ahojte maminky, nakupuje niektora z vas cez stranku Fashiondays.sk? ako to tam funguje, je tovar kvalitny? Ako je to s platenim a dodanim tovaru?
Platim iba uvedenu akciovu cenu alebo aj postovne? budem rada za kazde info 🙂
ja si myslim, ze su to vacsinou faky, raz sa mi tam pacila kabelka, ale uvedenu znacku som nenasla nikde na nete, detto jedny lodicky od CK, neboli vobec na ich oficialnej stranke, a potom som si precitala tieto clanky, ktore su sice o inom obchode, ale princip je ten isty
http://protivna-blondyna.blogspot.com/2012/01/j...
http://protivna-blondyna.blogspot.com/2012/01/k...
odvtedy si uz ani nepozeram ich ponuku
ja rozhodne túto spoločnosť neodporúčam, mám s nimi zlé skúsenosti... 4.11. som objednávala tovar za 200 eur, ktorý som aj zaplatila do dnešného dňa som nič nedostala, stále posúvajú termín.. iný tovar som si objednala o tri týždne neskôr, tiež som ho doteraz nedostala.. klamú najprv, že im dodávateľ stále odkladá termín dodania, potom povedali, že majú problém so skladmi, ale už majú nové investora. Neverím im ani pol slova. Objednávky som zrušila z ich spoločnosti si nikdy nič viac neobjednám!
Ahoj.Ja som kupovala cez Fashion Days sperky zn.Morellato a oklurie zn.Storm.Prsli prstene, hodinky,ktore v popise boli oznacene ako damske a su panske 😒 Vratim sa k prstenom.Jeden som nosila ani nie dva mesiace a uz mi zacal zliezat vrchny nastrek 😒 (neviem ako to mam spravne nazvat, prsten je varj z chirurgickej ocele).
No a okuliare zn.Storm som kupovala za 10e.Za tri mesiace boli tie iste v ponuke,ale zrazu to bola znacka Diesel za 35 eur!Presne ten isty dizajn, sfrabenie skiel...Tak fakt neviem co si mam o tejto spolocnosti mysliet.
Ja tam nakupujem pravidelne a bez problému..poštovné je 4,6,ak platis vopred prevodom,tak nic
Neodporucam! Ak je ich predmetom podnikania zarabanie na cash flow, tak to im ide. Drzia cloveku peniaze tyzdne a ako citam tu, tak v niektorych pripadoch aj mesiace. Ja som si objednala pred 5 tyzdnami. Na nete maju napisane, ze dodanie je zvycajne do 3 tyzdnov. Dodnes mi neprisiel ziadny mail ani info o tom, kedy mi veci dodaju. Predpokladam, ze vtedy, ked mi uz budu nanic. Hlavne, ze zarabaju na tom, ze mojich takmer 100,-eur uz maju peknu dobu na ucte... 😠
Ja kupujem z tejto stranky ale len detske veci, zatial maximalna spokojnost. Dodanie tak ako je pisane. Na okuliare, hodinky, kabelky a podobne nemam odvahu, radsej posnorim po nete a najdem ine, lacnejsie a origos. A kupujem este cez Stilago, ale tam len Heine, Best Connections a podobne znacky, ale tiez len ked su riadne zlavy.
Ja tiez nemam dobre skusenosti.
1. Objednavala som manzelovi tricka zn Hugo Boss. Doma ma nejake z kamenneho obchodu ale ani to sme nepotrebovali pre porovnanie. Material horsi ako z ciny, stitky uplne rozdielne v porovnani s originalom a ten "cinsky" smrad tych veci ani nespominam.
2. Objednavala som pre deti oblecenie, dodacia lehota vraj do 3 tyzdnov, po 7-mich !!!!! tyzdnoch mi prislo info mailom, ze sa nezhodli s dodavatelom a tovar nedostanem. Ja som trosku skeptik a tak radsej vzdy pokial je moznost si dam poslat tovar na dobierku aby som nemusela platit dopredu.
