Ahojte, zažili ste niekedy, že ste mali veľmi zlú predtuchu o niekom, aj konkrétne predstavy aký je daný človek a zamkol vás veľmi zlý pocit? Ak áno, naplnila sa táto predtucha? Ako si to vysvetľujete?
@lucyluska toto aj kolegyni sa stalo, že zbadala na známemu sivastú pleť keď on ešte nevedel chudák že má CA.
Myslím predtuchu o niekom, že je zlý človek aj v čom konkrétne či niekto také mal.
No, mám tzv. predsudky a "prvý dojem" z človeka. Niekedy to sedí a inokedy nie. Takže, áno, stalo sa mi aj, že to sedelo. Ale x krát som sa v človeku aj šeredne zmýlila. Aj pozitívne, aj negatívne.
Ano. Viackrát...
Áno viac krát
* predtucha že niekomu sa niečo stane alebo zomrie a aj tak bolo
* predtucha zlý dobrý človek väčšinou sedelo
* vidím tehotenstvo ked osoba ešte o nej nevie a niekedy aj pohlavie vidím alebo ze stratí dieťa
@mikadooo nemyslím prvý dojem.
stalo sa mi to viackrát. nepripisujem to ničomu, nezamýšľam sa nad tým…
@stellarstar čím si vysvetľuješ, že si odhalila človeka dopredu? Mne sa dva krát stalo, že som vedela hneď pri zoznámení, že tento človek mi veľmi uškodí. A jedno z toho som videla aj ako… (neskoršie keď už sme sa poznali) v oboch prípadoch ma až zamrazilo, také silné presvedčenie o človeku som mala. Oba sa naplnili :(. Myslím, že podvedomie si všíma signály a nejak to pospája 🤷🏼♀️?
Viackrát som videla na pacientoch akúsi sivosť v tvári a napadlo ma, či nejdú zomrieť. Za pár dní zomreli.
Áno ja som to mala v 13 rokoch. Doslova som z toho stretnutia vedela, ze to nebude dobre. Pri otázke na neho som len pivedala - zlý clovek! A pritom na tom stretnutí nebol nepríjemný usmieval sa...
Áno v kinecnom dôsledku sa to potrlvrdilo. Vďaka tomu človeku som so sebazaprenim urobila maturitu a odisla z domu 2 tyzdne po nej. Už som sa nikdy nevrátila, iba na návštevu. Po rokoch sim sa o ňom dozvedela ďalšiu vec. Keby to viem v danom čase, prissaham, ze by mal z tohocdozivotne fyzické nasledky!
Ale kto už len bude počúvať 13 ročne duevca, ze?
@stellarstar
ahoj 🙂 a to s tým dietatom vidíš keď pozrieš na tu tehotnú zenu, ci ti stačí fotka ?
@svetlonos ahoj, nie ono to bolo tak že stretla som sesternicu objali sme sa a v tom som pocítila že je tehotná a čaká dievčatko ale ona ešte o tom nevedela. O ca 2 m neskôr mi oznámila že je tehotná a o pár týždňov na to sme sa dozvedeli že je to dievčatko . Druhá sesternica keď s nou som si písala a u nej tiež ešte nevedela ze je tehotná ja som dostala ten predtuch ale videla som prázdnotu. A tu prázdnotu som nechápala. Kratko na to potratila tak som neskôr pochopila ze prečo som tu prázdnotu videla. Ďalej 2 kolegyne otehotneli obe keď som objala som videla ze jedna čaka dievčatko a druhe chlapca a keď som im to povedala neverili a neskôr sa dozvedeli pohlavie a oni že odkiaľ som to vedela 🤣
@ina2405 vidím aj na mojich deťoch. Deti veľmi reagujú na energiu človeka a hneď vidno ku komu sú aké, aký kto je.
2x sa mi stalo ze som pozrela na cloveka a prebehla mi myalienka v hlave ze asi umrie. Obaja umreli jeden za 2 dni a druhy po 2 tyzdnoch v nemocnici. Pritom na take veci neverim ale viac to nechcem zazit.
