Nákupy na Ukrajine

zuzka_puska
17. jún 2015

Ahojte, potrebujem sa opýtať - ktorá chodíte nakupovať na Ukrajinu??? Koľko tam asi stoja košele Hugo Boss, pánske??? A sú tie veci originál, či nie? Chodí k nám predávať jeden pán z Ukrajiny, doniesol krásne košielky Hugo Boss, predáva ich za 28eur..... neviem, či to nie je veľa?? Čo myslíte??? Je krásna, modručká, materiál na dotyk príjemný, ale chcela by som vedieť vaše názory, či tá suma 28eur je v pohode, či sa to oplatí kúpiť...... Ďakujem žienky.

natalym
17. jún 2015

@zuzka_puska Asi originál to nebude, nie?

zuzka_puska
autor
17. jún 2015

@natalym Neviem, vôbec netuším koľko stojí originál... Nikdy ma značky nezaujímali, ani na tejto košeli ma nezaujíma značka, je krásnej modrej farby úplne ma dostala, aj mužičkovi sa páčila. Len pán stále dookola opakoval že to je Hugo Boss, že preto toľko stojí, tak som sa rozhodla že sa poradím s niekým kto tam chodí nakupovať.....a vyzná sa v cenách

lorela
17. jún 2015

@zuzka_puska Samozrejme, ze original to nie je. Ale ved ta znacka nezaujima... Tak kup. S panom sa urcite bude dat zjednavat.

jeennyv
17. jún 2015

@zuzka_puska z ukrajiny to original za 28 eur urcite nie je...pridaj jednu nulu cca potom to moze byt origos....som toho nazoru, ze za rovnaku cenu radsej z normalneho obchodu ci so znackou nejakou lacnejsou alebo bez, ale ked sa nieco stane mas to ist kde reklamovat a riesit.....

zuzka_puska
autor
17. jún 2015

@lorela
@jeennyv baby, a ake mate skusenosti s tymi neoriginalmi z ukrajiny? dobre su tie veci? Vydrzia? Ci handry? Teraz manzel kupuje kosele v "koselovom" obchode, su kvalitne, netreba ich zehlit - vyzehlia sa "same" tym ze si ich oblecie.... Stoja okolo 60 - 80eur. No a tato ktoru pan z ukrajiny ponuka sa mi paci, len nechcem vyvalit skoro 30eur za handru ktoru 3x oblecie..... To radsej polku dolozit a ma kvalitu. Ale ak su tie ukrajinske veci v pohode, a nieco vydrzia, tak by som ju zobrala, taku krasnu modru som dlho hladala 🙂

zuzka_puska
autor
17. jún 2015

@jeennyv este dodam, ze zatial ma len drahe kosele,ale ma aj 2 kusy FF z tesca. a ani s drahou, ani s tymi tescovymi sa nic nestalo, co sa vlastne moze stat s takou koselou? 🙂

jeennyv
17. jún 2015

@zuzka_puska nasi znami na ukrajine nakupuju, a je to take ako ked nakupis na trhu niekde ci u cinana, moze to by lepsi material nieco vydrzi a na druhej strane zas nemusi, ale ked si zoberie za 28 eur kupis uz dnes v koselu su rozne akcie a obchody, cize ide porovnatelne ceny ako u nas...

zuzka_puska
autor
17. jún 2015

@jeennyv tak u nas je len jeden fakt dobry koselovy obchodik, kde za 28eur nekupim koselu ani v ziadnej akcii ☹ Tam v akcii za mozno 50eur....ale inak stoja ovela viac. Znama mi hovorila, ze na ukrajine je ta kvalita lepsia ako v polsku, tak teda neviem.... Uz s tou znamou niesom v kontakte,zeby som sa jej opytala. Ja osobne som sa ukrajine nikdy nebola, ani odtial nic nemam ☹

lorela
17. jún 2015

@zuzka_puska Tazko povedat, akej kvality je kosela. Mozno aj nieco vydrzi a mozno bude po 2 praniach suca tak akurat na dlazku. Ale sudiac podla toho, ze vyrabat napodobeniny je trestny cin, predpokladam, ze "velku namahu" pri nejakej pokutnej vyrobe kosiel si teda nedali (material, stalost farby a pod.)

