Nápad na osobný svadobný dar

9. júl 2021

Ahojte, moja niekedy najlepšia kamarátka sa ide vydávať. Boli sme naj kamarátky od strednej školy. Vždy sme snívali, ako si pôjdeme navzájom na svadbu...Ale už 2x sa stalo, že ma dosť sklamala (nepotrebovala ma), tak sme sa pol roka vôbec nebavili. Teraz sme rok v stave, že si napíšeme, ale na stretko "nemáme čas". Na neoficiálne pozvanie na svadbu som odpovedala neurčito.. Necítim sa nato ísť tam, a tvariť sa, že sa nič nestalo a sme v pohode. Ale chcem ísť do kostola, a potom im zablahoželať. Chcela by som im dať (teda hlavne jej) menší osobný darček, ale vôbec nič normálne ma nenapadá. Rozmýšľala som nad fotoalbumom s ich priezviskom ale neviem.. Máte nie aký nápad? Budem vďačná za každú radu. Ďakujem 😊

ukulela
9. júl 2021

Prrsonalizovanu bonbonieru. Na pralinky vytlačia podľa želania mena manželov, môžeš aj foto na čokoládový tabuľkyu pridať... býva to v peknom balení. Ja som dávala robiť v cokoladovni v bb.

katka281
9. júl 2021

Tak mna by fotoalbum velmi potesil 😍 taky kde by sme si dali svadobne fotky napr...je to pekny darcek. My sme napr. od kamosky dostali krasne vinove pohare, velmi potesili. Potesil by aj nejaky zazitkovy darcek, zalezi kolko peniazkov chces investovat. Alebo sme dostali taky vesiak na kluce...taketo nieco:

evkamotka
10. júl 2021

Rohoz pred dvere s ich priezviskom
Masážny olej 🙂