Náplne do tlačiarni

selia1979
4. mar 2014

Ahojte babenky poradte mi dosla mi farba v mojej HP color laser jet CP 1215 a ja ju uzivam na pracu na doma ...tlaciaren mam bratovu ale ked som si ju brala netusila som co bude tato napln stat a som hotova z tej ceny za jednu nahradu originalku okolo 80€.a potrebujem 4ks
Tlaci fantasticky ci uz fotky alebo aj text je bezchybny a niekde som citala ze existuju aj neoriginalky a niesu take sialene drahe.
Poradte mi nechcem znicit tlaciaren ale tolko penazi to ani nezarobim co by to stalo. Používa niekto aj take naplne aku mate skusenost.
Dakujem za pomoc

danielahamar
4. mar 2014

nekupuj original, ale repas

selia1979
autor
14. mar 2014

ja sa len bojim ze ak kupim neoriginal odpalim nejake cipy ci co to ma ta tlaciaren

a po dalsie nechcem nic z Ciny alebo Taiwanu

a co je to repas???

selia1979
autor
18. mar 2014

pozerala som nejake naplne a kedsom sa pytala na výrobcu vsade "vyrobene v cine" tak ja si nechcem postrat tlaciaren len kvoli tomu ze tam dam nejaky repas ako spominali a neviem ani poriadne co to je ale ja potrebujem tlacit
skusal niekto už aj neoriginalne tonery ma niekto skusenost???

leangela
18. nov 2022

Ahojte, pripnem sa sem, nechce sa mi vytvarat novu diskusiu, pride mi to zbytocne, uz je ich tu celkom dost🙂 Viete poradit nejaku stranku/obchod, odkial objednat kvalitne tonery do tlaciarne? Neustale na to zabudam, tak nech mam aj nejake dopredu nachystane. Zakazdym, ked potrebujem nieco vytlacit, tak zistim, ze mam prazdnu tlaciaren, moja chyba. 😀

mon2523
21. nov 2022

@leangela Joj, ani mi nehovor, toto je aj u nas neustaly problem :D Mysli sa na kopec inych veci a na taketo "banalitky" sa akosi pozabudne.

leangela
23. nov 2022

@mon2523 Ved prave, ze to je vacsinou to posledne, na co by si clovek spomenul. Ale ked uz potrebujem nieco vytlacit, tak nemam cim a vtedy je to proste problem :D Narychlo zhanat, kde a u koho tlacit veci.

zavana
24. nov 2022

tak u nas ma povacsinou na starosti taketo veci moj manzel, ale zide sa vediet, co a ako a kde nakupovat, nezvyknem sa starat veru o taketo zalezitosti, povedzme si narovinu, mam kopu inych starosti :D mozno blba otazka, ale kazdy toner je vhodny pre kazdu tlaciaren? velmi sa tomu nerozumiem.

mon2523
12. dec 2022

@zavana Natrafila som nedavno na stranku Tonezo, tonery objednavam uz len odtial. Vies si tam pekne vybrat tvoj konkretny typ tlaciarne a samo ti tam vyskocia tonery, ktore su pre nu vhodne. Super pomocka pre takych, ktori tomu prilis nerozumeju. Ale tiez som taka bola, neboj :D Cize odpoved na tvoju otazku je nie, nemozes si tam supnut, co ti pride pod ruku :D Takto to nefunguje, mozno by si si aj tlaciaren takymto sposobom odpalila, neviem, ale kazdopadne skusat to nebudem :D

leangela
15. dec 2022

@mon2523 A tie ceny sa ako zhruba pohybuju? Nemame akoze nejak extra peniaze nazvys, to hadam chapes, ved sviatky a tak, vsak to poznas🙂

mon2523
20. dec 2022

@leangela No momentalne tam prebiehaju zlavy, vsak asi ako vsade pred Vianocami, vsak black friday a tak, chapes :D No a postovne je tam uplne bezne ako na inych eshopoch. Zalezi, ako si posles. Mne sa oplati tam kupovat najma teda kvoli tym zlavam, nenasla som zatial lacnejsie.

zavana
5. jan 2023

hej, tiez som ich vyuzila, objednavali sme toho rovno viac, chapes, do zasoby :D takze sa to dost oplatilo. keby kupim draho inde a potom najdem takuto zlavu, tak by ma asi porazilo pravdepodobne :D

leangela
10. jan 2023

No tak to je jasne, zlava zakazdym potesi🙂 A objednavas odtial casto?

mon2523
12. jan 2023

Z Toneza? No predtym som neobjednavala taketo veci vobec, sa priznam. Nezvykla som vobec takto kupovat na internete, ale ked som objavila stranku s tonermi za dobru cenu, tak som si povedala, ze naco budem chodit po nakupoch, ked to viem objednat z domu. Nemam taku predajnu ani blizko domu popravde.

zavana
17. jan 2023

@mon2523 no, ano, tak vies ako, na dobre sa lahko zvyka :D mne to predtym ani nenapadlo takto hladat, zakazdym som sa po to trepala do mesta.

