Chcem sa spýtať, čo máte bližšie na nákupy do Poľska, čo sa tam oplatí pokúpiť, či už pre detičky alebo dospelých. Ďakujem
suhlasim, potraviny sa oplatia, aj nabytok, ale oblecenie nie, ceny su porovnatelne s cenami na SR
@mk1 ja som kupovala vybavicku pre drobca v Nowom targu v obchode Babyboo, nabytok, rozne doplnky ako prebalovaci pult, flasky... to sa oplatilo, oblecenie sme tam nekupovali. maximalne zavinovacky, baldachyna podobne nevi.. do vianoc sa tam chystane ma trhy, ale uz nie do targu ale do jablonky, na zimne sanky a na potraviny.. 😉
my sme boli pred cca mesiacom na nakupe, bola som z trhov sklamana, oblecenie bolo podla mna drahe, aj ked jasne, dalo sa aj tam najst za dobre ceny, napr. svagrina si kupila fajne tehotenske oblecenie a bracho paradnu softshelovu bundu, aj potraviny sa tam oplatia, ja som zamerana hlavne na detske kase, tie tam vyjdu lacnejsie
@misenka0110 svagrina si kupila v targu na trhu, tam na zaciatku je aj "reklamna" cedula. ale aj v jablonke je obchod s tehu vecami
a co mlieko pocom je tam
ženy neviete či v sobotu 31.10 budú v Targu trhy? ďakujem...
Budú trhy 12.11 prosím?
@samo_blaho prosím nevieš adresu?
chcem sa opytat či by vedel niekto poradit ,v sobotu 15,4,cize pred velkou nocou ,či budu trhy v Targu ,dakujem
Viete mi prosím niekto poradiť, či sa oplatí ešte ísť do Polska (Noweho Targu) nakupovať, zaujíma ma cca cena na chlapčenské postele a trampolína dakujem
@mk1 co sa tyka oblecenia ...niekedy davno to bolo ano vyhodne...teraz uz nie...ked hladam kvalitnejsiu vec vyjde nas rovnako aj s priratanym benzinom...co sa tyka inych veci..nabytku ci veci do domacnosti ..mozno este ano