Nakupujete v obchode Pepco?

ladynatalia
28. feb 2016

Pocula som ze tam nakupuje vela zien pre svoje deti ... pocula som dobre reakcie aj zle ... ste spokojne s oblecenim z Pepca? Nie je to tovar na jedno pouzitie?

loginexistuje
28. feb 2016

ja tam kupujem veci take skor sezonne napr. natelniky v s vianocnym motivom alebo teplaky na doma a pod. Ta kvalita nie je ktovieaka ... to je pravda.

Babetku veci co idu priamo na kozu by som tam nekupovala. Loptosovi co vsetko aj tak ponici lebo lieta po vonku, na natelniku najdem znacky obeda ci ho omylom prestrihne na vytvarke tak tomu to staci ... niektore ceny su ok niektore sa mi zdaju vzhladom na kvalitu uz nad. Napr. nohavice tam ja nekupujem mavaju divny strih mojmu vobec nesedia.

kengurica
28. feb 2016

....pokial niekomu ide o cenu a nie o kvalitu.... Na moj vkus je tam veela bavlny s primesou veela polyesteru. A tie domace potreby...mno, tiez nic moc, kludne sa to da prirovnat kvalitou k "cinaku". Ale napr. Dekoracne veci - svietniky zo skla, ramiky, a take blbosti, do coho nejdu potraviny, a co sa neoblieka, tak to sa da.....A hracky tiez v ziadnom pripade. Maju tam napodobeniny napr.My little pony, a tak..... 😝

guglina
28. feb 2016

Ja som tam parkrat kupila oblecenie pre dcerku, krasne vecicky, cena extremne nizka ale kvalita tiez uz po prvom oprati zlieza potlac, latka rychlo bledne, zmolkuje sa...jedine s cim som odtial spokojna su pancusky a potom bytove doplnky

jamabe
28. feb 2016

Kúpim tam sem-tam niečo pre malú... Legíny - super cena a na tú 1 sezónu čo to ponosí v pohode. Držia pekne tvar aj farbu. Tričká - niekedy sú na nás trochu široké, ale tiež prežili a vyzerajú fajn. 🙂

pribinak
28. feb 2016

Mam blizko pepco, kupila som 2tricka pre krpca a obe som bola vrátiť
Proste handry, neprežili ani prve pranie

iukas
28. feb 2016

ano, je vela zien nadsenych z pepca, tiez tam vzdy zajdem a s prazdnou aj vyjdem. tricka s polyesterom, leginy na pase nadrozmerne siroke a na stehnach uzucke, kratke sedy na leginach, mikiny z nepruzneho upletu, tielko sa po dvoch praniach tak skratilo a rozsirilo, ze bolo nad pas. neviem, ktorym detom toto sedi a dobre sa im v tom pohybuje, ale ja moje deti milujem a je mi prednejsie, aby sa dobre citili, nez aby vyzerali moderne.. z oblecenia som zvycajne taka rozcarovana, ze aj ostatne veci mi potom pridu take ako z cinskych trhov..

8291
28. feb 2016

Ja som tam kúpila malej dve bodyčka,jedno sa po prvom praní uplne zbehlo,na druhom body sa po praní urobily diery okolo cvočkov na zapinanie a ked som to malej medzi nozkami zapla,tak sa odtrhlu,čiže po prvom prani nepouzitelné.vuac som tam nič nekupila

ena70
28. feb 2016

su to same handry nekvalitne.... same polyestery a podobne nekvalitne materialy.... ja preferujem cistu bavlnu... taketo haraburdy isto nekupim ked to ide na telo... jedine co tam kupim su dake sviecky, hrnceky alebo podobne dekoracne veci... oblecenie vôbec....to su handry ako čína... ked vidim aj tie kardigany a podobne veci, tak su to len total priesvitne "gajdy"...bleee...

