Nápady na poďakovanie personálu v nemocnici

3. aug 2022

Ahojte.
Som aktuálne hospitalizovaná. Rozmýšľam však niečo na poďakovanie personálu (sestričky, sanitárky, lekári). Jediné čo ma napadlo je torta. Máte iný nápad?
Budem vďačná.

karhu
3. aug 2022

co v praci vyuziju - kava, keksy, cukor, caj, med..

oslo1
3. aug 2022

Az mozem za seba, som sestricka. V praci dostavame Vela kekdov, cokolady. Tu sa kava a caj nedava. Dostavame aj torty.
Vsetko ma uspech. Najvacsi uspech ma ale vzdy ovocie, ci jahody, banany. Vsetko sa hned zbodne.

martul
3. aug 2022

@oslo1 presne, košík s ovocím ako poďakovanie je super. Z toho sestričky nepriberu 😊, ani alergia na lepok nehrozi, vydrží dlhšie ako torta 😃prenosnejsie, hygienickejsie

oslo1
3. aug 2022

Este ma napadlo. Ked bol manzel v hospicu, tak som I'm nosila niekolko krabic nanukov, toto nosim an synovym ucitelkam do skolky. Davam si vzdy pozor, aby boli Bez orieskov a kupim aj bezmliecne.
Do hospicu som nosila aj Kelsy a podobne somarinky, ale iba iba balenia, kde boli tie kekse este individualne zabalene.

ninusa221
3. aug 2022

Maminu mam sestričku ju vzdy potesi ked donesie niekto koláč.😀

tahomi
3. aug 2022

Ja pracujem na are a mna co najviac potesilo bola vlastnorucne napecena torta od pacientky.
Ale nie kvoli torte samotnej, ale ze sa tak zotavila z tazkeho stavu a bola schopna prist po vlastnych s tortou. To su tie momenty, ked si poviem, ze wau 🙂

Inak ako baby hovoria, spotrebne veci, caj, kava, ovocie, akakolvek drobnost alebo aj obycajne dakujem je viac nez dost.

autor
3. aug 2022

@oslo1 ďakujem za odpoveď 🙂

autor
3. aug 2022

@oslo1 ďakujem za nápady bola som operovaná a naozaj som potrebovala ich pomoc

autor
3. aug 2022

@tahomi otráviť ich nechcem...nie som bohvieaký kuchár/pekár

autor
3. aug 2022

@ninusa221 super

daniela2202
3. aug 2022

Ako poďakovanie by som zvolila úprimné Ďakujem 👍

autor
3. aug 2022

@daniela2202 ďakujem im celý čas čo som to ..bola som absolútne odkázaná na ich pomoc a nejaká torta je pre mňa to minimum... maximálne ich obdivujem za prácu ktorú odvádzajú

oslo1
3. aug 2022

Neviem, ci budu moct akceptovat doma upecenu tortubz hygienickych dovodov.

bimbambom
3. aug 2022

Neinšpirujem ťa , ale keď som mala asi 8 vyšila som mojej lekárke taký obrázok / dečku . Dávala som jej ju s plačom , lebo sa mi nepāčila , chcela som ju inak . Roky rokúce ju mala netuším ako pricapenú na tej veci čo presvecuje snímky ( bola nefunkčná) . Ešte teraz mám slzy v očiach keď si na to spomeniem 😭

autor
3. aug 2022

@oslo1 nie ja to dám upiecť kamarátke má dar na nádherné ale aj chutné torty

aandrea9
3. aug 2022

Mne spravila kolegyňa makronky, rozne farby a chute tak som snáď ulahodila každej 🙂

lesankavh
3. aug 2022

2 mesačná dcérka ležala na JIS,keď sa zotavila muž doniesol darčekový kôš(káva,čaj,Keksy,čokoláda,müsli tyčinky….)kôš mal úspech,chcela som poďakovať za život dcérky

autor
3. aug 2022

@lesankavh ďakujem za nápad

engynka
3. aug 2022

Podla mna taky ovocny kos ked sa pekne nastajluje moze velmi potesit aj ulhodit. Navyse je sezona ovocia melony, domace ovocie takze taky kos bude aj pestry. Aj ich urcite osviezi ovocie v teple.
Ale ak by si chcela nieco sladke a ine tak ja som teraz darovala taku bonbonieru ovocie v cokolade a som bola prekvapena ake to bolo vynokajuce. Tak dobre ovocie v kvalitnej cokolade s roznymi posypkami a este to aj pekne vyzeralo. Kupovala som v Zdravydarcek.sk

cacianka
3. aug 2022

Robím v nemocnici, káva a bonboniéru asi dostávajú najviac, takže v tejto sezóne odporúčam pestré ovocie, dzusy, a aj dobrú tortu, to je menej okukane a určite poteší.
Poteší aj obyčajne úprimné poďakovanie, recenzia

autor
3. aug 2022

@cacianka super ďakujem, nejako to skombinujem 🙂 som im nesmierne vďačná ...už len pri písaní mám slzy v očiach

dada0902
3. aug 2022

Čokoláda, káva, bomboniera,

elenka.k
3. aug 2022

veľké mersi 😉 ale to ovocie, to je ale nápad!!

daniela2202
3. aug 2022

Nerobia nič výnimočné .... iba v práci pracujú, a k ich práci- ktorej vravia poslanie, patrí ľudskosť.

martul
3. aug 2022

@daniela2202 a za ,, obyčajnú " robotu sa nemôže takto poďakovať?

autor
3. aug 2022

@daniela2202 ja to nemyslím v zlom tento môj komentár ale zjavne ste ešte nezažili byť odkázaný na cudziu pomoc, keď vám niekto v bolestiach podá ruku, aby ste sa mohli postaviť, podá pohár čaju, lebo vy sa po neho nenaciahnete, keď vám niekto pomôže sa v bolestiach prezliecť...a všetko s úsmevom a láskou ako od blížneho?? Áno cením si to obdivujem ich a nikomu ani najhoršiemu nepriateľovi neprajem zažiť také bolesti, že bez pomoci iných by ste to nedali...áno sú to cudzí ľudia a ich práca...a boli aj také sestričky ktoré sa k tomu stavali ako k práci a urobili len to čo patrilo k ich práci a inak Vám povedali treba vydržať...ale ako som povedala nemyslím to zle voči Vám a nikomu neprajem to zažiť...

daniela2202
4. aug 2022

Zažila som, a zažila som i to, že niekedy tie poďakovania - vecné, nepadnú na úrodnú pôdu, ako si obdarujúci myslí.

daniela2202
4. aug 2022

@martul ja som vyjadrila iba svoj názor