@selest v akom veku boli?
Jeden cca 50 a druhy do 60.
áno poznám tie pocity...
mne sa aj sny plnia - tiež nie je to vždy príjemné keď viem že ten človek zomrie...
vedela som napr. že niekto doma zomrie - len som nevedela presne že kto... nikto na niečo také nevyzeral.
Raz sa mi stala taka vec. Kamarátka mala mať svadbu, ale bol kovid, chceli posunúť termín. A chceli si urobiť vylet na motorke k tomu svadobnému miestu a osobne sa dohodnúť s majiteľom. (Dokonca v našom meste to bolo, oni byvaju 20km inde) Ja som z toho nemala dobrý pocit (ale nepovedala som jej to) išli oni a ešte jej švagrovci na tento moto vylet a mali nehodu. Musel prísť vrtuľník po jej švagrinú, mala zlomenu panvu, dlho sa liečila, bolo o vlások. Dokonca oproti nášmu činzaku máme ihrisko a pristava tam vrtuľník, tak sme sa nan pozerali a ja som nejak tušila že sa niečo zle stalo im a potom mi pisala ze ano, boli to oni 🥺🥺🥺 všetko ale dobre dopadlo.
Ja som mala priateľa asi 2 roky sme už spolu chodili a išli sme k ním domov a zrazu okolo nás sanitka a zastavila pre ich domom. Ja som ostala vonku a on utekal dnu čo sa stalo. Jeho otec dostal že vraj len ľahký astmaticky záchvat (vyjadril sa takto lekár). Poskytli mu prvú pomoc a prišiel priateľ že ma odnesie domov radšej nech otec oddychuje. A ja som celu cestu domov mala neskutočný pocit a hovorim priateľovi prepáč ale ja mám pocit že tvoj otec o 2 týždne niekde umrie v meste. Aj tak bolo on mi volá cca 15:30-16 že otec mi umrel, že medzi autami na parkovisku v meste. Mne prišlo až zle. Ale fakt taký silný pocit neprajem nikomu. A druhé som mala so svokrou. Volali manžela nech sa príde rozlúčiť s ňou že aj lekári jej dávajú 5% života. Išli sme obaja, ale ja som čakala vonku lebo tam iba po jednom púšťali. Manžel vyšiel vonku a na mňa zase taký silný pocit ale “v dobrom”, mu hovorim neboj sa mama bude žiť ona nemôže zomrieť lebo Boh jej dá šancu aby napravila to čo pokazila. A všetci na mňa z rodín hej čosi lekárka a neviem čo ešte aj lekár mi tvrdil že ona už umiera to nemá šancu z toho dostať. (Silný zápal, ľadviny jej odišli už sepsu dostávala aj keď bola napojená na dialýzu v krku. Ešte aj kňaza k nej volali. Ale ja som aj kňazovi povedala, že nie pre ňu by to bolo vykúpenie, ale Boh jej dá šancu. Pre mňa silný pocit. Druhý den volali z nemocnice už muz myslel že koniec a máme sa polepšilo už aj saturáciu mala lepšiu aj na dialýze videli že zápal ma menšie hodnoty. A svokra žije a stalo sa to pred 4 rokmi 🥰.
@vinkel verím ti. Verím že sú ľudia, ktorí veci vidia dopredu, nechápem ako je to možné, no je…
Len dve z vás zatiaľ písali o predtuche o človeku, že je veľmi zlý človek a naplnilo sa, alebo že sa veľmi zle zachová a konkrétne ako.
@xsuzannex nie, niekto iný, a byvam už mimo BB.
@stellarstar
no to je paráda 😀 super schopnosť. No až aj na tie zlé správy ale k takému daru patrí aj to.
Zial ano a viac krat.
Skôr som si všimla, že švagriná nevyzerá dobre, taký sivastý nádych v tvári... rozmýšľala som či s ňou niečo nieje...a o pár mesiacov rakovina hrub.čreva bola potvrdená