3. Neobjednavala som nic, len mali v ponuke topanky a kabelky zn. Guess. Jedny take boty som si nedavno kupila, ponukali "presne" take iste topanky, povodna cena korespondovala s tou co som ja za ne dala, akurat nejake prvky na nich chybali v porovnani s oroginalom (kupovala som ich v kamennom obchode, tak dufam, ze tie co mam doma su original 🙂).
Ja nakupujem pravidelne, či deťom, mužovi ale aj sebe,z vecami zatiaľ maximálna spokojnosť , vždy originál v super kvalite, poštovné do 75€ 4,6€ a nad 75€ zdarma. Dodacia lehota vždy tak okolo 4týždňov, no na stránke je to napísané že 3týždne ale že sa môže dodanie predĺžiť, ked mi neposlu potvrdzujuci mail, tak si to vždy zbezne pre istotu pozerám na stránke.po prihlásení si kliknem na objednávky a môžem si tam rozklikat aj každú jednu objednávku a v každej jednej aktuálnej objednávke úplne dolu mám napísaný priblizny datum dodania a este sa to tam aj aktualizuje ked už majú tovar v sklade tak tam je vypísané že tovar buď odoslané v priebehu 5 dni, no a ked ho odoslu tak sa tam vypíše na odoslanie.a už mi prišli vecí dokonca aj do dvoch týždňov aj ked Dodacia lehota bola uvádzaná až za mesiac.takže ja spokojnosť
Kupovala som, ale uz nekupujem, vsetky stranky su take iste, co fashd, bigbr,stilago... ceny su premrstene, napisu tam brutalnu zlavu, ale aj tak ta cena je vysoka ako realna cena... skratka odrb jak svina! Mozno nejake kampane sa oplatia, ale vacsina nie...
Tiez nakupujem a som spokojna, zatial som vratila len jednu vec - hodinky Swiss Legends - dovodom bolo, ze mi boli velke, peniaze vratili uplne bez problemov.
ja nakupujem hlavne tenisky Ed Hardy. Keď je výpredaj na tieto tenisky tak platím vopred aj každú položku, lebo sa rýchlo vypredávajú a keď dáš do košíka, ale niekto skôr zaplatí, tak už ich nemáš.Pri každej položke máš uvedené kedy je dodanie (v podmienkach je to do 3 týždňov). Kupovala som aj oblečko aj hodinky a som veľmi spokojná. Raz som vracala tovar kvôli zlej veľkosti a peniaze mi boli vrátené. Takže u mňa spokojnosť 🙂
ja som si od nich prvý raz niečo objednala, kabelku Belmondo, za 109.9, poštovné som neplatila nič, objednávku vybavili o 3 dni skôr než sľúbili. Som s ňou veľmi spokojná, šitie aj materiál sú kvalitné, a zodpovedá kabelke na obrázku ktorú som si objednala, najprv som mala obavy, že ju budem musieť vrátiť keď som čítala všetky tie negatívne ohlasy na nete o tom aké somariny fashion days posiela, ale opak je pravdou a som nadmieru spokojná 🙂 nákup určite odporúčam, a čo sa týka fake, tak niekedy je to aj očakávateľné ak uvedená cena zodpovedá 1/5 skutočnej ceny, asi sa nikto nemôže diviť že mu príde fake..
Ja som objednavala viac krat z Fashion Days, prakticky oblečko ok, ale topanky nikdy viac. Raz som si objednala CK topanky, prisli mi obnosene, zodrata podrazka...vratila som, poslali peniaze. Druhy krat som si objednavala a to cca mesiac dozadu mi aj prisli topanky GAS. Prisli mi spinave naboku a jutovina ci ako sa to vola, ktora mala byt po boku bola roztrhnuta. Podla mna topanky su fejky ako svina. Hlavne tie CK, neverim ze to boli original! A nakoniec, ceny maju premrstene. Tie iste topanky GAS som si nakoniec kupila cez www.bigbrands.sk, o 20 Eur lacnejsie. Nechapem odkial chodia na tie ceny! Skratka topanky sa objednavt neoplatia a to plati aj pre Stilago, tam som Disney topanky reklamovala uz 2x. Uplne zle!
Prosím, kupovali ste niekto Converse na Bigbrands? Sú origoš, či fake?
