Nakupovanie potravín a drogérie s kupónmi

28. sep 2022

Ahojte, v telke beží taká americká show, kde nakupujú ľudia potraviny a drogériu za kupóny a su schopni urobiť strašne veľké nákupy ze pár dolárov. A tak som rozmýšľala či je to možné aj u nas? Ja co viem, tak ked su u nas kupóny na zľavy nikdy neplatia na zľavnený tovar a tam napríklad takto majú určitú vec aj zadarmo lebo maju kupon a je to este aj v zlave tak ich to nic nestoji. Alebo máme kupony obmedzené na počet kusov výrobku. Je u nas nejaký reťazec, kde by sa dalo takto vyhodne nakúpiť (samozrejme ze nie v takom množstve ako tam).

bessie12
28. sep 2022

nemyslim si, ze u nas je nieco take mozne. Taketo nakupovanie co oni robia mi teda normalne nepride. Vsetko ma urcitu trvanlivost a to vsetko ani nezjedia a nevyuziju podla mna. Staci nakupovat tolko kolko clovek realne zuzije popripade este par ks do zasoby. Ale nie toto co robia oni v tej show.

rachel36a
28. sep 2022

Tirz to rada sledujem, ale u nas nic take nie je

janulik2008
28. sep 2022

@bessie12 no, oni väčšinou kupujú trvanlivé potraviny a vraj aj ich posúvaju ďalej niekedy susedom ;)

bessie12
28. sep 2022

@janulik2008 však som to videla. S priateľom sa len za hlavu chytame. Tak či tak to nie je normálne podľa mna ci to posuvaju susedom alebo nie. 🤷‍♀️ nikdy by som toľko nenakupila.

janulik2008
28. sep 2022

@bessie12 ale ušetria? Ušetria o to im ide 😀 inak úplný opak sú žgrloši. Tí napr niekedy majú fajn nápady ale niekedy sa chytám za hlavu 😲😀

bessie12
28. sep 2022

@janulik2008 ked nakupia milion veci. napr. 50 ks zubne pasty, 50 ks praskov na pranie, 30 nejake konzervy a ine polotovary. Fuj. Nehovorim, ze nekupujeme polotovary, ale tak nie v takom mnozstve 😀

cukrikovavila
29. sep 2022

U nás sa také žiaľ nedá... ale mňa zaujíma, čo to je za reláciu a na akom programe si ju môžem pustiť :D TLC?

bessie12
29. sep 2022

@cukrikovavila áno na TLC. Extrémne kuponove zľavy

cukrikovavila
29. sep 2022

@bessie12 perfektné, ďakujem 🙂)

Ja som toto inak vždy obdivovala v seriáloch rôznych, kde si vedeli Američanky na tom postaviť kludne biznis :D že keď si dobre nakombinovali kupóny z letákov, tak im aj ten obchod musel niekedy dať peniaze a podobne :D u nás by to nikdy nešlo... kupón sa nedá použiť na už zlavnené, nedá sa kombinovať s iným, niektoré sú na obmedzené množstvo produktov/potravín a pod.

vondolina
29. sep 2022

neviem teda či mi to príde až tak moc normálne, videla som zopár dielova príde mi to skôr ako nejaká úchylka, no hlavne mi nemáme u nás taký systém na tie kupóny ako oni