Ahojte, chcem sa vás spýtať, aký máte názor na náramky z rôznych minerálov, červené náramky proti urieknutiu,... Aké máte s nimi skúsenosti, pomohli vám? Ja už som pre ne viac-menej rozhodnutá, akurát ma ešte zaujíma názor niekoho iného 💙
Nosili mi deti stužky červené ako bábätká keďže mi prvorodený veľa plakával po večeroch a musela som nosiť zlievať ale aj ja som nosila potom pri druhom už a bolo to lepšie a minerálne kamene náramky nosím pomáhajú mi najmä tiegrie oko a to druhé už ani neviem názov na ženské hormóny 🙂
Neverim ani na urieknutie, neverim ani na zazracnu moc mineralov
Nic take nenosim ani nikto z rodiny. Neviem co pod tym urieknutim myslis co sa deje ale dedukujem,ze nieco zle- npr choroba. Fakt si myslis, ze pojde rakovina okolo a ked uvidi ,ze mas naramok napadne suseda ktory ho nema? To by velmi jednoduche zbavit sa choroby, nestastia a pod. Je to len biznis a placebo.
Na mna sa raz tak kolegyna zle pozrela, ze som pol dna zvracala.... No a potom som zacala nosit cetveny naramok.... Neviem ci pomohlo, ale uz sa mi to viac nestalo.
ja v urieknutie verím. veľa krát sa mi to potvrdilo. nosím aj náramok z minerálu. myslím že proti tomu zlu ako keby pomohol.
ale môj názor je , že ak v niečo veríš tak sa ti to splní. napríklad keď veríš v Boha a ďakuješ mu každý deň za to čo máš a prosíš ho nech ti pomôže , a veríš v to že ti pomôže , tak sa ti to splní .
Veľa z tých náramkov čo sa u nás predávajú ani nie sú z minerálov ale obyčajné gulicky z aliexpresu. Aj keby boli pravé tak sú to tromlovane kamene nižšej kvality a energetické pôsobenie je v porovnaní s kvalitnými prírodnými kristalmi veľmi nízke. Ale ak to ľuďom pomáha nech to nosia ako bižutéria je to pekné.
Nie nepomohli, lebo nemali prečo. Nemajú zázračnú moc.
zaradila by som sa k povercivym hlupacikom keby som si nieco take ako cervene snurky a masle pustila do zivota.
Mineraly ako take liecia, to je dokazane.
Neverim tomu. Moje deti ani ja sme ziadne cervene maslicky ani naramky nenosili a nic sa nedialo…
Ja na to neverím. Ani na kočík som nič také nedávala. A myslím že čo sa týka minerálov tak tam zrovna nič červené proti tomuto nie je, mám pociť že tam je na to akvamarín? a ten je modrý ale nie som si istá
Je mi úplne jedno, čo je na náramku, ak sa mi páči, tak si ho kúpim a nosím. Červenú šnúrku nemám, lebo zrovna to je pre mňa nepekné. A ak by ma chcel niekto urieknuť (...a že je takých ľudí zopár na svete), tak má smolu, lebo môj obmedzený mozog tomu neverí a tak to na neho nefunguje. 🤣
@maisynka Je to možné ale keby ste boli videli staršiu susedku keď starší nemal dobreže nie do kočíka vliezla a keď mladší mal tak sa uhýbala aj zrakom,takže niečo to robí najmä z takými ktorí robia zle očami a rečami ( aké zlaté,atď.)keby nezažijem tak nepíšem,ja píšem z vlastnej skúsenosti a áno bruško ich bolelo ale ten rev len po večeroch okolo 19tej.
Toto je tvoj osobny pocit comu veris.
nie, ale ja neverim ani na urieknutie