Naplnila sa vám zlá predtucha o niekom?

23. aug 2024

Ahojte, zažili ste niekedy, že ste mali veľmi zlú predtuchu o niekom, aj konkrétne predstavy aký je daný človek a zamkol vás veľmi zlý pocit? Ak áno, naplnila sa táto predtucha? Ako si to vysvetľujete?

lucyluska
23. aug 2024

Skôr som si všimla, že švagriná nevyzerá dobre, taký sivastý nádych v tvári... rozmýšľala som či s ňou niečo nieje...a o pár mesiacov rakovina hrub.čreva bola potvrdená

autor
23. aug 2024

@lucyluska toto aj kolegyni sa stalo, že zbadala na známemu sivastú pleť keď on ešte nevedel chudák že má CA.
Myslím predtuchu o niekom, že je zlý človek aj v čom konkrétne či niekto také mal.

mikadooo
23. aug 2024

No, mám tzv. predsudky a "prvý dojem" z človeka. Niekedy to sedí a inokedy nie. Takže, áno, stalo sa mi aj, že to sedelo. Ale x krát som sa v človeku aj šeredne zmýlila. Aj pozitívne, aj negatívne.

kikusenka1
23. aug 2024

Ano. Viackrát...

stellarstar
23. aug 2024

Áno viac krát
* predtucha že niekomu sa niečo stane alebo zomrie a aj tak bolo
* predtucha zlý dobrý človek väčšinou sedelo
* vidím tehotenstvo ked osoba ešte o nej nevie a niekedy aj pohlavie vidím alebo ze stratí dieťa

autor
23. aug 2024

@mikadooo nemyslím prvý dojem.

biba_18
23. aug 2024

stalo sa mi to viackrát. nepripisujem to ničomu, nezamýšľam sa nad tým…

autor
23. aug 2024

@stellarstar čím si vysvetľuješ, že si odhalila človeka dopredu? Mne sa dva krát stalo, že som vedela hneď pri zoznámení, že tento človek mi veľmi uškodí. A jedno z toho som videla aj ako… (neskoršie keď už sme sa poznali) v oboch prípadoch ma až zamrazilo, také silné presvedčenie o človeku som mala. Oba sa naplnili :(. Myslím, že podvedomie si všíma signály a nejak to pospája 🤷🏼‍♀️?

ina2405
23. aug 2024

Viackrát som videla na pacientoch akúsi sivosť v tvári a napadlo ma, či nejdú zomrieť. Za pár dní zomreli.

svetlonos
23. aug 2024

Áno ja som to mala v 13 rokoch. Doslova som z toho stretnutia vedela, ze to nebude dobre. Pri otázke na neho som len pivedala - zlý clovek! A pritom na tom stretnutí nebol nepríjemný usmieval sa...
Áno v kinecnom dôsledku sa to potrlvrdilo. Vďaka tomu človeku som so sebazaprenim urobila maturitu a odisla z domu 2 tyzdne po nej. Už som sa nikdy nevrátila, iba na návštevu. Po rokoch sim sa o ňom dozvedela ďalšiu vec. Keby to viem v danom čase, prissaham, ze by mal z tohocdozivotne fyzické nasledky!
Ale kto už len bude počúvať 13 ročne duevca, ze?

svetlonos
23. aug 2024

@stellarstar
ahoj 🙂 a to s tým dietatom vidíš keď pozrieš na tu tehotnú zenu, ci ti stačí fotka ?

ina2405
23. aug 2024

@svetlonos ja som vravela mame ako malá na ľudí, ten je zlý, ten je dobrý. Vždy sa jej to neskôr potvrdilo.

stellarstar
23. aug 2024

@svetlonos ahoj, nie ono to bolo tak že stretla som sesternicu objali sme sa a v tom som pocítila že je tehotná a čaká dievčatko ale ona ešte o tom nevedela. O ca 2 m neskôr mi oznámila že je tehotná a o pár týždňov na to sme sa dozvedeli že je to dievčatko . Druhá sesternica keď s nou som si písala a u nej tiež ešte nevedela ze je tehotná ja som dostala ten predtuch ale videla som prázdnotu. A tu prázdnotu som nechápala. Kratko na to potratila tak som neskôr pochopila ze prečo som tu prázdnotu videla. Ďalej 2 kolegyne otehotneli obe keď som objala som videla ze jedna čaka dievčatko a druhe chlapca a keď som im to povedala neverili a neskôr sa dozvedeli pohlavie a oni že odkiaľ som to vedela 🤣

autor
23. aug 2024

@ina2405 vidím aj na mojich deťoch. Deti veľmi reagujú na energiu človeka a hneď vidno ku komu sú aké, aký kto je.

