Náročný piatok

28. apr 2023

Prosím vás povedzte že nie som dnes sama ..
Len jedna hodina poobede aj už som tri x vytočena. Sú dni ťažšie a ľahšie..dnes je ten ťažší 😔dcéra (2r) od rána vyvádza..proste horor
Nezvyknem ani kričať dnes kričím od rána
Som hrozná. Keď zaspala som to oľutovala keď vstala chvíľu fajn potom zas krik aj z mojej strany. Neviem čo to je dnes dúfam že bude zajtra lepšie..len malý výlev v z piatka..
Je to náročné dnes celý deň robí všetko opačne,dokola vysvetľujem prečo to tak nemá byť a smeje sa mi do tváre a robi to ďalej.. celú som ju obliekla vzala von tam sa mi hodila o zem mohli sme ísť domov. Snažím sa vymysliet pekný program, kreslenie,plastelína,knihy.. všade vydrží chvíľu. Včera som vybehla na nákup bola som preč Max hodinu a pol ,volám manželovi ten celý mimo že ako sa to doma nedá zvládať že mám ist domov..áno išla som si pozrieť aj nejaké veci mimo zoznamu ale potrebujem aj ja čas pre seba
Dnes je hrozný deň a neviem kedy bude lepšie lebo pre mamy neexistuje termín víkend.. zas ten istý kolotoč od skorého rána..

palculienka40
28. apr 2023

Jaj dva roky, pockaj co bude ked pride do puberty 12 - 13 to este len bide zahul a na toto bude len spominat, ze to bolo.nic. male deti male problemy velke deti velke problemy. Ja som si neplanovala, lebo to osud vzdy inak zariadil. Ani ona nemusi mat naladu a nemusi byt vsetko perfektne. Je ziva a zdrava to je to naj. Nasa sa na nas z nebicka pozera mala by uz dva roky a dva mesiace. Co by som dala za tvoje starosti.

zuzap33
28. apr 2023

Ja mam pekny den, som z prace skor doma a o 2 hod idem ku kadernicke. Jeden cirkus okolo dietata... Nekric, nechaj ju doma, nerob jej program, nech sa zabava sama

heidy222
28. apr 2023

A čo že sa vonku hodila o zem, to není dôvod ísť domov, môj 3 ročný sa denne niekoľko krát hodí o zem aj do kaluže sa hodí a ideme ďalej 😊

autor
28. apr 2023

@heidy222 bolo to opravnene hodenie o zem lebo doma hneď zaspala čiže bola unavená ale kto to mal vedieť keď bolo9:30 že už chce ísť spať.. bežne ide doma spať po13tej

babulkomale
28. apr 2023

Poznam, posielam objatie. Len vydrzat 🤗🤗🤗
Skus magnezko a GS Anxiolan.

zuzuliennka1
28. apr 2023

2 roky su take “carovne” obdobie, takych epizod este bude celkom dost..
neber si to az tak, predychaj, daj si magnezko, a nevymyslaj program s 300 polozkami: plastelina, knihy, kreslenie, von,… nechaj ju aj nudit sa, a skor sa skus zapojit do toho, co robi ona - nie naopak, nutit ju do aktivit, co vymyslis ty.
obcas deti prekvapia, ked ich nechas “nudit sa”

luccija
28. apr 2023

Bude aj horšie v 3 roku🙂hlavne, že ste zdravé.Skusa Ta provokuje na niekom sa musí cvičiť do života.

levandula7
28. apr 2023

daj si magnézko, horkú čokoládu alebo pohár vína, no a čo :D ja budem dnes sedieť do polnoci pri počítači nad robotou a semestrálnou prácou, to je tiež bohovský piatok. ale nesťažujem sa, viem, že čaká trojdňový víkend 🙂 aj tebe malá odrastie a bude to lepšie.

deti95060810
28. apr 2023

veď je to zdravé dieta....vydrž, prejde to .
a čo matky chorých a postihnutých detí....majú službu celé roky 24/7....

gabika0825
28. apr 2023

Nemá vám kto pomôcť ? Dcéra má evidentne take obdobie, bude robiť naprieky lebo ju to bude teraz baviť. A ty sa môžeš aj na hlavu postaviť, tu je lepšie nehat to tak, pokial nepodpaluje dom tak nejde o nič. Takto si len zničiš nervy. Ak tvoj muž nezvláda deti sám je na čase si zavolať niekoho z rodiny, nech vám aspoň pomôže s nákupmi keď už sa nedostaneš ty ani muž.

mikadooo
28. apr 2023

Moja vo veku cca okolo 2,5 roka začala sa správať úplne ináč ako dovtedy, malé čertíča a provokatér z nej zrazu bol. Nebude to tým? Že prišla do tejto fázy a ešte jednoducho nie ste zvyknutí? Lebo to je fakt o nervy, keď sa zrazu to dobré milé bábätko niekam stratí a namiesto neho malý čert, ktorý čím viac ťa vytočí, tým je mu to vtipnejšie... Ja už pri druhej/treťom som bola ok ale pri prvej som reagovala presne ako ty - a večer som si koľkokrát aj poplakala, aká som hnusná na ňu bola. A teraz má kočka 12 a vôbec to nie je také hrozné ako vtedy. Áno, háda sa s nami, chytá za slovíčka, vie sa zduť, ale zároveň sa s ňou viem porozprávať, vieme si veci vysvetliť (občas s krikom), väčšinou ale hneď. Občas, keď je fakt Veľká hádka, vždy do večera sa vieme uzmieriť a vôbec nemám z toho pocity, že som jej nejak ublížila, naopak, vždy po takej hádke a "uzmierení" mám pocit, že sme si o kúštik bližšie 🙂. Takže milá autorka - pravdepodobne je to len fáza, ale mega náročná pre dospeláka, ktorý to fakt predtým nezažil. Prejde to a zároveň si po nejakom čase zvyknete, že už to proste nie je to poslušné drobčiatko, rastie a zistila, že nemusí poslúchnuť...🤷. Len si ešte neuvedomuje, že to neposlúchnutie má aj dôsledky a že mama má len jedny nervy.

ada510
28. apr 2023

Stáva sa aj u nás ale nehádže sa o zem to skôr prvorodený syn bol na to expert vydržalo mu to skoro do 4 rokov vedel sa oslahat všade a pre čokoľvek vtedy som sa nakricala...😬 na víkendy chodil k starým rodičom samozrejme tam si to nedovolil bol ako anjelik a najhorší sme boli my rodičia je to prefíkaný herec ...🙈