mon2523
23. jan 2023

No to ked natrafis na spravne miesto, kde nakupovat, tak to je ozaj radost :D Teraz mali dokonca dost velke zlavy, tak som si povedala, ze to treba vyuzit. Uz viackrat som sa takto oklamala, ze som si hovorila, ze to pocka, ale potom uz som kupovala za plnu sumu, tak mi az smutno bolo. :D

leangela
27. jan 2023

@mon2523 A nakupujes akoze po jednom kuse alebo nejak hromadne? Ako je to lepsie? To sa asi 1ks neoplati objednavat, nemam pravdu? 😀

zavana
31. jan 2023

@leangela Jasné, že sa ti oplatí nakúpiť viac. Máš to bez starostí, nemusíš rozmýšľať dlhšiu dobu, či nepotrebuješ zase dopĺňať zásoby alebo nie :D A keď som si to prerátala, tak cenovo je to takisto oveľa výhodnejšie.

a_adamcova
31. jan 2023

Ja som tiež kupovala tie repasované tonery, ale teda po poslednej skúsenosti už kupujem len originál :/ Kúpila som si dva repasy, ani jeden netlačil, za tú cenu som už mohla mať normálny toner. Reklamáciu neuznali samozrejme. A keď som si potom porovnala tlač z originálnym tonerom, bola ostrejšia, s tým repasovaným to bolo ako keby jemne rozpité.

mon2523
8. feb 2023

@a_adamcova Tak to by som asi takto nekupovala, ale myslim si, ze kazdy sa uci na vlastnych chybach :D Aspon vies, comu sa treba nabuduce vyvarovat :D

a_adamcova
8. feb 2023

@mon2523 áno, to áno 🙂

zavana
13. feb 2023

@a_adamcova tak toto keby sa mi stane, tak asi vybuchnem🙂 kazdopadne su nastastie overene stranky, z ktorych sa ja vobec objednavat nebojim, tonery uz objednavam zasadne len z Toneza🙂 odtial sa ti nic podobne nestane.

peta2202
20. feb 2023

@zavana Kde si natrafila na tuto stranku?🙂 Tiez si myslim, ze rozhodne netreba brat prve, co ti pride pod ruku, nevies odkial to prislo a ci ta kvalita fakt stoji za to🙂 Uz som sa proste poucila nakupovat zo stranok, ktore nikto nepozna, nie su overene, jednoducho nevies, co ta caka a ci ti to vobec pride :D

zavana
21. feb 2023

@peta2202 vies, ze ja vlastne ani neviem? :D tak nejak som ju zahliadla na internete, zrejme reklamu niekde, nepamatam si presne. ale kazdopadne som rada, ze som ju objavila, lebo ma uz neraz zachranila :D

mon2523
28. feb 2023

@zavana Tak ono je asi viac stranok, ale predtym som to absolutne neriesila, lebo sme ani nemali tlaciaren :D Ale v podstate aj praca ma donutila zacat riesit aj taketo veci, vsetko som si musela zaobstaravat takpovediac sama :D Inak neviem, asi by som o tychto vecickach nevedela zhola nic dokonca zivota :D

zavana
8. mar 2023

nedavno som z Toneza inak objednavala aj sablonu na cokoladky v tvare srdca, robila som doma pralinky na valentina :D akoze ani by som nepovedala, ze v takomto obchodiku natrafim aj na nieco take, sranda.

rencina_4
16. mar 2023

@zavana jej, hladala som nieco podobne, ale za dobru cenu som to nikde nevidela. dobre vediet🙂 tam maju dobre ceny vseobecne?

ciarraa
16. mar 2023

@rencina_4 Ja napriklad o toneroch neviem absolutne nic, takze by som to pravdepodobne nevedela ani kupit :D V tomto by som si asi rozhodne nechala jedine poradit, nech nekupim zle. Este som to ani neobjednavala z internetu, popravde.

mon2523
23. mar 2023

@ciarraa Objednaj, nie je nic jednoduchsie :D Aku mate tlaciaren? Akoze nie, ze by na tom zalezalo, pretoze nezalezi, ale podla toho sa vies aspon odpichnut, ze aky typ, druh vybrat.

mischelin999
13. apr 2023

@zavana a tonery odtialto sa ti prosim ta ako pozdavaju? ak si teda nakupovala, neviem, nesla som vyssie do diskusie, ak si to pisala, tak prepac, nezachytila som. potrebujem momentalne objednat dake a neviem, ze odkial, ktory eshop je v pohode na to.

milos1311
13. apr 2023

@selia1979 ja mam novu Canon tlč.a ked som kupil tieto neoryhinal tak tlacila asi 2 mesiace normalne potom bum a začala tlcit kadeako kedze je v zaruke tam mi v opravovni napisali-poživat orig.kazetu a maju pravdu ak ju nechcete pokazit a nie je vasa tak originsl 100%