selest
23. aug 2024

2x sa mi stalo ze som pozrela na cloveka a prebehla mi myalienka v hlave ze asi umrie. Obaja umreli jeden za 2 dni a druhy po 2 tyzdnoch v nemocnici. Pritom na take veci neverim ale viac to nechcem zazit.

autor
23. aug 2024

@selest v akom veku boli?

selest
23. aug 2024

Jeden cca 50 a druhy do 60.

deti95060810
23. aug 2024

áno poznám tie pocity...
mne sa aj sny plnia - tiež nie je to vždy príjemné keď viem že ten človek zomrie...
vedela som napr. že niekto doma zomrie - len som nevedela presne že kto... nikto na niečo také nevyzeral.

mamickalisticka
23. aug 2024

Raz sa mi stala taka vec. Kamarátka mala mať svadbu, ale bol kovid, chceli posunúť termín. A chceli si urobiť vylet na motorke k tomu svadobnému miestu a osobne sa dohodnúť s majiteľom. (Dokonca v našom meste to bolo, oni byvaju 20km inde) Ja som z toho nemala dobrý pocit (ale nepovedala som jej to) išli oni a ešte jej švagrovci na tento moto vylet a mali nehodu. Musel prísť vrtuľník po jej švagrinú, mala zlomenu panvu, dlho sa liečila, bolo o vlások. Dokonca oproti nášmu činzaku máme ihrisko a pristava tam vrtuľník, tak sme sa nan pozerali a ja som nejak tušila že sa niečo zle stalo im a potom mi pisala ze ano, boli to oni 🥺🥺🥺 všetko ale dobre dopadlo.

xsuzannex
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
24. aug 2024
vinkel
24. aug 2024

Ja som mala priateľa asi 2 roky sme už spolu chodili a išli sme k ním domov a zrazu okolo nás sanitka a zastavila pre ich domom. Ja som ostala vonku a on utekal dnu čo sa stalo. Jeho otec dostal že vraj len ľahký astmaticky záchvat (vyjadril sa takto lekár). Poskytli mu prvú pomoc a prišiel priateľ že ma odnesie domov radšej nech otec oddychuje. A ja som celu cestu domov mala neskutočný pocit a hovorim priateľovi prepáč ale ja mám pocit že tvoj otec o 2 týždne niekde umrie v meste. Aj tak bolo on mi volá cca 15:30-16 že otec mi umrel, že medzi autami na parkovisku v meste. Mne prišlo až zle. Ale fakt taký silný pocit neprajem nikomu. A druhé som mala so svokrou. Volali manžela nech sa príde rozlúčiť s ňou že aj lekári jej dávajú 5% života. Išli sme obaja, ale ja som čakala vonku lebo tam iba po jednom púšťali. Manžel vyšiel vonku a na mňa zase taký silný pocit ale “v dobrom”, mu hovorim neboj sa mama bude žiť ona nemôže zomrieť lebo Boh jej dá šancu aby napravila to čo pokazila. A všetci na mňa z rodín hej čosi lekárka a neviem čo ešte aj lekár mi tvrdil že ona už umiera to nemá šancu z toho dostať. (Silný zápal, ľadviny jej odišli už sepsu dostávala aj keď bola napojená na dialýzu v krku. Ešte aj kňaza k nej volali. Ale ja som aj kňazovi povedala, že nie pre ňu by to bolo vykúpenie, ale Boh jej dá šancu. Pre mňa silný pocit. Druhý den volali z nemocnice už muz myslel že koniec a máme sa polepšilo už aj saturáciu mala lepšiu aj na dialýze videli že zápal ma menšie hodnoty. A svokra žije a stalo sa to pred 4 rokmi 🥰.

autor
24. aug 2024

@vinkel verím ti. Verím že sú ľudia, ktorí veci vidia dopredu, nechápem ako je to možné, no je…
Len dve z vás zatiaľ písali o predtuche o človeku, že je veľmi zlý človek a naplnilo sa, alebo že sa veľmi zle zachová a konkrétne ako.

mamickalisticka
24. aug 2024

@xsuzannex nie, niekto iný, a byvam už mimo BB.

svetlonos
24. aug 2024

@stellarstar
no to je paráda 😀 super schopnosť. No až aj na tie zlé správy ale k takému daru patrí aj to.

kiki68
24. aug 2024

Zial ano a viac krat.