Nakupovali ste už niekto priamo cez stránku www.sportsdirect.com a dali ste si poslať tovar na Slovensko? Ďakujem
U nas v praci sa to tak robi uz nejaky cas,kazdy mesiac..Viaceri sa zlozia na postovne a este problem nebol..
@andynka1 hej dobré a pekné veci tam majú, aj lacné ked je výpredaj
ano a vsetko vzdy bez problemov a velmi rychle dodanie 😉 stale sa oplati objednat z Anglicka, kde nemaju dan na detske oblecenie(preto je to tam take lacne), ako nakupovat u nas v Avione, ci Eurovei, kde maju nehorazne prirazky v Sportdirect-e.
objednavala som uz 2x. bezproblemovy obchod, cca 2tyzdne dodanie priamo domov kurierom.
objednávali sme 2x.čo som by som dala za jedny topánky tu,tam som kúpila pre mňa,muža,dcérku.a za 50€ sme mali 3x dospelácke,3x detské
Ďakujem všetkým za info, cez víkend som si už aj ja zadala na webe objednávku 🙂 🙂 🙂
ani vám neide spustiť stránka? 😒 😒 😒
Baby a ak ste omylom dali do objednavky vec, ktora sa vopred objednava alebo teda PRO ORDER....kolko ste potom cakali kym to prislo??????? 😨
no to si hod do googla, ako si zalozit ucet paypal a tam najdes instrukcie. musis potom pocakat na potvrdenie/schavlenie a az tak to mozes pouzit. takze dnes to uz asi neobjednas. skus googlit, aj ja som to len takto nasla 😉
ide vam dnes stranka,u mna je nedostupna
hej hej