Ahoj, s akou fotoknihou mate naj skusenosti? Hladam nieco naozaj kvalitne. Mame niekolko knih od CEWE s roznymi 'konfiguraciami' papiera/velkosti/kvality/zarovnania textov a neboli sme uplne spokojni. Vzdy tam bolo nieco 'zle' (kombinacia perfekcionistov s vycvicenym okom, kombinovane s OCD :D no proste diagnoza). Fotky su robene profi zrkadlovkou, takze tam problem nie je. Na cene nezalezi. Tento rok by som rada skusila inu ako CEWE. Zvazujem Saal digital - tam sme davali tlacit velkoformatovy obraz a bol v lepsej kvalite ako cewe. Nedaval tam niekto robit fotoknihu?
Dik
Mám pár knih cez google fotky. Platím si cloud, kde ukladám fotky a cez to si viem objednať aj knihu, rovno tam nahadzujeme fotky z cloudu a nemusím si k tomu stahovať ziadne apky, alebo prehadzovať do JPG, keďže mam fotky heic z iphonu. Posta mi chodí z nemecka.
Ja mam od happy foto a som spokojna aj fotky si cez nich pravidelne objednávam už roky
Ja mám od Bontie.
Ja mám od spoločnosti Bontia, má veľa strán, pekné farby. Celkovo aj s cenou som spokojná, dobrá a prehľadná appka .. Majú pravidelne akcie, treba popozerať 🙂
@littledaisy ja mám aj kalendáre. Aj stolový, aj nástenný. Už pár rokov a som veľmi spokojná.
Dakujem
mám pár fotokníh od firmy Blurb a sú o dosť kvalitnejšie ako CEWE