Milé mamičky, tehulky a snažilky.
Na tomto fóre sa stále točíme okolo ratolestí,č i sa už snažíme o bábo, tešíme z nového života v našom brušku alebo už radosť prežívame po narodení...vždy ide o nový život. Týmto by som Vás chcela pozvať na akciu "Národný pochod za život", ktorá sa bude konať 22. septembra 2013 v Košiciach, ktorej hlavnou myšlienkou je oslava života.
@lucia375 neviem ci si citala rozhovor pana Kovacika pre sme,ale mne tento pochod nepride taky zmysluplny a prospesny:-\:-\:-\ Ak niekto propaguje to,ze zena nesmie podstupit interupciu v pripade ohrozenia zivota,ci znasilnenia tak to mi pride chore na hlavu!!!! Hlavne ked to zaklincuje tym ze treba sa obetovat a bud zomriem alebo prezijem a veta ze znasilnena zena musí porodit a milovat dieta od nasilneho xy ,a co tam po nejakej traume tak najprv som toho dotycneho dala liecit a potom by som mu popriala vela stastia aby jeho manzelku neznasilnil nejaky psychopat a nemusel vychovavat take dieta z laskou....Samozrejme nie som za potraty,ale brat zenam pravo rozhodnut sa mat ci nemat dieta, a nazyvat niekoho vrahom mi pride sfanatizovane a chore...Dufam ze toto sa u nas nikdy nestane aby niekto schvalil takyto zakon,pretoze tak ci tak by sa to robilo na cierno ako volakedy a zeny by zbytocne umierali..Hlavne ze organizator tohto pochodu je bezdetny....a zacina. pochodom na vychode slovenska,najchudobnejsom regione,kde tychto ludi otupia raz dva...
@stastenka42, asi tak. Kovacik urobil tym rozhovorom alebo medvediu sluzbu alebo skutocne ide o zdruzenie agresivnych psychopatov. Akciu bigotnych sialencov podporit rozhodne nemienim, nech jej daju sebekrajsi (manipulativny) nazov. Tu je ten rozhovor: http://www.sme.sk/c/6937838/prolife-aktivista-p...
Stale sa vsetci ohanaju tym, ze ked je zena znasilnena...Ale!!! Ake percento znasilnenych zien podstupuje v dnesnom case potrat? A co tie ostatne?
Vseci by sme sa mali nad tym zamysliet lebo potratov z inych dovodov ako je zdravie a znasilnenie je naozaj velmi vela...takze neriesme len tych par percent! To je skutocna manipulacia, ked sa rozprava len o znasilneni.
@mantilka Takze podla teba je lepsie ak zenu prinutia mat dieta aj ked ho nechce z akehokolvek dovodu? Je podla teba lepsie ak ho bude vychovavat z nenavistou a odporom? Mas pravdu v tom pripade si potom podla teba to nechcene dieta uzije krasny a plnohodnotny zivot plny bolesti,nenavisti a vycitiek ako ho nechceli. Klobuk dolu!! To samozrejme vtedy ak ho po porode nehodi do kontajnera,ak ho neda do domova,hniezda zachrany a pod....budeme mat coraz plnsie detske domovy,ulice plne tulavych ,tyranych a zanedbanych deti,..ale tak je to podla teba spravne!!! Ano budu mat pravo na zivot,aj ked neviem ci budu niekedy stastni ze sa narodili...
@stastenka42 Aké ulice prosím ťa, aké plné detské domovy, ja neverím, že detské domovy alebo ulice sú plné detí, preto, že niekto tie matky znásilnil a zabránil im ísť na potrat. Zamysli sa nad tým.
@lucia375 moja ty reaguj ak si precitas co som odpisala,a ked nerozumies tomu co som odpisala tak nereaguj!!!Ja som tam nepisala o znasilnenych zenach ale o zenach ktore chcu Podstupit interupciu z inych dovodov!!!! Takze najprv citaj a potom reaguj!!!!
To je smutne.............presne ako si to napisala "z akehokolvek dovodu". Myslim, ze spolocnost je uz na tolko zhickana ze takto uvazuje vela ludi..............pojdem na potrat z akehokolvek dovodu.
A to je to nad cim sa treba zamysliet. Vidis iba zakon, ktory ochranuje zivot...........Myslis, ze jeden pochod okamzite presadi zakon? Mam pocit, ze niektori ludia su negativne naladeni ak co i len pocuju o prave na zivot.... potom hned vsetko zavrhuju. Tento pochod otvara otazku nad ktorou by sme sa mali vsetci zamysliet. Bolo by prospesne si prestudovat aj program, nie je to len pochod s heslami prijmite zakon.
Je to dobrovolne a nikto nikoho nenuti.
Inak pravo na prejav ma kazdy veriaci, ateista, roznej sexualnej orientacie..............v 21. storoci by sme mali byt natolko vyspelej spolocnosti, aby jeden druheho neurazal adresnymi oznaceniami a reagoval bez podrazdenia.
Treba rata aj s tym, ze mnohi patria medzi vzdelanych ludi, vo svojom veku, s postavenim........ a k tomu patri aj zakladna ucta....a neupieranie slobody vlastneho prejavu.
@stastenka42 Moja a ty si čo podráždená, táto téma bola založená na to aby nás zakladateľka pozvala na "Pochod za život" a ty si z neznámej príčiny podráždená, že pán Kováčik napísal, niečo čo sa tebe nepáči a vyťahuješ to tu, akoby si nikto nemohol vyjadriť svoj názor, len ty a každý kto ho má rovnaký ako ty.
@lucia375 nie som TVOJA,nastastie a presne ja som si tiež napisala svoj nazor!!!!Jediny kto podrazdene zareagoval si bola ty!! Takze nereaguj!!!
@stastenka42 Ani ja nie som tvoja, prečítaj si vyššie ako si ma nazvala, ja som len opakovala 🙂
Bohužiaľ tejto veľmi prospešnej a zmysluplnej akcie sa nemôžem zúčastniť, keďže bývam dosť ďaleko od Košíc ale budem na Vás myslieť a určite venujem aj modlitbu.