Nakupujete cez Ebay?

nanna1
17. okt 2013

Našla som si tam pár vecí,viete mi poradiť ako sa z Ebay objednava na Slovensko? a ako sa potom platí prevodom cez účet? 😕

seemani
17. okt 2013

noo, neviem či to budem vedieť správne vysvetliť, ale musíš si kliknúť na shipping a pozrieť sa , či dané veci posielajú aj na Slovensko.. Potom si musíš pozrieť, koľko ťa vyjde poštovné a balné, či sa to oplatí. Niekedy je to drahšie ako samotná vec..
A ja neposielam cez účet, jedine cez paypal, cez účet by som sa bála, že mi to nepríde, záleži, kto predáva..

nanna1
autor
17. okt 2013

cez paypal??? to je co?? 😕

seemani
17. okt 2013

paypal je akoby ďaľší účet, ktorý spolupracuje s tvojím účtom, ale predávajúci sa o tebe nič nedozvie, platba nejde priamo cez tvoj účet, je to bezpečnejšia a bežnejšia forma transakcie..

alabama0011
17. okt 2013

@nanna1 treba ist na ebay.co.uk, nie ebay.com.pri registracii a otvarani uctu si musis otvorit ucet cez paypal, vacsina obchodnikov uznava iba takuto platbu. Pri kazdom tovare je napisane, ci zasielaju worldwide alebo nie, resp.na slovensko. Uz tam mas otvoreny ucet?

nanna1
autor
17. okt 2013

nie nemam

seraa
17. okt 2013

@nanna1

velakrat neposielaju , alebo to nemaju zaznacene, staci ked kliknes na ASK Question
a mozes sa spytat. Oni ti napisu ci ano a ak nao kolko ta to bude stat.V 80 percent vzdy poslali
S ebay si aj pekne chranena, ak sa ti nieco nedoruci a predajca nechce komunikovat
otvoris "pripad" a ebay riesi za teba ..
doporucujem

seraa
17. okt 2013

@nanna1
paypal si zaloz dnes uz mozes s nim platit skoro vsetko a nepotrebujes pri sebe kreditku
teda myslim online

alabama0011
17. okt 2013

@alabama0011 ked si budes otvarat, tak tam bude taka moznost, ci si ho chces otvorit.

dejka77
17. okt 2013

Ja bezne nakupujem cez ebay.co.uk, ale som momentalne v uk. Minule mi manzel povedal zevraj viacero predajcov pridalo Sr a ine krajiny do zoznamu, cize poslu tovar aj tam. V kazdom pripade je vzdy najjednoduchsie overit si to priamo u predajcu. Neviem ci vies anlicky, ked nie, moze ti s tym niekto pomoct.
Co sa tyka paypal-u, tak ako ti uz radili, je dobre si ho otvorit. Vela predajcov akceptuje len to a je to pre teba forma ochrany. Myslim, ze nakupovat odtial je bezpecne, lebo ak by si tovar naozaj nedostala, tak ti peniaze vratia. Pripadne ak by bol predajca neferovy, staci to nahlasit na ebay a oni to vyriesia.

iconka
18. okt 2013

Ja nakupujem cez ebay, zatial som nemala ziadny problem. Ale nemozes nakupovat hned v den registracie a zalozenia uctu. Neviem teda, ci to uz nezmenili, ale bolo tam tusim 2tyzdne podmienka, ze musis mat vytvoreny ucet, nielen na ebay, ale aj paypal a az potom mozes pouzivat. Pri prvej platbe ti to strhne z uctu nejaky poplatok, uz neviem presne kolko, ale nic strasne a pri dalsej ti ten poplatok vratia na ucet. A potom este keby si nieco drahe nakupovala napr. z Usa, tak tam je to potom komplikovanejsie kvoli clu a pod.

jalucija
19. okt 2013

ebay je moja zavislost ♥

corvetka
5. jan 2014

Dievčatá a ktorý ebay preferujete pri nákupoch zo Slovenska - UK alebo com...?

jalucija
6. jan 2014

@corvetka ja uk