Nápoj na chudnutie

nelllynka
30. sep 2017

ahojte . minule som na pošte započula rozhovor medzi dvoma babami ako sa zhovárajú o nejakom nápoji , jedna z toho schudla 10 kg za týždeň , neviete náhodou niekto čo to môže byť ?Za rady ďakujem , 😉

liz_lemon
1. okt 2017

ja sa len čudujem, že sa stále nájdu ľudia, ktorí veria takýmto blbostiam :D
jediný spôsob, ako sa dá schudnúť je úprava stravy a pohyb

janickacrazy
1. okt 2017

@nelllynka 10kg za týžden neschudne nikto, to je pekná blbosť, určite tieto zázraky nefungujú alebo ak aj áno, ked sa potom vrátiš k bežnej strave, zase to priberieš naspať

bosoriak
1. okt 2017

@nelllynka zdrave a trvale schudnutie je tak 2-4 kg za mesiac (radsej 2, nez 4). Cokolvek navyse a clovek, ak to nerobi pod lekarskym dohladom, si koleduje o vazny zdravotny problem.

nelllynka
autor
1. okt 2017

@liz_lemon ja viem , ja mám aj stravu aj pohyb , len ma to zaujalo , pretože sa o tom bavili , no 🙂

kofilka33
1. okt 2017

@nelllynka žiadny zázračný nápoj ,tablety ani nič podobné nefunguje.Ak by to naozaj fungovalo nikto na svete by nemal nadváhu ani obezitu .Je to blud.A ak ťa kocka schudla za týždeň 10kg tak nič nejedla okrem toho nápoja ,telo ochudobnila o všetky živiny,vitaminy,minerali.Stratila iba vodu.

nelllynka
autor
1. okt 2017

Ja viem ze je to nereálne ale zaujalo ma to 🙂, ostanem pri strave a cvičení

688nikoleta
26. nov 2018

Ja som schudla trochu každé ráno si robím citrónovú vodu so škoricou a jem po menej ale okrem toho ráno a večer si dávam tabletky na zlepšenie trávenia ale mal pocit že mi to pomáha. 🙂

rooskoliv
26. nov 2018

ja vieeem 😉 cista voda a nic ine :D