Náramok proti urieknutiu

24. máj 2022

Ahojte. Chcela by som sa vás opýtať jednu vec.. počula som, že náramok proti urieknutiu by nám mal niekto darovať.. ale môže si ho človek kúpiť normálne aj sám tak, aby to bolo v pohode?

elizabet173
24. máj 2022

v pohode je neveriť týmto poverám

stanulienkat
24. máj 2022

Opýtaj sa pána farára, aký má na to názor.😁 Predpokladám, že si veriaca, keď veríš aj na takúto blbosť.

barborka08
24. máj 2022

Ahoj, áno kľudne si ho normálne kúp sama, je to úplne v pohode 😉📿

autor
24. máj 2022

@stanulienkat každý niečomu verí a nemusí byť veriaci 😉

olivia1425
24. máj 2022

Ak mas namysli naramok/snurka cervenej farby tak je to totalna hlupost.pre mna za mna nech si nosi kazdy co chce ale prosim len si dajte do "guglu" vyznam je to prebrate z kabaly a s urieknutim nema nic spolocne.🙏

ruza123
24. máj 2022

No v krestanstve je to tazky hriech,ak nie si veriaca ok,ale minimalne si precitaj o vyzname naramku..je uplne bizarne,ze mamicky si myslia ze tym ochranuju svoje babatko a pritom robia pravy opak..

nevenka
24. máj 2022

Tak ak clovek nie je veriaci, tak to mozu detom davat. Ale pride mi to usmevne, neverit v Boha, ale verit v zlych duchov a tomu, ze dietatu sa nieco stane, ked sa na neho niekto nejakym zlym sposobom pozrie. Ano, zavist moze sposobit duchovnu ujmu. Ale ze by pred tym chranil cerveny naramok? No ako? Akym sposobom? Co je za tym? Kym dietatu nieco na ruku dam, tak si rozmyslim skutocny dovod, preco mu to davam.
Mozes tomu verit, ze to nejakym sposobom ochrani, ale ako si to vysvetlujes, ze aky je tam mechanizmus tej ochrany? Ta farba? Cervena ma chranit pred zlom? Podla mna je za tym to duchovne z tej kabaly a to malokto vie, ja to nepoznam, neviem. Ale pride mi to uplne zbytocne u neveriacich. A ak je clovek veriaci, tak ma nad sebou vsemohuceho Boha, veri aj na to, ze su aj zli duchovia a ochranou je modlitba a zehnanie dietatu. Nie snurky. Snurka je len vec a nema ziadnu moc...🤔.
Ale mozno som len nevediaca, tak mi to niekto vysvetlite, ako to dieta ta snurka ocbranuje.