Mne sa nedávno páčil jeden predaj. Vraj vintage kabelky LV - čiže nosené (original). Na tom by nebolo nič zlé, ibaže už na pútači bol jasný fake, ktorý vydávali za original - opačne narazné písmená LV 😀 a o premrštenej cene ani nehovorím
POZOR !!POZOR!!! NEKUPOVAT FEJK
"Já jsem hlavně přesvědčená, že se u těchto obchodníků často jedná o FEJK. Objednávala jsem si u Big Brands 3 kabelky Just Cavalli a to, co mi přišlo, by se styděl prodávat i náš Vietnamec. U jedné byl dokonce vytržený zip. Peníze mi vrátili, ale stejně je to podraz. U brýlí jsem si jistá na 100%, mám odkaz na čínského výrobce fake brýlí v různé kvalitě - od špatných po nerozpoznatelné, samozřejmě za různé ceny. V nabídce ty samé modely, které letos prodávaly FashionDays i BigBrands. A shodou okolností je čekací lhůta na velkou objednávku 4 týdny. Takže naši obchodníci zjistí přibližnou lhůtu u Číňana, dané zboží inzerují na webu a my kupujeme jak pitomé. Co na tom, že Číňan občas nedodá a že kupujeme předražené padělky."
Jen mě tak napadá, jak dlouho necháme nákupní klub BigBrands, aby z nás dělal blbce?
Kupujete značkový tovar a neviete, či je to fejk ☹
ak rychle zbohatnout? BigBrands a fashiondays to ví! 😝
No ja som na FD párkrát nakúpila a už nikdy viac. Bigbrand to isté, ešte horšie. Teraz snáď jedine Stilago. Novo som objavila Brands4U a zatiaľ max spokojnosť ceny majú fakt dobré až som mala strach, že je to fake, ale okuliare John Galliano za 47 EUR pôvodne 150 super a kvalita taky. Nechala som si to dokonca overiť a spokojnosť.
Ak chceš nakúpiť akože značkové veci tak môžeš aj na www.aliexpress.com a tiež budeš čakať 4 týždne ako z fashiondays, bigbrands, stilago a pod. Všetko veci z tejto stránky predávané za vyššiu sumu. Raz som odtiaľ kúpila kopa ponožiek Calvin Klein, lebo sme ich už mali doma a boli sme spokojný. Tieto som vybalila len dva páry oprala a mala raz na nohách a hneď sa rozsypávali, hrôza. Nehovorím o saku Balmain, nestálo to zato.
Vrelo odporúčam www.yoox.com, krásny kvalitný tovar, kolekcie niektoré aj pár rokov staré, ceny vyššie nižšie ale kvalitné originálne len poštovné je trošku vyššie
nakupovala som dost dlhy cas, vzdy k uplnej spokojnosti, co sa tovaru tyka. mozno bolo istou vyhodou, ze prv, nez som urobila prvu objednavku, mala som nastudovanu protivnu blondynu, takze mojou cielovou skupinou nikdy neboli top znacky typu LV, Gucii a pod., ani Ed Hardy, Guess a dalsie tieto fakotvorne akoze znacky. Vzdy som si vyberala veci radsej s menej zvucnym nazvom, ktore nezavanali ani len pravdepodobnostou, ze by niekomu stalo za to fejkovat ich. Co sa mi osvedcilo, vzdy mi prisli dobre usite a kvalitou uspokojive kusky. Nezniesla by som pocit podozrenia, ze mam na pleci fake kabelu. Ked som chcela Louboutin kabelku, tak som si ju objednala z oficialnej stranky, s istotou, ze za tie peniaze mam stopercent original. Z fd, resp. stillago to vzdy boli len veci na bezne nosenie, ktore svoj ucel splnili vzdy velmi dobre.
