Prosím o radu - avonlady alebo kohokoľvek. Pred cca 2 mesiacmi som objednala 3 náramky pre sesternice na Mikuláša. Mám ich ale neviem, ktorý je pre ktorú. :o( Teraz v ponuke nie sú a neviem ich nájsť na nete. Teraz ho majú spojený písmenkom, to sa akože zaťahuje veľkosť.
Mám - ametyst, emerald a crystal - mali by byť na február, máj a apríl ale neviem ktorý na kedy. :O) PLS Pomôžte mi ich priradiť. Veeeeľká vďaka.
joj veľká vďaka
@merlinja nemas este papier s objednavkou? Tam by malo byt objednavkove cislo
fú nie ja som to cez MMB objednávala na krabičke je ennis bracelet potom ta farba napr crystal coloured CEE FSC 14454 LOT NO NRQGC7 Model 5344031
amethyst 14415
emerald 14760
ja som to pozerala na nete, ale bolo to aj v tom "papierovom" katalógu, len ja ho nemám.
Skusim ti to zistit
náramok Ennis:
- ametyst - február
- crystal - apríl
- emerald - máj
tak sa mi inak zdá, že tie farby bižutérie zvyknú bývať pre mesiace zakaždým rovnaké
@merlinja
Prepac, ale myslim, ze z toho ziadnu vedu robit nemusis. Kludne daj hociktory komu len chces, kedze vsetko budu pravdepodobne len zafarbene kusky plastu a ziadnu liecivu silu a ani vyzarovanie od nich nemusis ocakavat 😀 ak veris liecivej sile kamenov, tak nakupuj z certifikovanych obchodov. Naozaj si nemyslim, ze Avon ma v ponuke prave kamene. Ten emerald, ako pises, je po slovensky smaragd a teda ti poviem, ze smaragdovy naramok by si asi ziadnej kamaratke nekupila len tak z katalogu, lebo tam by sme sa museli bavit o sume v tisickach eur. Takze naramky mozes s kludnou dusou rozdelit podla farby, ktorej sa aka paci 😉
@lindusss2016 tie naramky nie su z kamienkov...su to len farebne sklicka... ich nazvy zodpovedaju akurat tak priblizne farbe tych mineralov.... oktober ma napr. dokonca naramok 'ruza'.... inak s tebou suhlasim, to delenie podla mesiacov je hlupost... k nicomu to nezavazuje, nic to neovplyvnuje.... ale chapem, ze vyberat podla ponuky mesiacu narodenia, moze byt pre niektorych zabavne a mozno i jednoduchsie z hladiska vyberu
@lintu
No ano, jedine v tom moze byt vyznam, ze zenam pomoze katalog rozhodnut za nich, aku farbu vlastne chcu 😀
Ale myslim, ze nikomu ruka neodpadne, ak si da majovy naramok na februarovu ruku 🙂
@lindusss2016 😅 😅 snad nie 😀
@lindusss2016 ako je mi úplne jasné, že je to biža a za 7 € nečakám "diamanty" , ale už keď som to kupovala pre baby, tak tiež už im môžem dať taký by mali dostať.
Neverím ani na moc kameňov, nieto zafarbeného skla, a verím že ani im ruky neodpadnú resp. že si možno aj vymenia medzi sebou ale tak snažím sa robiť veci ako majú byť - tak čo. Veď jasne - mohla som objednať aj ruby (rubín) lebo veď červený vyzeral dobre. ... ale chcela som tak ako bolo dané. názov som zadala tak ako bol na krabičke aby ho pani, čo mi ho pomáhala zisťovať našla. ako sa vraví nie som na hlavu, ani som sa z koňom nezrazila a viem ako vyzerá reálne smaragd. asi sotva by som si len tak mohla pre sesternice dovoliť kúpiť pravé náramky. je to maličkosť na Mikuláša, tak sorry ....
Viem, že je Advent a máme byť milí ale ... nie nemám IQ hojdacieho koníka, dokonca ani modrého.
A neberte to v zlom. 😎
Pekný večer.
@merlinja
Ja som to nemyslela v zlom 🙂
Tak verim, ze sa najdu aj taki, co veria, ze z Avonu objednaju zazracne naramky. Je od teba pekne, ze chces takto potesit sesternice a verim, ze im to urobi radost 🙂 len som ti.chcela poradit, ze kludne mozes rozdelit podla farieb, ktora ma aku rada 😉
@merlinja ahoj pozriem ti to robim pre avon daj mi hodinku