Prosím o radu, kolegyňa bude mať 50 rokov a ja naozaj netuším, čo jej mám kúpiť. Pracujeme spolu 1 rok a na pracovisku sme len my dve. ďakujem
otazka je ako spolu vychadzate. ja som mala kolegynu v obdobnom veku a ju vzdy potesil sal alebo nieco take na seba - brosnicka a pod..
Ja som kolegyni dala brosnu. Este sme sa ale spolocne skladali na velku kyticu.
Vychádzame spolu dobre, ale nie sme spolu celý deň, každá má vlastnú kanceláriu. S darčekom mám problém aj preto, že ona má úplne iný vkus ako ja, obávam sa, že sa netrafím. A ďalšia vec je, že ona je veľmi náročná, všetko si kupuje finančne dosť náročné. A ani záľuby nemá nejaké špeciálne, vlastne má, je nákupná maniačka 🙂
@dennkka tak jej kup viac veci, mensich a exkluzivnych. Napr do peknej tasticky hod nejaku biokozmetiku, rucne robene mydlo atd, exkluzivnu cokoladu, luxusnu sviecku, knihu, viac dobrych veci a niecim sa hadam trafis. ale hlavne by som si nerobila vrasky, ty to das s najlepsim svedomim a vedomim. alebo ak vies, aky parfum pouziva, to je rana istoty.
otazka,a kolko chces do darceka investovat?Lebo to je doležite,skor ako poradime
Poukážka na masáž
@dennkka My sme tiez s kolegynou len dve, velmi dobre si vychadzame a na narodky ci meniny si davame len nejaku drobnost - caj, sviecku, minikvietok.
No ale na patdesiatku by som mozno porozmyslala nad nejakou vhodnou knihou ci vstupenkou do divadla ci na koncert - podla zalub oslavenkyne...