Objednavat som pred casom prestala, lebo zo zaciatku dodrziavali garantovane lehoty dodania, ale casom sa zacali neunosne predlzovat. Aj pri tych 4 tyzdnoch ma stavlo, ze ich uverujem, ale viac uz nie som ochotna to robit. Zrejme im klienti aj ubudli, lebo mi podchvilou chodia dobre mienene upozornenia, ze som davno nenavstivila ich stranku a pripravujem sa o skvele prilezitosti 😀
Ja som s fashiondays úplne spokojná. Dodanie je síce dlhšie, ale to je uvedené pri každej objednávke. Ja som si z tadiaľ objednala nespočetne veľa vecí a VŽDY som bola spokojná s tovarom. Jeden jediný raz som tovar vrátila, ale to len preto, že sa mi náhrdelník nehodil a nie preto, že by bol fake. Peniaze za tovar mi vrátili behom týždňa na účet takže maximálna spokojnosť. A čo sa týka poštovného - treba platiť kartou a máte to zadarmo. Takže vôbec nerozumiem Vaše negatívne hodnotenie na túto stránku.
Mile mamicky,
po 2 mesacnej strapacii z Fashion days, som sa rozhodla podat staznost na SOI. Objednavala som z tejto stranky viac krat, pretoze ceny sa mi zdali primerane a mali tam moju oblubenu znacku, ktoru je velmi tazke zohnat na SK. Prve stay, ktore som si objednala boli ok, az na dierku na rukave, ktoru som si zasila...neskor som si objednavala sako, ktore malo zas zosity rukav....leginy, ktore prisli poskodene od farby, saty ktore prisili v inej farbe ako boli na obrazku a nakoniec opat leginy, ktore boli ok, ale zas poslali mi miesto velkosti XS, XL, co uz ma nenechalo chladnou a napisala som im, ako si mozu dovolit predavat taketo nekvalitne oblecenie a ziadala som preplatenie postovneho.
Vzdy som prostrednictvom mailov, komunikovala s inou slecnou, ktorej som musela odznova vysvetlovat co je vo veci. Nakoniec som sa dopatrala ako mam reklamovanu vec vratit tak, aby mi bolo vratene aj postovne. Vsetko som urobila ako povedali a zrazu sa mi reklamovany tovar vratil spat s tym, ze si neprevzali objednavku...ok pisala som opat, kde som dostala uplne iny postup o zaslani reklamacii....takto to pokracovalo asi 1,5 mesiaca, leginy som bola posielat 4x a vzdy som musela opat zaplatit, dokopy som na postovnom prerobila 8 e, ktore mi neboli vratene ako slubili, vratili mi peniaze len za tovar!!!!!!!!!!!!! Dalsim kamaratkam sa stalo to iste. Su to podvodnici, ktori predavaju cinsky smejd. Ale co, poucila som sa a oblecenie si teraz radsej kupujem priamo cez normalny Eshop zo zahranicia a kvalita oblecenie tej istej znacky sa neda porovnat s tym co mi prichadzalo z Fashion days. Dokonca som oslovila aj nemenovanu znacku, aby vedeli aku reklamu ich oblecenia robi na Fashion days. Nekupujte!!!!
Nakupovala som aj na fashion aj na stilagu na začiatku fashion days bol veľmi dobrý super značky a kvalitný tovar stilago zase taký sortiment čo nikto nepredáva na Slovensku ( pri výpredaji Stilago naozaj predával značkové veci za drobné) .... ľutujem obidve 😢 ......pravda je taká , že dodacia lehota bola veľmi dlhá a peniaze držali veľmi dlho tak isto aj OTTO to robí ......ostatné internetové obchody na handry sú o ničom na Slovensku .....
nakupujem tam opakovane. Tovar je OK. Raz co si pamatam tak mali problem s kampanou na tenisky Cavalli - tie boli zrejme fake. Ale vratili peniaze a vysporiadali sa a ospravedlnili.
Dodacie lehoty su dlhe, minimalne 3 tyzdne. Pokial sa vsak doba pretiahne, poslu mail a ponuknu moznost bezplatneho storna objednavky. Postovne platis dost vysoke, tusim okolo 6E, kurier. Bez problemov ti spoja objednavky z viacerych kampani do jednej, aby si nemusela platit postovne viac krat.
Ceny su tam porovnatelne s cenami v sale na strankach priamych vyrobcov, pripadne o trochu vyssie. Akurat to mas z jedneho miesta a pekne po slovensky vybavujes vsetko vratane reklamacie. Takisto vratenie tovaru nie je problem pokial ti nesadne a podobne.