Ahojte🙂
... medzi sviatkami sme sa s mamou vybrali nakupit si nejake oblecenie. Sli sme z obchodu do obchodu /v nakupnych centrach , bezne znacky ako Mango, Promod, Reserved, Orsay, HM,.atd.) no nula bodov.
Takmer vsetky kusy boli derave, roztrhane, latka ako handra:/ Ako keby sem posielali na Slovensko tretotriedne veci.
Proste nestalo to za nic.. skoda penazi...
Tak sme prisli domov nahnevane a zapli sme internet a pozerali online katalogy..
Samozrejme prvy vyskocil Bonprix, tak sme si zopar veci objednali.. Viem ze v Bonprixe treba objednavat o cislo alebo dve mensie veci a tak sme aj spravili - som zvedava co pride. Mama ma jedno tricko od nich a je celkom kvalitne..ale asi treba natrafit..
Prosim poradili by ste mi dobry internetovy e-shop na damske oblecenie? Obe s mamou sme 38 velkost.
Dakujem velmi pekne 🙂
S pozdravom
Andrea
no cez internet si na seba neviem kupit, dcerke hej lebo ked je nieco vacsie dorastie ale ja uz sotva. co sa tyka bonprixu to urcite nie to je strasny smejd. v katalogu super a ked to pride desna handra, kolegyne v praci par krat skusili a hroror vsetko vratili. svokra zas nejaky iny katalog vyskusala ale podobne desive, otras. Ja dam len na osobne vyskusanie lebo jednak vidis co je to za material a aj ked ti je nieco velkostou dobre nemusi sadnut na postavu a podobne. Uz mam svoje oblubene obchody a chodim tam.
Ahoj. Ja síce nekupujem cez online katalógy, ale tu na MK a som s vecami, aj s materiálom spokojná. Niekto občas ponúka aj nové, nenosené veci. Alebo si zájdem do sekáču, mávajú aj cenové akcie (znižujú postupne ceny až na 0,50 eura za kus) a sú tam dobré a značkové veci.
Ahoj, nakupujem v kamenných obchodoch poslednú dobu zriedkavejšie ale na mimibazar by som si dávala veeeľmi pozor lebo často sú tam veci z aliexpress a to je fakeová stránka na všetko čo Ťa napadne, a veci handra, hnus a akože značka.
Kupujem v zľavách na www.eu-tommy.com, www.ralphlauren.de a mnoho iných len treba hľadať, ak by Ťa niečo napadlo kľudne napíš IP.
Ja nakupujem na MK u profi predajcov v shopoch. S niektorymi nakupmi som bola velmi spokojna a u inych menej. Problem byva v tom ze si to clovek nemoze vyskusat takze nevies ako v tom budes vyzerat ale aj v tom ze si nemozes chytit material z akeho je oblecenie usite, stava sa aj ze nejaka vec vyzera na fotke lepsie ako v skutocnosti...tak moze prist sklamanie. Stane sa aj ze nesadne velkost. Nakupovat cez net je risk ale vzdy mi veci dorazili vporiadku a bez akehokolvek poskodenia a mne to vyhovuje lebo neznasam chodit po obchodoch a prehrabavat sa v regaloch.
S tym Bonprixom si dobre urobila ja tam velmi rada nakupujem a som na 99% spokojna. Dufam, ze vam sadnu velkosti. Takuto bundicku som si pribalila naposledy http://www.bonprixshop.eu/style/presivana-bunda... ako za tu cenu nekup 🙂
Ja to robím tak, že si oblečko vyskúšam v kamennom obchode a potom si ho objednám cez internet. Tak mám istotu, že mi sadne a ušetrím. Najnovšie som natrafila na tento eshop http://vyzerajdobre.sk/ . Majú tam veci od s. Oliver, Levis a pod., takže žiaden šmejd. Podobne to robím aj s parfémami, že vyskúšam v predajni a objednám cez net. Fakt odporúčam.
Asos
ja si objednávam cez mimibazár. a hlavne si veľa vecí vydražím , niekedy ozaj za smiešne ceny, že poštovné je častokrát vyššie ako daná vec. Sú tam aj nové značkové veci, treba si to popozerať a trošku sa v tom orientovať. A určite natrafíte na super veci. Len treba hlavne pri zahraničných značkách pozerať skôr rozmery danej veci ako veľkosť.