Naozaj kvalitná fotokniha - okrem CEWE

10. dec 2024

Ahoj, s akou fotoknihou mate naj skusenosti? Hladam nieco naozaj kvalitne. Mame niekolko knih od CEWE s roznymi 'konfiguraciami' papiera/velkosti/kvality/zarovnania textov a neboli sme uplne spokojni. Vzdy tam bolo nieco 'zle' (kombinacia perfekcionistov s vycvicenym okom, kombinovane s OCD :D no proste diagnoza). Fotky su robene profi zrkadlovkou, takze tam problem nie je. Na cene nezalezi. Tento rok by som rada skusila inu ako CEWE. Zvazujem Saal digital - tam sme davali tlacit velkoformatovy obraz a bol v lepsej kvalite ako cewe. Nedaval tam niekto robit fotoknihu?
Dik

janocka
10. dec 2024

mám pár fotokníh od firmy Blurb a sú o dosť kvalitnejšie ako CEWE

betulinka1
10. dec 2024

Mám pár knih cez google fotky. Platím si cloud, kde ukladám fotky a cez to si viem objednať aj knihu, rovno tam nahadzujeme fotky z cloudu a nemusím si k tomu stahovať ziadne apky, alebo prehadzovať do JPG, keďže mam fotky heic z iphonu. Posta mi chodí z nemecka.

kikusenka1
10. dec 2024

Ja mam od happy foto a som spokojna aj fotky si cez nich pravidelne objednávam už roky

elenajezova
10. dec 2024

Ja mám od Bontie.

littledaisy
10. dec 2024

Ja mám od spoločnosti Bontia, má veľa strán, pekné farby. Celkovo aj s cenou som spokojná, dobrá a prehľadná appka .. Majú pravidelne akcie, treba popozerať 🙂

elenajezova
10. dec 2024

@littledaisy ja mám aj kalendáre. Aj stolový, aj nástenný. Už pár rokov a som veľmi spokojná.

autor
11. dec 2024

Dakujem