zuzka_puska
autor
17. jún 2015

@lorela a chodievas na tu ukrajinu? ako si s ich vecami spokojna?

lorela
17. jún 2015

@zuzka_puska Ja osobne nie, ale videla som uz zopar veci z Ukrajiny a myslim, ze je to jedna banda... Aj ked vynimky byt mozu, stale by malo odradzat najma to, ze vec nemas sancu vyreklamovat. Dnes je s tym problem aj v kamennych obchodoch, nieto este s trhovnickymi fejkami.

zuzka_puska
autor
17. jún 2015

@lorela skor by som uvitala nazory tych, ktore tam chodia a maju skusenosti 🙂 ale dakujem pekne 🙂

lorela
17. jún 2015

@zuzka_puska Podla mna este lepsie urobis, ak tu koselu kupis a sama si urobis nazor 😉

zuzka_puska
autor
17. jún 2015

@lorela no hej, 28€ je sice dost, ale mas pravdu asi to risknem ved peniaze boli aj budu 🙂

h2
18. jún 2015

@zuzka_puska Ahoj, sama si písala, že ten pán k Vám chodieva pravidelne, takže máš šancu sa s ním znovu stretnúť, vieš, kde ho nájdeš, keby s košeľou niečo nebolo v poriadku. Prípadne mu pri kúpe povedz, že máš pochybnosti, práve kvôli tomu, že to nie je značka. Žiadaj zľavu a možnosť košeľu vrátiť, uvidíš, čo Ti povie. Mimochodom, nemôžeš vedieť, či tí, čo predávajú v spomínanom "košeľovom" obchode, nenakupujú tiež na Ukrajine. 😉

sisaha
18. jún 2015

@zuzka_puska to či je niečo original zistis aj podľa štítkov - hlavne tych bočných z vnútra košele. Su tam vacsinou po 3 na sebe prisite. Krajina povodu, ošetrovanie textilie atd.. Fake ma vacsinou iba jeden. a 28 eur za fake je straasne vela.

zuzka_puska
autor
18. jún 2015

@h2 ja som si myslela, ze v znackovom obchode si nemozu dovolit nakupit na ukrajine,a predavat tu..... či mozu???? Normalne ja som z niektorych tych SK obchodov zhnusena a sklamana. Ceny maju vysoke, co sa o kvalite neda povedat. Ale ten spominany koselovy obchod, tam som s kvalitou fakt spokojna, tam maju neznicitelne kosele. Vyzeraju stale ako nove, netreba ich zehlit, aj ked sa muz poti nesmrdia za potom. No uzasne, ale samozrejme za 80eur to aj cakam, ze budu super!!!! 🙂 Co sa tyka toho Ukrajinca, suhlasim, ked pride spocitam si kolko stitkov kosela ma, ale podla mna to neni original..... Mam taky pocit vnutorny 🙂 A pisala som dnes s jednou pani ktora tam pravidelne nakupuje, pisala mi ze kvalitne veci maju, ze oni chodia kazdy mesiac a su spokojni so vsetkym. Aj adidas sportove, ze tam pokupia za par eur. A ze teda ten nas Ukrajinec si dal vysoku prirazku ☹ Tak ale tuto jednu koselu od neho risknem, a ak bude kvalitna a bude manzel spokojny, vybavim si pas a pojdeme nakupit priamo na Ukrajinu..... 🙂
@sisaha to asi bude fake, neviem teda, ci na Ukrajinskych trhoch smu predavat fake.....ale ak smu, tak to bude fake ☹

lorela
18. jún 2015

Ale babyyy, snad si nemyslite, ze za 28 eur kupite original. Alebo je ten Ukrajinec (a jemu podobni) charita? Keby to bol original, tak by ho kludne mohol predavat za 150 eur a este stale by to bola super cena a verim, ze aj zaujemcov ako maku.

@sisaha Fejky sa predavaju aj za plnu cenu - akoby to bol original, a toto bude asi velmi slaba napodobenina, ked za koselu pyta len 28 eur. Ako som uz spominala, kvalita zrejme velmi mizerna.

sisaha
19. jún 2015

@lorela ja osobne fake nekupujem. Radsej si pockam v znackovom obchode na vypredaj a koselu co stoji 45 eur kupim za 17,- a kvalita neporovnatelna.