Namočený telefón a nefunkčný dotyk

simonaluk
12. júl 2024

Ahojte prosím, vie niekto o niekom v KE kto by vedel opraviť telefón malej spadol do bazéna kde bol hneď vybratý ale predsa len bol namoceny čiže počkala som zapla som ho išiel čo som bola rada potom sa vypol a celý sa nahrial po 4 hodinách sa sám zapol tak som mysela ze pôjde ale vôbec ako zapnutý je displej je ôk všetko len problém je ze nefunguje dotyk 1.7 som ho odniesla do opravy kde ho do dnes vraj nevedia opraviť ani keby vymenili dispaly som z toho zúfalá telefón už mám dlho a mam tam všetky potrebne veci ku ktorým sa ani neviem teraz dostať, prosím vie mi niekto poradiť ďakujem

liliputka2131
12. júl 2024

@simonaluk v kosiciach neviem mne u nas v PO robili tak isto spadol ale do hajzla a tiez nesiel dotyk vymenili mi display cena 70 e a normalne ide

simonaluk
autor
12. júl 2024

@liliputka2131 no to iste ako môj len mne povedali ze vôbec sa nedá ani vymenou dispeja, ..... a za koľko si ho mala urobený

amonet
12. júl 2024

dost zalezi aj aky telefon

liliputka2131
12. júl 2024

@simonaluk ja som potrebovala hned taze som prisla oni kukli tip ja mam samsung neviem aky mas ty objednali display jak dosiel zavolali mi doniesla som tel za 2hodiny bol hotovy

simonaluk
autor
14. júl 2024

@amonet xiaomi redmi 11