredo nerozpráva. Takže sa dá lepšie odsledovať, čo deti pozerajú. A tiež v tomto nie som optimistka a myslím si, že v TV to bude už len horšie a horšie.
A to s tou upútavkou to je fakt hrôza... 🙄
hanky, pravidelne divadielko pre deti je aj v rotunde, je to tam super
hanka, v dome kultury v Ruzinove, kazdu nedelu od 10:30, babkove divadlo.... 😉
to faaaakt? my tam chodime utorky a stvtky na tanecnu... a ani som nevedela, dik za tip!! 🙂
paola kde je rotunda?
Aj mňa to riadne podvihlo. Dva razy som odskakovala od pece, hľadala ovládač a prepínala kanál....po prvom raze som si pokojne dovárala kašu a oni to dajú zas, fakt bezprostredne pred večerníčkom, už v čase kedy mal ísť večerníček čiže pred telkou vytriešťali na ten krvák oči najmä deti-to má byť cieľová skupina tejto skvelej krvavej uputávky? 😠