acer11
28. feb 2016

stačí vojsť a nadýchnuť sa .... 😝

jarka_velmozaka
1. dec 2018

@acer11 Toto nechápem Ved keď tam príde toľko ľudí tak je nemožné aby to tam vonalo sťažujete sa na predavačky ale neuvedomíte si že ak smrdí zákazník ta predavačka ho musí obslúžiť

jarka_velmozaka
1. dec 2018

@kengurica tak keď sa ti zdá že tam majú napodobeniny Mylittle pony tak tam nechod ja som bola v každom pepcu a aj napriek tomu že predavačky robia 10 hodín denne stále sa dokazu usmievať uvedomte si pepco si diskontná (samoobslužná )predajňa ta predavačka nie je povinná vam ani len poradiť 😒čítajte si leták VIAC ZAMENEJ.,!

jasminet
1. dec 2018

Sú veci, ktoré tam kupujem a veci, ktoré nie. Napr. Rifle pre dcéru áno - je vysoká a chudá - jedny z mála jej sedia. Legíny niektoré sú perfektné, aj body boli super niektoré. Pyžamá pre deti tam rada kupujem, 1oo percent bavlna, držia tvar a za smiešnu cenu. Ale treba odskúšať materiál. Nekupujeme tam hracky.

jarka_velmozaka
1. dec 2018

Milujem mamičky ktoré sa tu sťažujú na PEPCO ale aj napriek tomu tam neustál chodia je to Poľska firma ktorá nemám výrobky ako Guess, tommy hilfiger, calvin klein a ine keď máte tak radi svoje detičky a nevyhovuje vam kvalita tak tam nenakupujte ......alebo príde mamička do Pepca nakúpi tam plnú tašku handier a odíde ale na modrého konika napíše že je úplne nespokojná a nám druhý deň ide zas do pepca.....a keď sa ešte niekto sťažuje na predavačky chcela by som vidieť vás či by ste sa po 4 dňoch 10 až 12 hodinovej práce stále usmievali ......napriek tomu predavačky sú vždy ochotne pomôcť aj keď to je samoobsluha a aj tak sú ľudia nespokojní napríklad minule vyskočila jedna kupujúca na predavačku s vetou “ prečo sú tam take malé cenovky” no povecte mi či to je normálne keď ona tam tu cenovku nedáva ale produkt jej príde už aj s cenovkou ......a mohli by si konečne ľudia uvedomiť že aj v logu majú “viac za menej každý deň” .....a kto neverí tejto ľudskej debilite môžeš sa s radosťou v PEPCU zamestnávať dvere sú otvorné možno to budete práve vy čo PEPCO posuniete na iný level

gab_riella
21. máj 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

oblečenie nakupujem všade a kludne si kupim aj lacny kusok oblečenia. Ovšem potom si to vykompenzujem napriklad teniskami od Tommy Hilfiger - naposledy som si kupila tieto a som do nich zamilovanááááá https://www.differenta.sk/damske-topanky/tommy-hilfiger-zlate-tenisky-wmn-casual-retro-sneaker-light-gold_en0en00413-715 a kludne ich skombinujem s čiernymi rifliami, ktore kupim vo vypredaji za par euro

essenceee
24. máj 2019

ano, ale potom si to vynahradim ty, že si kupim drahe značkove tenisky, alebo kabelku, alebo nejake pekne sexi šaty

ivicazeman
26. máj 2020

Mamičky, ja som dnes našla v Pepco katalógu úplne úžasné šaty pre dievčatká na leto. Z tohto, čo čítam tak sú reakcie všelijaké, ale asi to len treba vyskúšať. Za tú cenu aj keď to bábo vynosí len niekoľkokrát, tak je to v pohode. Majú tuším dve farby teraz, mrknite tu, mal by tam byť asi ešte aktuálny katalóg: https://flyrion.com/sk/pepco-letak/ Krááááásne, a tie retro červené! Zamilovala som sa

danielinaa
26. máj 2020

Ja tam kupujem rozne doplnky, do domacnosti...oblecenie nie. Su tam krasne a lacne veci, ale oblecenie nekvalitne.

iwesska
26. máj 2020

Kvalita je podla toho,co si vyberies. Ak je nieco handra uz na vesiaku,tazko ocakavat,ze z toho bude super kusok. Treba sa vyhybat velkym nazehlovackam,tam je predpoklad,ze sa zosuchaju a popraskaju castym pranim. Ale mam velmi vela veci odtial pre decka a aj po mnohych praniach je vacsina v stave,ze sa daju este predat.

