pred rokom som sa spoznala s jednym chlapcom. Trochu sa mi zacal pacit, neviem preco, ale provokoval ma sladkymi spravickami. Nikdy sme sa nestretli,vzdy sme si iba pisali. To,ze ma frajera som sa dozvedela az neskor, ked sa mi z nicoho nic priznal. Pisali sme si menej a menej, v poslednej dobe uz vobec.
Uz ma to s nim prestalo bavit, tak som sa nastvala a zablokovala som si ho. Mam kvoli tomu trosku vycitky svedomia, neviem ci som spravila dobre. Ale snazim sa samu seba presvedcit,ze ano.
Kedze sa mi trochu pacil, ako sa mam zmierit s tym,ze to pisanie uz nie je?
ako sa mas zmierit? pravdepodobne mas -nast, ked taka otazka. nieco podobne sa ti stane este xy-krat. ked to bolo len pisanie, tak fakt netreba nic riesit. a to ze bol gay vlastne neviem, aku hra rolu v tomto prispevku...
joj, si este mladunka, to ta rychlo prejde 🙂 vsak a to ti nestaci ta najhlavnejsia skutocnost, ze sa mu pacia chlapci? mne ba toto hned schladilo 🙂 vsak to ti musi byt jasne, ze v zivote nebude mat zaujem o nic vaznejsie.
@nutellkaaa je to gay cize nic od toho uz nemozes cakat, ani sa to uz nijako nezmeni.
@nutellkaaa ahoj, zabudni na neho, chod dalej. skus smerovat svoje myslienky inam. nic by z toho nebolo a je to strata casu, pretoze by z toho nikdy nic nebolo.
Tak bud akceptuj ze je gej a budte nadalej kamarati, alebo nanho kasli, nechaj zablokovaneho a najdi si niekoho ineho.
To znie tak, že ani nevieš, čo chceš. Keď ľutuješ toho, že si si ho zablokovala a prestala sa s ním baviť, tak to naprav. To, že je gej nijak neovplyvníš, s tým sa musíš len ty zmieriť.
najprv ťa to prestane baviť a zablokuješ si ho, potom dumáš, ako sa máš zmieriť s tým, že nie ste v kontakte - vieš vôbec, čo chceš?
Tak neviem, čo si si od toho sľubovala. Sama píšeš ze ta to už nebavilo ani ako písanie s kamarátom, keďže už to bolo veľmi zriedka.
A vzťah už dupľom by nebol, z dôvodu že je gay.
A ze sa ti páčil? No to mohol, ale nič viac (keďže nijaký iný smer by to nemalo)
Uzavrela si to, nie ste v kontakte, a teba to po čase prejde,obvykle platí pravidlo zíde z očí, zíde z mysle