Nakupoval niekto cez túto stránku šaty? Kvalita?
@nicky221 pripnem sa,tiež by som chcela objednať,len hľadám recenzie a nikde nič
Ja som objednávala pred týždňom a prišli mi 2 maily a informovali ma ohľadom objednávky aj platby. Už len aby tovar prišiel v poriadku...
Ja som objednala, prislo v poriadku, no vratenie je uz ine. Poslala som tovar na danu adresu postou ako je uvedene, no zasielku ani neprevzali. Riesi to SOI. NEODPORUCAM!!!
Mne dnes prišiel tovar, 2x šaty a jedna sukňa. Šaty sú jemne priesvitné. Sukňa krásna.
a nejaky eshop s kvalitnym oblečenim viete odporučit? Kde si často kupujete oblečenie?
@nicky221 Ja som si od nich objednala overal. Žiadny potvrdzujuci email.Overal síce prišiel, (je to tovar s Číny,) ale bol rozparaný. Telefon nikto neberie. Poslala som ho naspäť. 28.4.Doteraz nemám vrátené peniaze. Zablokovali ma na fb. aby som nepísala recenzie. A tak isto nekomunikuju ani cez messenger. Keď som chcela peniaze, takisto ma zablokovali.
@nicky221 pozerala som stranku a to oblecenie je identicke s tym co predavaju na aliexpresse či ebayi ;) jasne ze kvalita tym padom bude všeliaka..je plno internetovych obchodov ktoré beru veci odtial a potom to predavaju u seba za vyšie ceny ;) len dodacia doba je dlha kedze aj z Číny to trvá nejaký čas ;)
Moja skúsenosť je tiež nepekná. Žiadny potvrdzujúci mail o objednávke, tovar poslali na dobierku. Nezodpovedal fotkám. Poslala som späť. Telefón nikto neberie. Komunikujem s nimi cez fb. Uz je to cez 30 dní a peniaze stále neprišli. Pýtajú odo mňa všetky udaje nanovo, dokonca aj sumu ktoru maju vratit. Aj ked vsetko to maju uvedene vo formulári na odstúpenie od zmluvy. Katastrofa.
@polina89 ten problém mám aj ja s nimi
Jaj baby mne sa strašne páčia jedny šaty z tejto stránky :( je aspoň nejaká minimálna šanca že budú ako na fotkách?
Alebo sa na to radšej vykašlať?
Chxem sa spýtať objednala som si gate z eoblecenie ale nechxem ich zajtra mi ich kurier ma doniest ked nepreveznem nic sa nedeje??? Nemusim?
@sandra151 ahoj, ja som odtiaľ objednávala už viackrát a vždy som bola spokojná, veľkosť mi vždy sadla úplne super (vyberala som podľa ich veľkostnej tabuľky). A keby aj nesadla, určite by som kvôli pár eurám tovar nevracala, ale radšej posunula niekomu v okolí, veď tie veci sú tam tak lacné, že to by som ano nemrhala časom s riešením reklamácie. Tovar posielajú na dobierku a mne vždy dorazil balík do 3 dní 😊 neviem, či som mala fakt šťastie, ale tovar vždy zodpovedal obrázku, raz bola troška iná farba, ale za tie peniaze to vôbec nevadilo 😊
nikdy som o nich nepočula, ani ich nikde nevidela. šaty, sukne si kupujem na differenta