ladyvi
26. máj 2020

Za mna oblecenie nie. Kupila som za 4 eura tricko pre dieta, 2x oprate a zisla potlac. To iste sa stalo s leginami. Za 4 eura kupim aj v Nexte, Zare take basic tricka a pokial to dieta nezaspini uplne, tak to tricko vynosia este 3 deti. Z pepca to ide do kosa. Cize za mna jednorazove veci. Bytove doplnky sa mi celkom pacia niektore, aj detske ponozky ok 😂 To je asi tak vsetko.

lenka_vi1
29. máj 2020

Kupujem odtiaľ hlavne letné veci tričká a kratasky na tú jednu sezónu určite postačia. Pekne vzory a zatiaľ sa mi nikdy nič nezbehlo praním. Sem-tam som kúpila aj tenisky na suchý zips a tiež super, dieťa hneď vyrastie zo všetkého takže podľa mňa kupovať drahé veci na sezónu sa neoplatí. Takmer všetko ešte posúvam švagrinej keďze predať ďalej tričká za 1,50 nemá význam a ešte aj oni to ponosia. Takže za mňa super nákup za pár eur.

sofia1
29. máj 2020

@kengurica presne môj názor

sofia1
29. máj 2020

@ladynatalia oblečenie určite nie,sama chémia,umelina.Hracky a domáce potreby tiež nie. Ale ramceky a nejaké ozdoby to sa da.

dkethe
29. máj 2020

Je to trochu lepsi cinak. Je super tam poobliekat skolkara, ktory to oblecko fakt rychlo nici. Teplaky, tricka, mikiny ja tam beriem

kate_cs
29. máj 2020

Synovi 1,5 ročnému nakupujem v Pepcu hlavne veci na záhradu. Lebo ho dokáže tak zašpiniť, že to nejde s ničím oprat. Takto som naposledy nakúpila trička za 1,29€, čo je myslím super cena. Kým mu je oblečenie veľkostne dobré, vždy vydrží vo fajn kvalite. Ja mám najväčší problém s ich dizajnom, to oblečenie je ako z cirkusu, nevkusné a škaredé. Aj na tu záhradu mám problém vybrať niečo, na čo som schopná sa pozerať.
Kvalitou je podľa mňa taký Lidl horší a veci z Tesca majú tiež rýchlo žmolky.
Na bežné nosenie veci z Pepca pre mňa nie sú, ale na záhradu fajn.

gondyo
29. máj 2020

nálepky na okno a vianočného soba ako dekoráciu na okno na chodbe...to je všetko čo sme tam kúpili...oblečenie na záhradu,do lesa a pod radšej kúpim v sekáči za 30 centov...raz sme dostali tielka z pepca,po prvom vypratí sa stočili a boli synovi do pol bruška,tak ani neviem či ich vôbec obliekol...bielizeň kupujem v slovenke,slipky za 3.50 to nie je podľa mňa prehnaná cena...oblečenie, keď sú parádne zľavy tak sa dá kúpiť aj kvalitné aj za pár šupov...napr minule ponožky u baťu detské za 59 centov?neváhala som a sú dobré...

poopsie
29. máj 2020

Ja v pepcu kupujem aj oblečenie, aj hračky.. Keď si to tak vezmem, tak sa mi oplati kupit 3 kratase za 7.50 ako tri za raz tolko.. Len značkové a potom to nikto odomna nechce ani kúpiť, musim to oen zadarmo darovať .. Takže také na zničenie do skolky na zahradu stačí.. Aj tak nechodime struhat pozy po nakupnych centrach, detskych kutikoch, promenadovat sa po restauraciach... Male dieťa takisto zaspini travou alebo bananom 10 e tricko ako za 2.50..a to ze nema Barbie od matelu.. Neriesi.. Hrala sa snou asi tak jeden den, za 6 eur nekup aj s bicyklom.. Kdezto od matelu aj 30 a viac..

gondyo
29. máj 2020

v tescu sme našli originál barbinu zlacnenú zo 40 na 5 eur...až sme nechceli veriť,overili sme si cenu pri stojane...

poopsie
29. máj 2020

@gondyo ale to máš nahodu nie pravidlo..

gondyo
29. máj 2020

jasné...beriem, bola to fakt náhoda...