Ahojte baby, chcem sa vám spýtať, či už ste niekedy nakupovali cez www.otehotnenie.sk
Ako rýchlo dodávaju tovar, a hlavne v akom balení by ma zaujímalo, pretože čo kamarátka raz objednávala a ja som bola akurát u nej na návšteve a prišlo jej to v takom balíku, že ja na jej mieste by som sa asi prepadla pod zem od hanby......
sú zabalené balíky tak aby nikto nevidel čo v nich je?
čau 🙂 ja som odtiaľ objednávala už viac krát a vždy mi to prišlo v balíku kde som nevedela čo v tom vôbec je, diskrétnosti sa nemusíš báť. Väčšie obchody si už na takéto veci dávaju pozor.
Baby, nakupovali ste odtial už? Platili ste niektorá pri objednavke už vopred? A prišiel vám potom všetok tovar?
ahojte mamičky, aké máte skúsenosti s prípravkami zo stránky www.otehotnenie.sk? Je táto stránka spoľahlivá???? ďakujem 🙂
@lilianna28 ahoj, ja som nakoniec kupila od nich. A odvazila som sa aj zaplatit dopredu. Ale myslim ze sa da aj na dobierku. Tovar mi dosiel rychlo. Bolo to diskretne zabalene. A poslali mi aj darcek 🙂
super, ďakujem pekne 🙂 ja tiež rozmýšľam, či si mám od nich objednať prípravky...neviem, či už máš skúsenosť s ich prípravkami... 🙂
od nich mám len maca prášok ;) určite niečo pomohol... @lilianna28
super....aj ja rozmýšľam, či si od nich niečo neobjednám, už aj viem, čo by som chcela, len sa toho "bojím", či to celé nie je nejaký "humbuk"
@lilianna28 určite nie, ved písali baby vyššie, síce dávnejšie, ale že objednávali. A mne to došlo úplne v pohode. Tak si daj dobierku, a zaplatíš až ked si vyzdvihneš tovať, nemusíš platiť dopredu ;)
presne tak isto som si myslela, že si to dám na dobierku....dúfam, že aj tie ich prípravky budú stáť za to :D 😉
@lilianna28 no nepoznám celý ich sortiment 🙂 Vtedy som hľadala len tú macu, a oni mali zrovna akciu na tú lepšiu, a zdá sa mi ozaj dobrá. Kúpila som si vtedy hned aj teplomer od nich, tak ja len toľko. Snad si dobre vyberieš a pomôže 🙂
ja som im tam písala, opísala som, v čom je u nás problém a mi pani odpísala a rovno mi poslala aj linky na "prípravky", ktoré by sme mali užívať 🙂 Ďakujem Ti veľmi pekne za odpovede 🙂
nikto? :(