Dnes ideme so zenou za krstnych a presviedca ma, zevraj toto je moderne obliekanie (vykasane rukavy a nezaonacena kosela v nohaviciach). Je to tak, ci budem za debila? 😀 ja som jakziv nepocul o tom, ze by sa vykasavali rukavy na dlhej koseli
No toto by som si dala urcite bez kravaty a vyzeralo by to dobre. Ked uz kravatu tak zakasat koselu.
No za mňa nie, preboha, košeľu si zaonac, lebo to vyzerá strašne 😀 idete predpokladám do kostola tak si nechaj tu košeľu normálne ako má byť.. toto teda moderné nie je.
@arcticcode nezakasaná košeľa sa nosí na rifliach, nie na oblekových nohaviciach. A detto platí o rukávoch. Môj chlap nosieva na niektorých košeliach niekedy vyhrnute rukávy, ale sú to slimkove "neoblekové" košele a k rifliam. Toto skôr vyzerá na takú sedlač alebo že sa už dlho bavíš a čo to máš vypité.
to ke katastrofa 😁 na talyto styl musi byt ina kosela,ktora je strihana a sita tak aby pelne vyzerala nezapasana. toto co mas, tak urcite rukavy dole a koselu dnu. bude to elegantne aj bez saka.
@arcticcode rukávy dole 🥰 aspoň v kostole
@arcticcode lepšie, ale s rukávmi dole to bude už dokonale 😂 daj si povedať, alebo si ich aspoň vyhrn až na oslave..
S rukavmi dole to uz je nuda. Take starecke. To k tomu uz len pruhovany ancug a aby som smrdel po barbuse a pitralone 😀
@masenkamedvedova do kostola inak bezne chodievam v zabkach a kratasoch 😀 ked je horuco
@arcticcode rukávy role a ak chceš mat kravatu, zapni si gombík pod krkom. Alebo bez kravaty.
@arcticcode k takto vykasanej koseli sa nenosia oblekove nohavice. a kosela musi byt tiez ina a nie oblekova. tak ako sa ti to paci sa nosi slimkova neobekova kosela a elegnatne neoblekove nohavice. 😉 daj si povedat. s tym co mas na sebe, urcite rukavy dole.
Kravata zle uviazana - musi byt o kusok dlhsia. Ak chces mat vyhrnute rukavy tak urcite bez kravaty a rozopnuty gombik - akurat ze to sa na krstiny nehodi lebo je to az moc lezerne. Ak chces mat kravatu, treba zapnut gombik pri krku, dat dolu rukavy a dat si sako. Ked si chcel ist na modernejsi uvolnenejsi styl, mal si si kupit oblecenie na to robene, tzn. Nohavice ineho materiialu, nie oblekove, a kosela tiez k takym nohaviciam. Toto je klasicky tradicny styl takze si ho oblec tak ako je urceny, inak to vyzera lacno a rozgajdane.
@arcticcode alebo si daj inu, napr jemne vzorovanu koselu a bez kravaty. takto ako to je na obr vyzeras ako gadžo ✌️😉
@mrkvicka060 presne tak 👏👏👏
Lenze zas rifle nemam take cierne, tie bybsom si dal s poltopankami a koselu jak mam teraz. Dajake slim veci u mna nehrozia, lebo slim urcite nie som. Skor naopak 😀
A co tak kosela s kratkym rukavom a kravatou?
@arcticcode takto nieeee urcite.
@arcticcode kratky rukav bude ok. urcite lepsie ako toto. ale ked kravata tak urcite pritiahnuta ku krku.
@arcticcode to biznis etiketa nepripusta.
@arcticcode koselu do nohavic, rukavy dole, upravit kravatu a bude ok.Ziadne rifle..
@arcticcode a dalej,tak vyhrnuta kosela sa vobec nehodi k nohaviciam na puky,vyzera to smiesne,ak,tak rifle a ak rifle nemas tak vsad na klasiku,aspon nebudes za trapneho.
@arcticcode ale teraz nejdeš len ako hosť ale ako krstný 🥰 to je pocta ♥️
@arcticcode Tomuto ja hovorim styl " na sedlaka" .
Kosela s kratkym rukavom a kravata je hrozne 😂🤦♀️🤪 daj si dole kravatu a hybaj tak kludne. Aj tak je nepekna.
Ak ta chce mať manželka moderného, nech ta vezme do obchodu a oskusajte viacero nohavíc a košieľ, predavacky poradia. Toto je cele zle už len motýlika s nápisom "vypic a žic"
Určite dat do nohavíc košeľu a rukávy pekne spustiť dole. Nejak takto vyzerá môj muž keď vypije 4 veľké piva 🐷